Vilhelm Kyhns Allé 7
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4124
Find din drømmebolig

Eksklusiv udsigtsvilla på toppen af Højbjerg

Gennemført høj kvalitet og stilsikre rammer om familien og evt. erhverv.

Det er en stor befrielse at finde et nyt hjem, hvor du og familien kan flytte direkte ind. Sådan er det i boligen her i Højbjerg tæt på skole, indkøb og skov, hvor de 235 kvm. eksklusive kvalitetsrammer i en gennemført elegant stil er opført i de bedste materialer. Villaen fra 2013 er velindrettet med børneafdeling i stueplan, mens forældrene holder til på førstesalen, hvor også et imponerende køkken-alrum med en storslået udsigt over området ligger. Her er det virkelig nemt at føle sig ovenpå.

HØJBJERG – En stor del af Højbjergs charme ligger i landskabets former og nærheden til naturen. I det kuperede terræn bugter og snor de hyggelige villaveje sig med forskelligartet arkitektur side om side med store træer, der står, som var de trådt ud af skoven, der strækker sig mod bugtens vand og langs kysten.

Turen hjem fører dig bl.a. via P. Mønsteds Allé, som er flankeret af japanske kirsebærtræer, der blomstrer så smukt i foråret. Fra kirsebæralléen fører Harald Giersings Allé op til Vilhelm Kyhns Allé. De ender begge blindt, og derfor er der ingen gennemkørende trafik, hvilket skaber en dejlig ro i kvarteret. Helt lokalt finder du bl.a. Rundhøjskolen, Kragelundskolen, flere institutioner, Lyseng Idrætsanlæg og gode indkøbsmuligheder – herunder det populære Kridthøj Torv. Du har således ikke langt til noget, selv om du hjemme i villaen, der er en af Højbjergs højest beliggende, godt kan føle, at du får verden lidt på afstand.

Her giver det god mening, at vejen er opkaldt efter den anerkendte landskabsmaler Peter Vilhelm Carl Kyhn – for udsigten er altid billedskøn, præget af årstidens farver samt vind og vejr. Selv fra den store terrasse i stueplan kan du se langt ud i horisonten. En del af den sydvestvendte terrasse er overdækket, så lidt aftendug eller en let byge ikke behøver at sætte en stopper for den udendørs hygge. Den spanske trappe fører videre ned i den enkle have, hvor en robotplæneklipper slår græsset.

Gennemført kvalitet og gennemtænkte løsninger
Du fornemmer hurtigt, hvor meget kærlighed og kvalitet der er lagt i byggeriet og materialevalget. Villaen blev opført i 2013 i tæt samarbejde med Gudnitz Arkitektfirma – og den står stadig lige så skarpt i dag. Det gælder ikke mindst den mørke facade med inddækninger i sort zink og de flotte kvalitetsvinduer fra Schüco, som er med til at fuldende det rene, eksklusive look.

Den lange og brede indkørsel, der kan rumme adskillige biler, fører ned til den 61 kvadratmeter store dobbelte garage med automatiske porte. Ud over to indendørs parkeringspladser er der flere skabe til praktisk opbevaring og plads til et værksted. Den plads kan du evt. inddrage til flere biler efter behov.

Hoveddøren leder ind i en elegant hall, der i både form og funktion binder hjemmet sammen. Den indirekte belysning, de store gulvfliser og den nærmest skulpturelle trappe giver en forsmag på den gennemgående stil i boligen. Samtidig giver hallen adgang til hjemmets to afdelinger. Underetagen kan stort set blive børnenes eget domæne – med undtagelse af bryggerset, hvor skabsvægge gemmer på overtøj og hjemmets teknik. Børnene har to gode værelser, et badeværelse og et stort multirum med akustikloft, hvor vennerne kan samles foran storskærmen, der er indbygget i den glasbeklædte væg. Multirummet kan fint omdannes til et ekstra værelse, hvis der er behov for flere. Fra værelserne er der desuden udgang til den nedre terrasse og haven – og dermed nyder børnene også godt af udsigten herfra.

Helt på toppen – på alle mulige måder
Oppe på førstesalen finder du hjemmets imponerende køkken-alrum med loft til kip og store vinduespartier til tre sider. Dermed får I et dejligt lysindfald dagen lang – og fuldt udbytte af den høje placering i landskabet. Heroppe strækker udsigten sig helt til Jelshøj og videre. Samtidig får de store kviste rummet til at åbne sig maksimalt. Det specialdesignede køkken er fra Haus med hvidevarer fra bl.a. Gaggenau og Liebherr. Skabslåger kan trækkes ud og gemme køkkenet væk, ligesom du kan skjule køkkenvasken ved at trykke armaturet ned i bordpladen på den svævende ø og dække hullet med en udskåret plade i matchende Corian.

Det vidner om, hvor langt man er gået for at sikre de rene linjer og den enkle stil. Samtidig gør diskret indbyggede og dæmpbare lyskilder og den integrerede gaspejs det muligt at sætte stemningen til enhver lejlighed – hvad enten du og familien er samlet om spisebordet, i sofaen eller ude på den ca. 18 kvadratmeter store altan, hvor solen skinner ind det meste af dagen. De store foldedøre i glas kan foldes helt til side, så lun forårsluft og fuglesang kan flyde uhindret ind.

Fra alrummet leder en næsten usynlig dør i den oxiderede stålvæg ind til forældreafdelingen, hvor badeværelse og soveværelse smelter sammen med det fritstående spabadekar i samme rum som sengen. Og bag en glasvæg har du resten af badeværelset med Boffi-inventar og Vola-armaturer ligesom i badeværelset nedenunder. Bruseren fra Haus er den eneste af sin slags, hvilket blot er et af mange unikke valg i boligen, som skal opleves for at få det fulde indtryk.

Virksomheden kan flytte med ind
Under garagen har du desuden 61 kvadratmeter, som er godkendt til erhverv. Her kan du drive din virksomhed på egen matrikel, ligesom du kan ansøge om at omdanne rummene til et sandt teenageparadis, au pair-bolig eller noget helt tredje. Her er anvendt de samme materialer som i selve boligen, og kvaliteten er derfor helt på niveau.

Ideelle rammer for den kvalitetsbevidste familie, der gerne vil have fred og ro omkring sig og samtidig være tæt på det, der får hverdagen til at hænge sammen. Hjemme har I en privat base med en betagende udsigt og evt. plads til virksomheden.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4124
BoligtypeVilla
Boligareal235 m²
Kælder14 m²
Grundareal831 m²
Værelser5
Opført2013
Ejerudgifter pr. md.4.547
Garage61 m²
Kontantpris10.500.000
Udbetaling525.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Ildervej 28

  BoligtypeVilla
  Pris11.495.000 kr.
  Boligareal217 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Elmehøjvej 55

   BoligtypeVilla
   Pris12.700.000 kr.
   Boligareal225 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Ildervej 18B

    BoligtypeVilla
    Pris13.900.000 kr.
    Boligareal394 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig