Jesper Holm

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

M: 24914897
jh|lokaltliebhaveri.dk

Min passion for liebhaveri udspringer af lysten til at finde de unikke boligperler. Jeg er dybt fascineret af, hvor mange skønne boliger der er i og omkring Østjylland. Gang på gang er min erfaring, at der bag enhver liebhaverbolig er dedikerede og visionære mennesker. Derfor handler køb og salg af liebhaverboliger for mig også om mennesker og hverdagsliv. Det forpligter at sælge liebhaverboliger.


Sidst solgte boliger

Christian Schjøth

Partner, Ejendomsmægler, MDE

M: 52194898
cs|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har altid været fascineret af ejendomme og ikke mindst menneskerne bag ejendommene. Deres liv er i høj grad med til at forme husene, og vi er jo med til at sælge drømmene videre til nye ejere. Så det er en stor ting at være bindeled på én af de største økonomiske beslutninger for mange mennesker, og det forpligter! Samtidig er købmandsdelen rigtig spændene, og det er altid skønt at få enderne til at mødes og lave et godt salg til sælger. Ofte sprænger vi også rekorderne for, hvad ejendomme kan koste i de forskellige områder. Pt. har vi gjort det i Højbjerg, Aarhus C, Risskov plus flere andre steder. Glæder mig til at se din ejendom!


Sidst solgte boliger

Henrik Kliver

Partner, Ejendomsmægler, MDE

M: 22330668
hk|lokaltliebhaveri.dk

Jeg har altid haft en stor fascination af ejendomsmarkedet og især kunsten at finde det helt rigtige match imellem køber og sælger.
Vi opererer i et område, hvor der findes utrolig mange smukke beliggenheder og ejendomme, men ofte kræver det, at man kan se mulighederne, for at skabe den helt unikke bolig. Dette har jeg en god evne til samt erfaring med og ynder i den grad at hjælpe vores kunder til at ende ud med deres drømmebolig.
Jeg mener at tillid og ordentlighed skal være i højsædet i handlerne og det skal kunne mærkes uanset om man er køber eller sælger.


Sidst solgte boliger