Vestergade 56D, 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4561
Find din drømmebolig

Lys og luksuriøs lejlighed i historisk pakhus

Sjælden og eksklusiv midtby-perle med stort, åbent leverum og egen p-plads.

At bo i hjertet af en pulserende og livlig by som Aarhus kan sagtens være forbundet med fred, ro og privatliv. Den påstand får du hurtigt bekræftet i denne lejlighed, som på alle måder emmer af overskud. Lejligheden ligger i et smukt og velholdt pakhus fra 1895 – omgivet af nogle af byens ældste ejendomme – i en privat baggård, tilbagetrukket fra hyggelige Vestergade. Det er som et hemmeligt helle midt i byen forbeholdt de få. Du har din egen parkeringsplads i gården tættest på indgangen, og i lejligheden på første sal bliver du mødt af et imponerende syn i form af det store leverum med høje og brede sprossevinduer og de oprindelige træbjælker. Velkommen hjem.

AARHUS C – Vestergade er indbegrebet af Aarhus-charme med hyggelige caféer, skønne spisesteder, stemningsfulde barer, inspirerende gallerier og spændende butikker. Gaden fører direkte ned til Lille Torv og Store Torv med Domkirken, hvorfra du har hurtig adgang til Latinerkvarteret eller byens øvrige gågader. Du har ligeledes kun få minutter til Åen, hvor du finder et endnu større udbud af alt det, der gør livet i byen lidt sjovere, med inspiration fra hele verden såvel som det lokale islæt.

Gadebilledet fortæller også byens historie med de mange charmerende bindingsværkshuse og Vor Frue Kirke, der blev opført omkring 1250. Alt dette skaber en helt særlig atmosfære og sætter en enestående scene, som du kan træde ind på, når lysten melder sig. Vestergade danner desuden rammen om en årligt tilbagevendende endagsfestival kaldet Vestergadefesten med musik, aktiviteter og ekstra højt humør i gaden.

Privat baggård med egen p-plads
Denne ende af Vestergade er ensrettet og er for nylig blevet omdøbt til cykelgade. Med din fjernbetjening kan du åbne den flotte snedkerport til nummer 56 og køre din bil ind i den hyggelige baggård, der ligeledes er flankeret af historiske bygninger. Baggården er rummelig og består desuden af en grøn fælleshave, hvor du kan tænde op i grillen en lun sommeraften sammen med dine gæster eller bare nyde solens stråler på plænen. Haven og gårdmiljøet bliver holdt pænt, og du skal derfor ikke bekymre dig om noget. Som ejer har du også eksklusivret til et depotrum i gården, som giver dig praktisk opbevaringsplads til alt det, du ikke ønsker at opbevare i lejligheden.

Du har ligeledes en tinglyst parkeringsplads lige ved døren ind til opgangen i det stilfuldt renoverede pakhus, hvilket er noget af et privilegium på denne centrale beliggenhed. Det er en luksus, du hurtigt vænner dig til, og den fornemmelse forstærkes kun, når du kommer op i lejligheden på første sal.

144 indflytningsklare kvadratmeter
Når du træder indenfor, åbner den helt unikke lejlighed sig for dig med det samme. Wow-effekten bliver ikke mindre med årene, når du vender hjem til rammer som disse, der stilmæssigt trækker internationale tråde til storslåede newyorkerlejligheder.

Det enorme leverum med køkken, alrum og stue i ét får sin helt særlige karakter af de mange velvalgte og veludførte elementer. De store, sprossede vinduer mod gården, som giver et fabelagtigt lysindfald det meste af dagen. De brede douglas-planker fra Dinesen, som går igen i hele lejligheden – undtagen badeværelset – med gulvvarme overalt. Den snedkerlavede køkken-ø i røget eg, der synes at svæve på sin sokkel. Rækken af nøje udvalgte birkestammer i forskellige former, farvenuancer og højder langs endevæggen, som bringer naturen ind i byen. Og så er der de originale træbjælker, der står som to smukke skulpturer i rummet med al deres patina, der på en og samme tid gør historien visuel og mærkbar.

Fra alrummet kan du desuden træde ud på den sydøstvendte altan, hvor udsigten til Domkirkens spir minder dig om, at du befinder dig midt i byen. For herinde – tilbagetrukket fra Vestergade – er byen blot en fjern summen. På altanen kan du nyde solen, til den forsvinder bag de omkringliggende bygninger. Og som mørket falder på, får leverummet en ny dimension, når den diskret indbyggede belysning tager over og sørger for den helt rette stemning til din aften.

Overskud på alle fronter
Belysningen understreger, at der er tænkt over detaljerne, kvaliteten og de formfuldendte løsninger overalt. Det ser du eksempelvis også i dørkarmenes elegante alu-profiler og fraværet af ledninger. I køkkenet gemmer den snedkerlavede skabsvæg bl.a. på integrerede hvidevarer – herunder induktionskogepladen og emhætten. Skabslågerne kan desuden skydes væk, så du har fri bevægelighed til såvel store som små gastronomiske armbevægelser. Og i det rummelige badeværelse udgør en formidabel glaskonstruktion den stilrene bruseniche. Også herude er hvidevarerne – i form af vaskemaskine og tørretumbler – diskret gemt af vejen til fordel for den luksuriøse spa-fornemmelse, rummet fremkalder.

Lejlighedens øvrige kvadratmeter består af to gode værelser – placeret i hver sin ende af alrummet. Du kan bruge det ene til overnattende gæster, kontor, børneværelse eller noget helt fjerde. Soveværelset med smukt kig til et grønt areal bag ejendommen har adgang til et rummeligt walk-in-closet, hvor du har rigeligt med plads til hele garderoben og lidt til. Også her fornemmer du således det store overskud, hele lejligheden emmer af, og som smitter af på dig, der bor her.

En perle i Midtbyen til den kvalitetsbevidste køber, som gerne vil bo helt centralt. Indflytningsklare og gennemførte rammer præget af eksklusive og nøje udtænkte løsninger. Et unikt hjem med en helt særlig atmosfære, som kun sjældent ses til salg.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4561
BoligtypeLejlighed
Boligareal144 m²
Værelser3
Opført1895/2018
Ejerudgifter pr. md.4.123
Kontantpris8.995.000
Udbetaling450.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  F.G.E. Rostrups Vej 3

  BoligtypeVilla
  Pris8.900.000 kr.
  Boligareal147 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Vanløsevej 9

   BoligtypeVilla
   Pris9.200.000 kr.
   Boligareal135 m²

   Se bolig

    Aarhus C,
    Ellemarksvej 23

    BoligtypeVilla
    Pris9.600.000 kr.
    Boligareal193 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig