Rådgivning

At rådgive om vurdering, køb og salg af boliger handler ikke blot om pris og beliggenhed; det handler i høj grad om at forstå den situation, som køber eller sælger står i.

Derfor gør vi meget ud af at lytte og give sparring om boligkøb og boligsalg. Ofte har vi både sælger- og køberrollen, og det sætter os i en situation, hvor vi bliver nødt til at være meget professionelle, ærlige og direkte. Det er tre værdier, der faktisk er ret sigende for, hvordan vi yder rådgivning. Når vi rådgiver om boligkøb, er vi er ansat som rådgiver af køber og har dermed ikke selv har sælgers ejendom til salg.
Merete Kvorning solgte sin bolig ved søerne i Silkeborg igennem Lokalt Liebhaveri. Hun oplevede, at Lokalt Liebhaveri i salgssituationen var tillidsskabende og troværdige.

Det siger kunden:

”Lokalt Liebhaveri var meget ambitiøse, informative og aktive i hele processen omkring salget af min bolig ved søerne i Silkeborg. De var meget tillidsskabende og troværdige. Jeg var utrolig tilfreds med deres måde at håndtere opgaven på,” Merete Kvorning.