Vestre Klitvej 25, Fjellerup Strand
8585 Glesborg

Sags nr. LL4570
Find din drømmebolig

Enestående fritidshus med grund til stranden

Gennemrenoverede og gennemførte rammer om familiens kvalitetstid.

Når der endelig står fritid i kalenderen, er det om at få mest muligt ud af tiden, hvor batterierne skal lades op. Det gennemrenoverede fritidshus i naturskønne omgivelser her ved Fjellerup Strand udgør de optimale rammer – uanset vind, vejr og årstidens øvrige luner. Både i forhold til materialevalg, indretning og udførelse ligger niveauet væsentligt over det klassiske sommerhus, men stemningen er ikke til at tage fejl af. Det skyldes ikke mindst det storslåede vue ud over vandet, som skvulper ind på din grund nede ved stranden.

FJELLERUP – Under en times kørsel fra Aarhus finder du den norddjurske perle, der også er kendt som ”byen ved skov og strand”. En meget rammende beskrivelse af byen, som ligger i første række til Kattegat og er omgivet af naturskøn skov. Nærheden til naturen og især den børnevenlige sandstrand lokker mange turister til i sommermånederne. De bor i sommerhusene eller på en af campingpladserne, og byen summer af liv i endnu højere grad end uden for højsæsonen. Selv om det stilner af, når efteråret og vinteren melder deres ankomst, er der liv og god stemning i Fjellerup året rundt.

Lokalt kan du købe det meste af det, du lige står og mangler enten i supermarkedet eller hos bageren og fiskehandleren. Og den søde tand kan tilfredsstilles i Vaffelbageriet. I de nærtliggende byer Glesborg og Ørum finder du flere indkøbsmuligheder. Du har ligeledes kun 25 min. til Djurslands hovedstad, Grenå, som ligger yderst på næsetippen, ligesom Ebeltoft, Nationalpark Mols Bjerge, Djurs Sommerland og Ree Park Safari byder på oplevelser.

Velindrettede private uderum
Måske behøver du slet ikke udflugter og action. Står den i stedet på ren afslapning, får du ikke bedre vilkår end her på Vestre Klitvej 25. Huset ligger tilbagetrukket fra den rolige vej, som stort set kun bliver brugt af dens øvrige beboere. For enden af indkørslen er der god plads til at parkere bilerne, inden du træder op på det imponerende soldæk, som spænder rundt om hele huset – i flere niveauer. Her kan du altid finde en plads i sol, læ eller skygge, alt efter hvad du trænger til.

Selv om du har frit udsyn over strand og vand fra den forreste store terrasse, hvor du bl.a. har et nedsænket spabad, er du dejligt ugeneret her, og udsigten er fremtidssikret. Endnu mere privat bliver det på bagsiden af huset, som grænser op til et lille skovstykke. Her har du også fyrretræsterrasser i flere niveauer. Efter en tur i Kattegat kan du skylle saltvandet af under udebruseren og lægge dig til tørre i solen. Du fornemmer nok allerede, hvordan rammerne lægger op til at nyde mere end at yde. Plænen kan passe sig selv, ligesom husets beklædning i varmebehandlet termofyr ikke kræver det store vedligehold.

Gennemrenoveret efter en højere standard
Det oprindelige sommerhus på grunden var opført i 1969. Det er der dog ikke meget tilbage af: Sokkel og ydermure består, men er godt og grundigt efterisoleret, ligesom murene er beklædt på ny. I dag fremstår fritidshuset således som nyt – med nye installationer samt ny vand-til-luft-varmepumpe fra Danfoss. Generelt svarer standarden mere til en moderne bolig end det klassiske sommerhus. Der er eksempelvis sildebensparket på gulvene overalt – selv på badeværelserne og i det praktiske udhus, hvor det dog er klinker, der udgør mønstret. På badeværelserne strækker store marmorfliser sig desuden fra gulv til loft og løfter stilen yderligere.

Det store køkken-alrum er det naturlige samlingspunkt med store vinduespartier mod både vandet og skoven i baghaven og med udgang til terrasserne på begge sider. Træk skydedørene til side og luk den friske havluft indenfor – det bliver næsten ikke bedre. Gennemtænkte detaljer sikrer, at rammerne fremstår flotte og funktionelle; det gælder bl.a. akustiklamellerne, som sammen med Troldtekt-lofterne sikrer et ideelt lydbillede i hele huset. I alrummet har du desuden en rå murstensvæg med indbygget brændeovn, som kan supplere den gennemgående gulvvarme, og plads til brænde. Stenenes grå nuancer føres videre på fronterne i køkkenet, der også er udstyret med en Quooker-vandhane i messing, vinkøleskab og to Siemens-ovne.

Den høje standard følger med ned i den lyse underetage, hvor endnu et stort fællesrum med egen bar giver masser af muligheder for hyggeligt samvær. Også hernede sørger store vinduespartier for, at du får fuldt udbytte af naturen og lyset, selv når det ikke er udevejr. Derudover har du udgang fra samtlige værelser, så det er nemt at komme ud i morgensolen. Sidste mand i vandet henter morgenbrød! I det ræs sikrer du dig naturligvis et lille forspring ved at vælge et af de værelser, som vender mod vandet.

Gennemrenoveret, rummeligt og indbydende fritidshus med grund til stranden og en imponerende udsigt. Perfekte rammer om kvalitetstid med dine yndlingsmennesker. Under en times kørsel fra Aarhus.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4570
BoligtypeSommerhus
Boligareal191 m²
Grundareal3.500 m²
Værelser4
Opført1969/1996
Ejerudgifter pr. md.2.964
Garage36 m²
Kontantpris7.900.000
Udbetaling395.000

Kendetegn

1. række til vand
Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Træhus
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Glesborg,
  Klitvej 28

  BoligtypeVilla
  Pris2.800.000 kr.
  Boligareal130 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Miltonsvej 39

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal199 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Odder,
    Overskov 14

    BoligtypeVilla
    Pris7.900.000 kr.
    Boligareal216 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig