Boligkøb

Har du havudsigt, men drømmer om skovens dybe, stille ro? Bor du midt i den pulserende by, men savner horisont? Skal tagrender og græsplæne skiftes ud med arkitektur og unikke detaljer?

Motiverne for at flytte i en liebhaverbolig kan være mange.
Hos Lokalt Liebhaveri er det vores erfaring, at en liebhaverdrøm sjældent slukkes, før den helt rigtige bolig er fundet.

En liebhaverbolig skal ses og mærkes, før du fornemmer, om boligen er den rigtige for dig. Vi gør meget ud af fremvisningen, så der er tid til at se alle detaljerne, mærke stemningen og stille spørgsmål.
At købe en liebhaverbolig er en stor beslutning, og vores ejendomsmæglere forstår at en liebhaverbolig skal ses og mærkes. Derfor gør vi meget ud af fremvisningen. Falder du over en af vores boliger, står vi klar som din partner til at rådgive og besvare dine spørgsmål i forbindelse med dit køb af liebhaverbolig.

Købet – vi hjælper dig

Det er en stor beslutning at underskrive en købsaftale på en liebhaverbolig. Er du faldet for en af vores boliger, står vi klar til at besvare de mange spørgsmål, der kan være forbundet med købet. Nogle købere ønsker at have fageksperter med på råd i forhold til bl.a. renovering, boligens tilstand, muligheder og begrænsninger. Det bakker vi altid op om.

Hvis du har fundet en bolig, som ikke er en del af vores boligportefølje, har vi også god erfaring med at fungere som ekstern rådgiver på sagen. I sådan en sag er vi din partner på købssiden. Du får en faglig, nøgtern og professionel vurdering af handlens detaljer, inden du skriver under.
Vores intention som rådgiver er at sikre, at ingenting bliver overset eller glemt i begejstringens rus. Derfor varetager vi gerne forhandlingssituationen, kontakten med mægler, eksperter og sælger.

Det siger kunden:

"Vi har både købt og solgt et specielt sommerhus gennem Lokalt Liebhaveri. Det er vores indtryk, at de er mere engageret end gennemsnitsmægleren. Jeg oplever, at de forfølger alle mulighederne bedre end andre," Jørgen Holst.
Lokalt Liebhaveri har fået gode tilbagemeldinger fra tidligere kunder. Jørgen Holst har både købt og solgt et specielt sommerhus igennem Lokalt Liebhaveri. Han beskriver deres ejendomsmægler som mere engageret end gennemsnitsmægleren.