Historie

Lokalt Liebhaveri tog sin begyndelse i 2010, hvor indehaver Jesper Holm over tid så et behov for mere specialisering og fokusering på salg af liebhaveri i Østjylland og opland.

Især omkring de store byer Aarhus, Silkeborg og Skanderborg var der brug for en mægler, der havde tæft for salg af unikke boliger. Det kræver en anden erfaring og værktøjskasse at prisfastsætte og sælge en liebhaverbolig.

Jesper Holm husker stadig den første liebhaverbolig som han solgte. Det var en stor ny taglejlighed med to altaner og et indskudt dæk med tagterrasse i Aarhus C. Dette blev startskuddet til fascinationen af at finde det rigtige match til den særlige bolig. Siden da er det blevet til salg af rigtig mange meget forskellige liebhaverboliger.
Liebhaveri er spændende, fordi ikke to boliger er ens. Hos Lokalt Liebhaveri er vi med årene blevet endnu dygtigere til at formidle og sælge liebhaveri, og vi tror på, at der i fremtiden bliver endnu mere brug for specialister inden for dette område.

”Hos Lokalt Liebhaveri møder du ingen ”pistolsælgere” – vi lever i høj grad af vores kunders anbefalinger samt deres ønske om at gøre brug af vores ekspertice igen, når de står over for at skulle købe eller sælge”, udtaler indehaver Jesper Holm.

I dag tegnes Lokalt Liebhaveri af to dedikerede partnere og ejendomsmæglere; Jesper Holm og Christian Schjøth.

Læs mere om mæglerne her
Det kræver en helt særlig værktøjskasse for en ejendomsmægler at prissætte og sælge liebhaverboliger. Lokalt Liebhaveri blev til i 2010, da indehaver Jesper Holm så et behov for en ejendomsmægler, som var specialiseret og fokuseret på liebhaveri i Østjylland. Især i Aarhus, Silkeborg og Skanderborg har behovet stort. Og med det behov, var historien om Lokalt Liebhaveri startet. I dag har Lokalt Liebhaveri til huse i en hvid liebhaverbolig med rødt tag på Dalgas Avenue i Aarhus C.