Vildrosevej 8
8541 Skødstrup

Sags nr. LL4131
Find din drømmebolig

Lys og moderne funkisvilla med havudsigt

Velindrettet og velfungerende hjem med plads til familielivet og det hele tæt på.

Familier er forskellige, men ét behov har de fleste til fælles: Plads – til samvær og til at være sig selv. I denne moderne funkisvilla i Skødstrup har du hele 277 kvadratmeter fordelt på to lyse og funktionelle etager med havudsigt og rene linjer. Villaen er opført i 2012, og du og din familie kan flytte direkte ind og gøre hjemmet til jeres eget. Her bor I tæt på skole, institutioner, idrætstilbud og indkøbsmuligheder, ligesom I hurtigt kan køre til Aarhus eller ud på motorvejen og videre ud i landet.

SKØDSTRUP – Omkring 20 minutters kørsel nord for Aarhus ligger Skødstrup, som med tiden er vokset sammen med nabobyen Løgten til et aktivt lokalsamfund i et østjysk smørhul mellem vand og skov, mellem by og land. Du kommer ikke til at mangle noget, for byen rummer alt, hvad du og familien behøver i en travl hverdag. Skødstrup Skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner og byens mange gode indkøbsmuligheder ligger i gåafstand fra villaen.

Går turen videre ud i provinsen, ligger den offentlige transport lige for med busforbindelser og Letbanen, der forbinder Aarhus, Grenaa og oplandet, ligesom Djurslandsmotorvejen får dig hurtigt ud og hjem igen. Med alt det in mente er det ikke så underligt, at mange børnefamilier har fået øjnene op for mulighederne i Skødstrup, hvor der er solid grobund for nye venskaber for både børn og voksne.

To etager med havudsigt og rene linjer
Vildrosevej er en lukket sidevej, og for enden finder du nummer 8: En moderne, funkis-inspireret villa i gule mursten med store vinduespartier og rette vinkler omgivet af en overkommelig have med enkelte frugttræer og bærbuske samt højbede, hvor du bl.a. kan dyrke grøntsager og krydderurter.

De nuværende ejere har selv været med til at sætte stregerne til villaen, der er opført i 2012. Sammen med arkitekten har de formet et velfungerende hjem med plads til samvær og gode muligheder for at være sig selv både ude og inde. De i alt 277 kvadratmeter fordeler sig over to plan, som stilmæssigt spejler hinanden, og fra begge niveauer har du en storslået udsigt over Aarhusbugten, Rønde og Mols Bjerge, som knejser i horisonten.

Fra den murede carport i stil med huset fører en flisegang hen til hoveddøren. På vejen passerer du den hyggelige gårdhave, hvor solen skinner fra tidlig formiddag til aften, når bare skyerne giver den lov. I sommermånederne er terrassen her det foretrukne opholdssted for hele familien. Små indhak i den omkransende mur giver uderummet liv og karakter – og de indmurede bænke giver ekstra siddepladser eller plads til krukker og planter i flere niveauer. Du kan køre markisen ud ved et tryk på en knap, hvis solen bliver for skarp, eller hvis aftenduggen ikke skal lægge en dæmper på udehyggen.

Store, lyse fællesrum
Med terrassedørene åbne ind til det store, lyse køkken-alrum og stue flyder inde og ude sammen. Arkitekturen understøtter denne fornemmelse, fordi den rå murstensvæg fortsætter på den anden side af vinduesglasset. Murstenene skaber en fin kontrast til de glatte, hvide overflader og bidrager sammen med det lyse trægulv til den behagelige, hjemlige rumfornemmelse. Her har du højt til loftet, hvor integrerede akustikplader sikrer, at du og familien kan have gang i mange forskellige ting på samme tid, uden at støjniveauet stikker af. Ovenlysvinduerne over køkkenøen og store vinduer til flere sider giver dig et skønt lysindfald, ligesom du får fuld valuta for udsigten. Tag morgenkaffen med ud på den overdækkede terrasse og nyd synet af vandet i bugten, som glitrer i dagens første solstråler.

Endnu et stort fællesrum finder du i underetagen, hvor du har den samme gode rumfornemmelse, akustik, havudsigt gennem store vinduer og udgang til haven. Hernede kan børnene få deres eget multirum, eller du kan indrette tv-stue, hjemmebar eller noget helt fjerde. I forlængelse af multirummet finder du desuden et praktisk bryggers med god skabsplads, fryser, vaskemaskine, tørretumbler og adgang til hjemmets centralnervesystem, teknikrummet.

Gode værelser oppe og nede
De fire værelser fordeler sig ligeligt på begge etager. Det samme gør de to badeværelser, der nærmest er identisk indrettet med rummelig bruseniche og dobbeltvask. Med multirummet imellem sig kan børnene således få deres helt eget domæne i den lyse underetage. Begge værelserne har desuden en stor indbygget skabsvæg, ligesom der er udgang til haven.

I soveværelset ovenpå, hvor du ligeledes har en rummelig skabsvæg, nyder du ekstra godt af den imponerende udsigt. Når du ruller gardinet op om morgenen, er det svært ikke at få en god start på dagen – for næsten uanset vind og vejr er synet betagende. Derudover rummer stueplanet et sidste værelse, som vender mod baghaven. Her kan du indrette kontor, gæsteværelse eller et tredje børneværelse, hvis der er behov for det.

Lyse, moderne og velfungerende rammer om familielivet i skønne Skødstrup med skole, indkøb og stort set alt andet helt tæt på. Aarhus ligger enten en kort køretur eller en rask cykeltur fra den rummelige udsigtsvilla.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4131
BoligtypeVilla
Boligareal177 m²
Kælder128 m²
Grundareal1.005 m²
Værelser6
Opført2012
Ejerudgifter pr. md.3.484
Garage36 m²
Kontantpris5.800.000
Udbetaling290.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Engmarksvej 6

  BoligtypeVilla
  Pris5.795.000 kr.
  Boligareal133 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Bryrup,
   Ansøvej 35

   BoligtypeVilla
   Pris5.900.000 kr.
   Boligareal206 m²

   Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Ebeltoft,
    Møllesvinget 4A

    BoligtypeSommerhus
    Pris5.700.000 kr.
    Boligareal266 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

    Se bolig