Vengevej 9
8660 Skanderborg

Sags nr. LL4412
Find din drømmebolig

Gennemført bjælkevilla og ranchstemning i naturskønne omgivelser

12,6 hektar grund med egen sø og ideelle vilkår for erhverv og dyrehold.

Fred, ro, frisk luft og natur, så langt øjet rækker, gør godt for krop og sjæl. Det mærker du hurtigt her på Vengevej 9 nord for Skanderborg, blot 25 minutters kørsel fra Aarhus C. Den enorme naturgrund ligger fuldstændig ugeneret – omkranset af mark og skov. Og på denne enestående beliggenhed finder du en helt særlig ejendom opført i massive bjælker efter amerikansk forbillede. Ud over den rummelige og velindrettede bolig har du to store haller, der både i kvalitet og udtryk matcher huset, og som har et væld af anvendelsesmuligheder.

VENG/STJÆR – I et grønt smørhul mellem Aarhus, Skanderborg og Silkeborg ligger denne ejendom tæt på flere velfungerende landsbyssamfund. Børnene kan gå i skole og institution i Veng Skole og Børnehus og dyrke idræt i den lokale idrætsforening. Skolebussen kører tilmed lige forbi, så det er let at komme til og fra.

Få kilometer mod øst finder du den lidt større by Stjær, som ligeledes rummer skole, institutioner og et rigt foreningsliv. Her kan du desuden ordne de daglige indkøb, mens de nærliggende østjyske metropoler byder på endnu flere muligheder. Og det er nemt at komme dertil og endnu længere ad motorvejene, som forgrener sig i flere retninger ikke langt hjemmefra.

Stor naturgrund med egen sø
At komme hjem til Vengevej 9 er som at vende tilbage til et naturligt fristed, hvor familielivet trives. Grunden omfatter 12,6 hektar jord, hvoraf der medfølger betalingsrettigheder på de 9,46 af dem. Her er god plads til dyrehold, mens de to rummelige haller med stor loftshøjde, elektriske porte og autolift er oplagte til at drive erhverv på egen matrikel. I enden af den ene hal finder du en dobbelt garage med gulvvarme. Det tilstødende køkken og toilet gør det muligt at anvende garagen til gildesal og samle op til 50 gæster til festlige lejligheder i familien.

Den store sø understreger idyllen, og i sommermånederne kan du og familien springe i vandet fra badebroen og bagefter skylle jer under udebruseren. Hele året kan I nyde synet og følge det rige dyreliv fra huset eller den sydvendte terrasse – eller i det hyggelige orangeri. Herude kan du tænde op i brændeovnen, når solens stråler ikke rækker til opvarmningen. Også her er der god plads til samvær og gæster. Og udsigten fås ikke bedre.

I haven er der desuden plantet flere rækker med bærbuske, sat adskillige frugttræer og anlagt højbede, hvor du kan dyrke forskellige grøntsager og krydderurter. Dem kan du omsætte til lækre retter, som vil smage endnu bedre med visheden om, at ingredienserne er af egen avl.
Og til jul kan du hente dit og familiens eget juletræ i den lille plantage med ca. 400 grantræer.

Ranchinspireret ejendom
Når du kommer kørende ad den nyplantede allé, kan du nemt føle dig henført til en klassisk amerikansk ranch opført i solide, rødmalede bjælker. Farven får bygningerne til at skille sig ud på den grønne baggrund. Både boligen og de to haller er bygget på kvalitet og godt håndværk. Det ser du tydeligt i de synlige konstruktioner, der er tappet og boltet sammen. Træ går også igen flere steder indvendigt i hjemmet, hvilket sikrer et sundt indeklima og god akustik. Derudover trækker det naturen med indenfor, mens de store vinduer lukker op for udsigten.

Det gælder ikke mindst i det åbne køkken-alrum og stuen, hvor der samtidig er højt til loftet og forbindelse til førstesalen, hvor fire værelser ligger fordelt omkring et fælles multirum. Heroppe kan børnene have deres eget domæne og stadig være tæt på jer i stueplanet. Fra det funktionelle køkken har du adgang til et viktualierum og et praktisk bryggers, som du sikkert vil bruge som entré i hverdagen. Foruden forældreafdelingen med soveværelse, walk-in-closet og et stort badeværelse rummer stueetagen et toilet og to værelser, du eksempelvis kan anvende til gæster eller hjemmekontor.

Boligen er opført i 2009, gennemrenoveret i 2012-13 og velholdt lige siden – bl.a. er køkkenet opdateret for nylig. Rammerne er således indflytningsklare, og du og familien vil hurtigt føle jer hjemme i de imponerende omgivelser, hvor I kan være helt jer selv.

Drømmer I om en familieranch med natur til alle sider, er her den oplagte mulighed. Udnyt den store grund og de smukke bygninger til at indfri lige præcis jeres drøm. Helt privat og samtidig tæt på skole og indkøb.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4412
BoligtypeLystejendom
Boligareal229 m²
Grundareal126.707 m²
Værelser6
Opført2009
Ejerudgifter pr. md.3.537
Kontantpris9.995.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseB
Udbygning712 m²

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Træhus

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Sonnesgade 4

  BoligtypeVilla
  Pris9.995.000 kr.
  Boligareal156 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Emiliedalsvej 32

   BoligtypeVilla
   Pris10.000.000 kr.
   Boligareal268 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Skovbrynet 54

    BoligtypeVilla
    Pris10.400.000 kr.
    Boligareal217 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig