Jesper Holm

Indehaver, Ejendomsmægler

M: 24914897
jh|lokaltliebhaveri.dk

Min passion for liebhaveri udspringer af lysten til at finde de unikke boligperler. Jeg er dybt fascineret af, hvor mange skønne boliger der er i og omkring Østjylland. Gang på gang er min erfaring, at der bag enhver liebhaverbolig er dedikerede og visionære mennesker. Derfor handler køb og salg af liebhaverboliger for mig også om mennesker og hverdagsliv. Det forpligter at sælge liebhaverboliger.


Sidst solgte boliger

Christian Schjøth

Partner, Ejendomsmægler

M: 52194898
cs|lokaltliebhaveri.dk

Jeg brænder både for naturen og byen. Min passion for liebhaverboliger stammer fra min første tid som ejendomsmægler. Jagten efter den anderledes bolig, der skiller sig ud fra mængden, har altid fascineret mig. For mig er det vigtigt at sikre en god salgs- og købsproces. De fleste af mine kunder handler nemlig en liebhaverbolig med hjertet.

Sidst solgte boliger

Henrik Kliver

Salg og vurdering

M: 22330668
hk|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har altid haft en stor fascination af ejendomsmarkedet og især kunsten at finde det helt rigtige match imellem køber og sælger.
Vi opererer i et område, hvor der findes utrolig mange smukke beliggenheder og ejendomme, men ofte kræver det, at man kan se mulighederne, for at skabe den helt unikke bolig. Dette har jeg en god evne til samt erfaring med og ynder i den grad at hjælpe vores kunder til at ende ud med deres drømmebolig.
Jeg mener at tillid og ordentlighed skal være i højsædet i handlerne og det skal kunne mærkes uanset om man er køber eller sælger.


Sidst solgte boliger

Maria Holm

Salgskoordinator

M: 70271111
mh|lokaltliebhaveri.dk

Min rolle er at være den hjælpende hånd på kontoret. Jeg tager mig af alt fra annoncering til før-/ og eftersalgsbehandling. Fordybelsen i de enkelte boliger fanger mig, og jeg gør meget ud af, at vi får lavet det bedste salgsmateriale i tæt parløb med mæglere, fotograf, tekstforfatter og indretningsarkitekt. Allermest holder jeg af at tage imod kunderne på vores kontor på Dalgas Avenue. Kunderne bringer altid inspirerende historier med sig.