Valbyvej 11
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4766
Find din drømmebolig

Villa med stort potentiale i Marseliskvarteret

Lokalt Liebhaveri gør opmærksom på at huset har sat sig i den ene side og hælder ud mod vejen. Så ejendommen reelt skal betragtes som en grund for de fleste kunder.

All you need is love, sang The Beatles. Og kærlighed er også lige det, denne 40’er-villa i Marseliskvarteret behøver. Er du klar til at give den det, kan du forløse det store potentiale, de 228 etagemeter gemmer på og dermed skabe et vidunderligt hjem for dig og familien på den centralt beliggende villavej. Her er byen, skoven og vandet i gåafstand – og hjemme i den solrige have blomstrer idyllen.

AARHUS C – Marseliskvarteret emmer af fred og ro og er et af Aarhus’ bedst placerede villakvarterer. Det ligger ganske tæt på byen og har samtidig skoven og vandet lige om hjørnet. Du kan derfor bruge skovstierne til gå- og løbeture, lige så tit du ønsker. Følg eksempelvis stierne ud til kysten, hvor du kan snuppe en dukkert i bugtens vand, inden du vender næsen hjemad igen.

Stadion, Friheden og det kommende rekreative område Kongelunden byder på flere oplevelser lige i nærheden. Ud over et godt udvalg af indkøbsmuligheder på Langenæs har du desuden hele Frederiksbjergs udbud af spisesteder, caféer, vinbarer og specialbutikker samt grønttorvet på Ingerslevs Boulevard dejligt tæt på. Det samme gælder Forældreskolen, Marselisborg Gymnasium og flere forskellige idrætstilbud, hvilket gør hverdagen nem for hele familien her.

Sydvendt have med solrig terrasse og frugttræer
Villaen på Valbyvej 11 er opført i 1943 på den 700 kvadratmeter store grund. Placeringen tæt på vejen giver størst muligt udbytte af den sydvendte baghave, hvor gamle træer skaber atmosfære og svalende skyggepletter på varme sommerdage. Derudover forsyner træerne dig bl.a. med æbler, pærer, mirabeller og kirsebær. Nyd frugterne friske, bag med dem, sylt eller henkog dem, så du og familien kan få glæde af dem hele året rundt.

Mod vejen har du en enkel forhave med en indhegnet plæne, der fremhæver villavejsidyllen. Den næsten symmetriske facade i forskellige nuancer af røde mursten viser de gode linjer, huset er bygget med. De oprindelige, blyindfattede ruder og den flotte trædør bidrager ydermere til husets særlige karakter, som gør det nemt at falde for, selv om der er flere anmærkninger i tilstandsrapporten.

Opdatér den klassiske stil
Indenfor i den rummelige hall ser du den klassiske stil, som også præger resten af villaen, med flere originale elementer såsom det indbyggede skab, den svungne trappe til førstesalen og det mørke stavparketgulv. Hvor meget du vil bevare og give et nyt liv, er naturligvis op til dig, men atmosfæren i rammerne udgør en mulighed for at forme et nyt hjem med sjæl.

Foruden hall og gæstetoilet rummer stueetagen i dag et separat køkken, to stuer en suite, en lys havestue med udgang til terrassen og haven samt et værelse. Her kunne du med fordel åbne rummene mere op og skabe familiens samlingspunkt i det daglige med et stort køkken-alrum, hvor lyset strømmer ind fra flere sider og med flotte kig til haven. Bevarer du køkkenets placering, kan du få fordelen af den praktiske affaldsskakt, som gør det ekstra nemt at komme af med eksempelvis madaffaldet med det samme uden at skulle uden for en dør.

På overetagen har du yderligere tre værelser, hvoraf det største sagtens kan deles i to, hvis der er behov for endnu et værelse. Badeværelset kan desuden udvides ved at inddrage det tilstødende disponible rum, der hidtil har fungeret som opbevaringsplads.

Flere muligheder i kælderen
Opbevaringsplads er der til gengæld masser af i den 84 kvadratmeter store kælder, hvor du har flere disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Med egen indgang på siden af huset kan du og familien have jeres hverdagsentré hernede med god plads til sko og overtøj – og beskidte flyverdragter kan ryge direkte i vaskemaskinen. Etagen rummer et ekstra toilet, som også kan udvides til et regulært badeværelse. På den måde vil du også kunne skylle løbeturen i skoven af dig, inden du bevæger dig ovenpå.

Derudover har du en muret garage, som er bygget sammen med huset og med udgang til baghaven. Her er god plads til både cykler og haveredskaber, ligesom du kan indrette et praktisk værksted.

Forløs det store potentiale i 40’er-villaen, eller begynd helt forfra på den gode grund i Marseliskvarteret. Rolig villavejsstemning i centrum af Aarhus – og tæt på skov og vand.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4766
BoligtypeVilla
Boligareal144 m²
Kælder84 m²
Grundareal700 m²
Værelser6
Opført1943
Ejerudgifter pr. md.6.206
Garage27 m²
Kontantpris7.995.000
Udbetaling400.000
EnergiklasseE

Kendetegn

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Kriegersvej 15

  BoligtypeRækkehus
  Pris9.000.000 kr.
  Boligareal125 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Stadion Allé 33, 2. th.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.750.000 kr.
   Boligareal128 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Frederiksgade 72, 1.

    BoligtypeLejlighed
    Pris6.700.000 kr.
    Boligareal184 m²

    Se bolig