Vinkelvej 3A
8240 Risskov

Sags nr. LL4224
Find din drømmebolig

Tidløs og moderne arkitektur med atmosfære

Gennemført funktionelle og rummelige rammer om familielivet tæt på alt.

Rene linjer skaber ro. Det fornemmer du allerede ved ankomsten til villaen her på Vinkelvej 3A i Høje Risskov. Den stilsikre enkelhed med gennemgående farvenuancer og materialer bidrager desuden med masser af atmosfære i den funktionelle og rummelige villa. Rå beton, smukke plankegulve og frie kig til den åbne himmel er med til at gøre dette hjem til noget ganske særligt. Det samme er den gennemførte kvalitet og beliggenheden tæt på skole, indkøb, strand, skov og by.

RISSKOV - I slutningen af 1800-tallet fik byens velhavere øjnene op for det smukke område lige efter Riis Skov. Til at begynde med opførte de sommerresidenser i det bakkede terræn, der lå tæt ved både skoven og vandet. Med tiden voksede et egentligt villakvarter op ad bakkerne - et kvarter, der fik navnet Høje Risskov.

De fredelige villaveje nyder i dag godt af den høje beliggenhed, fordi det giver fuldt udbytte af det helt særlige lys, som man oplever så tæt på kysten. Du har kun få hundrede meter ned til vandet, og du kan starte morgenen med en løbetur langs stranden. Det giver god energi til resten af dagen. Arbejder du inde i Midtbyen, kan du også vælge at tage cyklen langs med vandet hele vejen derind.

I gåafstand finder du et veletableret og hyggeligt lokalmiljø med specialbutikker, supermarkeder, caféer og restauranter langs Nordre Strandvej. Og børnene har ikke langt til Risskov Skole og idrætstilbud, ligesom Risskov også rummer både gymnasium og handelsgymnasium.

Vellykket arkitektur omgivet af privat have
I den vinkel, der har givet vejen sit navn, ligger den smukke villa fra 2011 som en enkel og elegant kube med hvide, pudsede facader og rå betonelementer. Det er lykkedes for arkitekterne fra Ardess at forme en villa, som på én og samme tid skiller sig ud fra og passer ind i forhold til omgivelserne og nabohusene. Og samtidig er der tale om et hjem, hvor form og funktion går op i en højere enhed.

Det funktionelle begynder, allerede når du drejer ind i indkørslen. Betonrampen, som leder ned til den dobbelte garage under huset, har indbygget varme, så den ikke fryser til om vinteren. Og langs med rampen fører en massiv betontrappe ned til hovedindgangen, der nærmest er skjult fra vejen.

Villaen er bygget ind i den let skrånende grund, og havens grønne plæne ligger i to plateauer. Haven er overkommelig, og høje hække og formklippede træer værner om dit privatliv. Du kan således sidde fuldstændig ugeneret på den store sydvestvendte betonterrasse i to niveauer, hvor den øverste er delvist overdækket, så du og familien kan bruge den, selv om duggen falder, eller hvis en let sommerbyge passerer henover jer.

Rene og lige linjer på fire forskudte niveauer
Den enkle og meget stringente arkitektur går igen ude som inde med rene, lige linjer og kun ganske få forskellige materialer. Når du kommer ind, bliver du næsten overvældet af de monokrome farvetoner, den rå beton i kombination med de hvide vægge, de sorte vinduesrammer og de brede Douglas-planker fra Dinesen. Overalt åbner store vinduespartier sig fra toppen af væggen og op i loftet for at trække lyset ind, og herigennem kan du skimte toppen af alt det grønne. Ellers ser du blot den åbne himmel, som skifter udtryk som et levende maleri alt efter vejret.

De fire forskudte niveauer - fra parterret til øverste etage - skaber en særlig dynamik og sammenhæng i boligen, hvor den rå beton bliver blødt op af træet og naturens farver, der nærmest træder ind gennem vinduerne. Det oplever du ikke mindst, når du står i køkkenet, hvor de imponerende seks meter til loftet og de store vinduer gør det lækre rum endnu større. Også i hjemmets store badeværelse med dobbelt håndvask og brus flyder dagslyset ind, og du har valget mellem at tage bad inde eller ude under åben himmel indrammet af den rå beton og med grønt selskab af en bambus.

Overalt er der unikt tilpassede løsninger lige fra det intelligente Knx el-system til de unikke museumslofter fra Sto, det linoleumsbelagte snedkerkøkken og ditto badeværelse og det indbyggede højttalersystem. Her er intet tilfældigt, og alt er det bedste af det bedste - bl.a. Gaggenau-hvidevarer og Vola-armaturer. En unik bolig i en klasse for sig, som skal opleves for sin helt særlige stemning.

Imponerende og stilsikre rammer om familielivet, hvor form og funktion går op i en højere enhed. Arkitekturen og materialekvaliteten er kompromisløs, og det er en fornøjelse at komme hjem til den ro, som hersker her. Samtidig er beliggenheden i Høje Risskov ideel med alt inden for en kort radius.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4224
BoligtypeVilla
Boligareal150 m²
Kælder202 m²
Udhus21 m²
Grundareal1.045 m²
Værelser2
Opført2011
Ejerudgifter pr. md.5.493
Kontantpris16.000.000
Udbetaling800.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Mirabellevej 9

  BoligtypeVilla
  Pris27.000.000 kr.
  Boligareal261 m²

  1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricier, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Tårbækvej 5

   BoligtypeVilla
   Pris15.000.000 kr.
   Boligareal196 m²

   Indflytningsklar, Klassisk/Patricier,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Elsdyrvej 2

    BoligtypeVilla
    Pris12.000.000 kr.
    Boligareal217 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig