Vorregårdsparken 117
8410 Rønde

Sags nr. LL3463
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet kvalitetsvilla med havudsigt

I idylliske Ugelbølle på Syddjurs ved hav og strand.

Landlig arkitektur er blevet en sjældenhed i nybyggerkvarterer, men denne villa er et godt eksempel på den charmerende klassiske byggestil med hvælvede vinduespartier, der sikrer masser af lys. Samtidig emmer villaen af funktionalitet – der er tænkt på alle familiemedlemmer med masser af plads i multirummet, på værelserne, i stuen på første sal eller i stueplan. Velkommen til en fuldmuret kvalitetsvilla, når den er bedst.

UGELBØLLE – Den idylliske by et par kilometer uden for Rønde er i stor vækst, og tilflytterne kommer for at opleve lyset, udsigten, den friske luft og de fælles faciliteter, der følger med væksten. Her finder I en velrenommeret Friskole samt en børnehave med Danmarks måske bedste udsigt ud over havet med Mols Bjerge i baggrunden. Ugelbølle er et velfungerende lokalsamfund med en dejlig kyststrækning lige i nærheden, nemlig Følle Strand, hvor børnene kan gå mange meter ud i det lave vand og hygge sig med at fange krabber og bygge sandslotte. Der er masser af gode grunde til, at flere og flere får øjnene op for den friske luft og vide horisont, du finder i Ugelbølle.

I har gode muligheder for at bo og leve i pagt med naturen. Landskabet er altid en gå- eller løbetur værd, og er I til sejlsport, har I uanede muligheder ved Følle Strand. Cykelterrænet fås næppe bedre end her to kilometer fra Danmarks eneste bjergby Rønde, der ligger idyllisk på bakketoppen med udsigt over vigen. Her er et fint udvalg af butikker og caféer, så det er muligt både at købe ind til hverdagen, lufte shoppegenet og tage lidt let og lækkert med hjem til aften. Trænger I til storbyliv, kan I køre til Aarhus på 20 minutter, og er det fjernere himmelstrøg, der trækker, er Tirstrup Lufthavn kun 15 kilometer væk.

Havudsigt og smuk natur
Havudsigten fra villaen er noget helt specielt. Knebelvig er et skønt syn med Mols Bjerge på den modsatte side, og om foråret kan du nyde synet af de gule rapsmarker og grønne enge, der ligger som et ternet tæppe ned mod vigen. I kan nyde det varierende fugletræk over vandet og besøge hyggelige gårdbutikker og lokale keramikere og tage frokosten på en café i skønne Ebeltoft. Mulighederne her på Syddjurs er uendelige, hvis I holder af natur, frisk luft og høj himmel.

Den skønne udsigt har I på alle tider af året – selv når I sidder dybt i sofaen eller ved spisebordet. Huset ligger for enden af vejen og har uhindret udsigt over såvel vig som et stort grønt område, der omkranser vejen. De opvoksede hække ved fællesarealerne sørger for, at I bor meget privat og totalt ugeneret. Fra første sal er udsigten endnu bedre, og i det åbne rum, som rummer mange forskellige indretningsmuligheder, er det store vinduesparti direkte vendt mod havet.

Store, funktionelle værelser
Udover det åbne rum har førstesalen et stort kontor – også med en skøn udsigt over haven og det store grønne område med skoven i baggrunden. De fire resterende værelser ligger i stueplan, og med hele værelsesafdelinger kan I indrette de perfekte rammer til både mindre børn, teenagere og voksne, som nok vælger walk-in garderoben og badeværelset med spa. Husets funktionelle arkitektur giver jer mulighed for at have de små børn helt tæt på køkkenalrum og de større børn i fløjene. Komfort gennemsyrer hele indretningen, idet alle værelser vender mod nordøst, så de ikke bliver for varme i løbet af dagen. Fra ”voksen”-soveværelset er der udgang til morgenterrassen i haven, hvor I kan nyde dagens første kaffe med udsigt til legende børn.

Midt i huset finder I køkkenalrummet og stuen, som til sammen udgør husets hjerte og samler familie og gæster. Her er højt til loftet og masser af lys, og akustiklofterne sikrer en god rumklang. Ovenlysvinduerne kan åbnes elektronisk, og sammen med Genvex-systemet giver de et helt ideelt indeklima. Fra stuen er der udgang til den solbeskinnede terrasse - eller I kan vælge at nyde en stille sommeraften på tagterrassen, hvor der er god plads til lounge- og havemøbler. De mange kvadratmeter er med andre ord optimalt udnyttet, så der er god plads til hele familien, venner og gæster, og hyggekroge er der nok af – både inde og ude.

Mange gode detaljer
Denne villa er en af dem, hvor tingene går op i en højere enhed. Arkitekturen, den ideelle indretning for børnefamilien, mulighederne for selvstændigt erhverv, luften og lyset giver en helt unik atmosfære. Der er centralstøvsuger, ihc elsystem, dampovn og ekstra brede døre ind til badeværelserne – for bare at nævne nogle få af de velvalgte detaljer, ejerne prioriterede ved opførelsen af dette dejlige hus tilbage i 2009. Som et af de første ligger det i et nu velopvokset kvarter med godt naboskab, udsigt over flotte huse og kun 600 meter til friskolen. Med andre ord er rammerne helt perfekte til et aktivt og idyllisk familieliv.

Er drømmen et på én gang charmerende, yderst funktionelt og velbeliggende hus i landlig stil, så kom og oplev denne udsigtsperle. Her kan hele familien få en velfungerende hverdag i smukke rammer – inde såvel som ude.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3463
BoligtypeVilla
Boligareal307 m²
Grundareal1.397 m²
Værelser8
Opført2009
Kontantpris6.750.000
Udbetaling340.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Ternevej 22

  BoligtypeVilla
  Pris6.750.000 kr.
  Boligareal194 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Egå,
   Løkkenvej 1

   BoligtypeVilla
   Pris6.700.000 kr.
   Boligareal190 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Hinnerup,
    Århusvej 47

    BoligtypeLystejendom
    Pris6.950.000 kr.
    Boligareal226 m²

    Hesteejendom, Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Træhus,

    Se bolig