Jesper Holm

Indehaver, Ejendomsmægler

M: 24914897
jh|lokaltliebhaveri.dk

Min passion for liebhaveri udspringer af lysten til at finde de unikke boligperler. Jeg er dybt fascineret af, hvor mange skønne boliger der er i og omkring Østjylland. Gang på gang er min erfaring, at der bag enhver liebhaverbolig er dedikerede og visionære mennesker. Derfor handler køb og salg af liebhaverboliger for mig også om mennesker og hverdagsliv. Det forpligter at sælge liebhaverboliger.


Sidst solgte boliger

Christian Schjøth

Partner, Ejendomsmægler

M: 52194898
cs|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har altid været fascineret af ejendomme og ikke mindst menneskerne bag ejendommene. Deres liv er i høj grad med til at forme husene, og vi er jo med til at sælge drømmene videre til nye ejere. Så det er en stor ting at være bindeled på én af de største økonomiske beslutninger for mange mennesker, og det forpligter! Samtidig er købmandsdelen rigtig spændene, og det er altid skønt at få enderne til at mødes og lave et godt salg til sælger. Ofte sprænger vi også rekorderne for, hvad ejendomme kan koste i de forskellige områder. Pt. har vi gjort det i Højbjerg, Aarhus C, Risskov plus flere andre steder. Glæder mig til at se din ejendom!


Sidst solgte boliger

Henrik Kliver

Ejendomsmægler

M: 22330668
hk|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har altid haft en stor fascination af ejendomsmarkedet og især kunsten at finde det helt rigtige match imellem køber og sælger.
Vi opererer i et område, hvor der findes utrolig mange smukke beliggenheder og ejendomme, men ofte kræver det, at man kan se mulighederne, for at skabe den helt unikke bolig. Dette har jeg en god evne til samt erfaring med og ynder i den grad at hjælpe vores kunder til at ende ud med deres drømmebolig.
Jeg mener at tillid og ordentlighed skal være i højsædet i handlerne og det skal kunne mærkes uanset om man er køber eller sælger.


Sidst solgte boliger

Maria Holm

Salgskoordinator

M: 70271111
mh|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har været med stort set fra starten, da Lokalt Liebhaveri blev etableret, så jeg har dybe rødder her. Skal jeg beskrive mit arbejde, vil jeg sige, at jeg laver hele paletten. Lige fra indkøb, før-salgs-behandling, når vi får en ejendom til salg eller købsaftaler – og al efter-salgs-behandling. Herunder færdiggørelse af handlerne i samarbejde med banker og advokater. Jeg har løbende kontakt med købere og sælgere, naturligvis i en løbende dialog med ejendomsmægleren. Det kan også være markedsføring. Jeg har faktisk fingrene nede i det hele. På den måde er mit arbejdet meget varieret.

Theresa Mai

Salgskoordinator

M: 70271111
tm|lokaltliebhaveri.dk

Mit arbejde hos Lokalt Liebhaveri består af daglig kontakt til vores kunder samt sagsbehandling. Lige fra vi får ejendommen til salg, til den bliver solgt, sørger vi for, at alle ender går op og hjælper kunden hele vejen igennem deres salg.
Vi sælger udelukkende huse med en særlig historie, og det er det unikke ved arbejdet. Vi bruger ekstra tid på vores arbejde, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten – alt skal være 110 % i orden og kunderne tilfredse