Vanløsevej 9
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4599
Find din drømmebolig

Smuk og klassisk 40’er-arkitektur midt i Aarhus

Med kort vej til både skov, vand og byens herligheder

Det kan være svært at blæse og have mel i munden på samme tid, som f.eks. hvis man ønsker villavejshygge og byliv på en gang. Men med denne charmerende bolig kan begge dele blive til virkelighed i et villakvarter kun få minutter fra rådhuset. Og så får du samtidig en funktionel og velholdt bolig med smukke detaljer fra den oprindelige 40’er-arkitektur.

AARHUS C – Lige midt i byen og stadig tilbagetrukket i et fredeligt villakvarter finder du Vanløsevej, der oprindeligt er udstykket af de frodige jordstykker fra det gamle Marselisborg Gods. Her kan du næsten ikke komme tættere på byen, mens du samtidig har egen have, garage og villavejsidyl. Som nabo til det livlige Frederiksbjerg kan du desuden hver onsdag og lørdag spadsere på grønttorvet ved Ingerslevs Boulevard og hente friske forsyninger direkte fra oplandet, mens Havreballe Skov til den anden side er oplagt til såvel gode løbeture som afslappende skovture.

Førhen dannede skoven ramme om Axel Hutzelsiders zoologiske have, der lå side om side med Tivoli og udgjorde et tillokkende forlystelsesområde for byens beboere. Mens de vilde dyr i dag er flyttet ud, lever Tivoli Friheden stadig i bedste velgående i det attraktive område. Det er desuden sjældent, du finder en villa til salg på Vanløsevej, hvor du har alle byens tilbud på nært hold, herunder den populære Forældreskolen, der kan danne ramme om hele børnenes skolegang fra 0. til 9. klassetrin.

Skøn have og dejlige terrasser
Det er som at træde ind i et åndehul, hvor du et øjeblik glemmer alt om det travle byliv, når du lukker haveporten og befinder dig midt i alt det grønne i din egen have. Ja endda allerede når du kommer hjem og kører bilen i garagen, og de grønne buske foran huset byder dig velkommen. I haven er der sol dagen lang, og på den nedsænkede terrasse i bunden af haven kan du sidde i læ i mange timer og betragte dit hjem udefra.

Du kan også slikke sol eller indtage dagens måltider udendørs om sommeren på terrassen i den dejlige uforstyrrede solgård eller smide et tæppe ud på den store plæne mellem de gamle frugttræer. Det kan også være, dine grønne fingre skal ud og nusse i bedene. Hvis ikke du er havemenneske, bliver du det med stor sandsynlighed, når du ser de mange smukke blomster og buske.

Generelt bor du meget for dig selv, men så snart du kommer op på førstesalen, har du fra den lille altan et kig til området og højhusene på Marselis Boulevard, som minder dig om, at byens liv er lige rundt om hjørnet.

Smukt lysindfald og gode rum
De nuværende ejere er allerede flyttet ud, og du har derfor frie muligheder for at indrette hjemmet, præcis som din fantasi tillader. Boligen har kun haft få ejere, som har passet godt på huset, siden den første ejer, som var arkitekt, byggede det i 1949. Der er kommet nye mahognivinduer til, mens de charmerende mahognidøre er bevaret sammen med den typiske 40’er-arkitektur. Den funktionelle stil giver dig gode, regulære rum, med stue og spisestue – og hvis du ønsker det, kan du sagtens åbne køkkenet op i forbindelse med spisestuen.

Der har kun været brug for få forbedringer. Ellers er alt så velfungerende og flot, at du ikke behøver at gøre noget. På første sal er der sat en skøn kvist på, ligesom her er etableret et dejligt stort badeværelse med et flot terrazzogulv i stil med det oprindelige. Derudover er kælderen shinet op, så den kan give hjemmet flere ekstra praktiske kvadratmeter og måske endda en teenageafdeling. Overalt falder lyset ind gennem de smukke vinduespartier, og her er tale om et hjem, der emmer af stemning, hvor du føler dig hjemme, så snart du træder over dørtrinnet og ind i den lille hall, hvor trappen snor sig op til første sal.

Til parret med eller uden børn, der ønsker god plads, men stadig med en beliggenhed tæt på byen. En bolig, der kombinerer klassisk stil og moderne funktionalitet, og som kræver, at du kommer indenfor og mærker stemningen.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4599
BoligtypeVilla
Boligareal135 m²
Kælder78 m²
Grundareal816 m²
Værelser6
Opført1949
Ejerudgifter pr. md.4.869
Garage19 m²
Kontantpris8.995.000
Udbetaling450.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  F.G.E. Rostrups Vej 3

  BoligtypeVilla
  Pris8.900.000 kr.
  Boligareal147 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Ellemarksvej 23

   BoligtypeVilla
   Pris9.600.000 kr.
   Boligareal193 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Grønnegade 50E, 2.

    BoligtypeLejlighed
    Pris10.995.000 kr.
    Boligareal262 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig