Om boligsalg

Som sælger har du et klart ønske om at sælge din liebhaverbolig til den rigtige pris og gerne til mennesker, der anerkender det unikke i boligen.

Hos Lokalt Liebhaveri ved vi, at det kræver noget ekstra at sælge en liebhaverbolig. Udgangspunktet for vores arbejde med køb og salg af liebhaveri er det gode liv i boligen. Som sælger ved du, hvad det gode liv er for dig i dit hjem.
Vores opgave er at formidle alle de gode historier samt fordele ved din bolig. Kunsten er at tydeliggøre, hvordan andre kan få et godt liv i boligen. Hvor andre vælger at skrue ned for tekst og billeder i en salgsopstilling, skruer vi op – fordi en liebhaverbolig ikke kan forklares enkelt.

Hos Lokalt Liebhaveri hjælper vi dig med salg af boligen fra start til slut.
Merete Kvorning har tidligere solgt sin liebhaverbolig igennem Lokalt Liebhaveri. Et salg, som hun har været utrolig tilfreds med, fordi Lokalt Liebhaveris ejendomsmæglere arbejder professionelt og ambitiøst, når de sælger liebhaverboliger.

Det siger kunden:

"Jeg er utrolig tilfreds med Lokalt Liebhaveris måde at håndtere mit salg på. De arbejder professionelt og ambitiøst. Jeg har tidligere arbejdet med andre mæglere, men Lokalt Liebhaveri er betydelig bedre. De er især gode til at have en realistisk tilgang til salgsmuligheder,” Merete Kvorning.

Vores salgsmetode

  • Dialog angående vurdering – ofte i forbindelse med at du er ude og se en ejendom vi har til salg, eller over telefonen
  • Vurdering af ejendommen
  • Salgsoplæg på vores kontor og forventningsafstemning
  • Indgåelse af formidlingsaftale og klargøring af sag
  • Indhentning af dokumentation, fotografering, beskrivelse samt udarbejdelse af salgsmateriale og onlinepræsentationer.


  • Fremvisning – sælger får naturligvis besked i god tid, og vi sørger for, at der altid er en fyldestgørende tilbagemelding efter hver fremvisning
  • Køberen er fundet – vi udarbejder købsaftale og indhenter underskrifter – herefter sendes materialet til købers rådgivers godkendelse
  • Udarbejdelse af skøde og refusionsopgørelse
  • Overdragelse af ejendommen – vi kommer gerne og deltager.

Salg gennem Lokalt Liebhaveri

Hos Lokalt Liebhaveri er vi specialister i at sælge boliger, som har noget særligt at byde på. Vi er til for at sikre dig en tryg salgsproces og et effektivt salg. Begge dele lykkes, fordi vi har mange års lokalt kendskab samt et stærkt netværk af potentielle købere. Måske har vi allerede en køber til din bolig i vores kundekartotek.

Vores erfaring er, at den gode salgsproces er meget forskellig fra kunde til kunde. Nogle kunder ønsker åbent hus og synlighed. Andre kunder er mere diskrete. Vi har respekt for begge dele.
Du kan dog have vished for, at vi altid vil give dig den rådgivning, som vi mener er den rigtige.

Vores ønske i salgsprocessen er, at du som sælger giver os en detaljeret gennemgang af din bolig. Når vi er ambassadører for din bolig, er det vigtigt, at vi kender den rigtig godt. Hvis der er ting i din bolig, som vi ikke har indsigt i, har vi et stærkt netværk af specialister, vi trækker på. Det giver dig sikkerhed for, at intet bliver overladt til tilfældighederne.

Hos Lokalt Liebhaveri er vi specialister i at sælge boliger, der har noget særligt at byde på. Når du sælger din liebhaverbolig igennem Lokalt Liebhaveri sørger vi for, at du føler dig tryg og samtidig får et effektivt salg. Vores ejendomsmæglere forstår, at hver kunde har forskellige behov og ønsker til salgssituationen. Det har vi respekt for.