Ternevej 22
8240 Risskov

Sags nr. LL3674
Find din drømmebolig

Lyst og moderne levested med indbygget hygge tæt på stranden

I smukke og stemningsfulde Risskov på lukket vej ned mod vandet.

Når du bor tæt på kysten, har hver dag et ganske særligt lys. Sådan er det også her på rolige Ternevej i Risskov, der er kendt for sin helt specielle, afslappede stemning. Det er næsten ikke til at tro, du kun bor få kilometer uden for midtbyen. Den oprindelige villa er løbende moderniseret, og der er bygget til, så hjemmet på de 194 kvadratmeter i dag har endnu mere leverum til familien. Store vinduer lukker masser af det særlige lys og havens grønne nuancer ind.

RISSKOV – Den nordlige Aarhusforstad ligger ud til havet ved den frodige Riis Skov, der har givet navn til området. Nærheden til vandet gør det nemt at få en dukkert, ligesom du kan starte dagen med en løbetur langs kysten eller en tur i havkajakken, mens solen stiger op ude over bugtens vand. Skovens mange stier kan også være underlaget for din løbe- eller cykeltur. Og på den anden side af skoven venter det aktive havneareal og midtbyens mange muligheder.

Ud over den skønne natur har stedet her alt, hvad du og familien behøver i dagligdagen: Dagplejere, vuggestuer, børnehaver, to gode skoler, samt gode indkøbsmuligheder og et aktivt foreningsliv i den lokale idrætsklub. Langs Nordre Strandvej er der masser af caféer og restauranter, hvor du kan mødes med vennerne til et glas hvidvin, spise en hyggelig middag eller tage lækker takeaway med hjem.

Fred, ro og frihed på Ternevej
Du kan stadig fornemme områdets fortid som sommerhusområde, og flere af de oprindelige huse står stadig side om side med nyere byggeri i forskellige stilarter. Haverne er opvoksede og velholdte, og rolige Ternevej er lukket og fører direkte ned til stranden. Her kan du få sand mellem tæerne, og få hundrede meter hjemmefra ligger en nyere stor, flot badebro, som du både kan bade fra eller bare sidde på, mens tankerne får frit løb.

Har du lyst til at booste kredsløbet med vinterbadning, kan du blive medlem af vinterbadeklubben, som holder til ved Den Permanente, hvor du efterfølgende kan få varmen i saunaen.

Renoveret og udvidet med fokus på kvalitet
Områdets hyggelige og afslappede stemning følger med ind på Ternevej 22, hvor haven udgør et privat og frodigt paradis bag bøgehækken. Her finder du altid en hyggelig krog, hvor du kan nyde livet, og de skønne uderum lokker jer ud det meste af sommeren. I haven har du ud over en hel fyrrelund også frugttræer, hvor du kan høste egen avl.

Villaen, der er opført i 1939, er løbende vedligeholdt, og det hyggelige murstenshus undergik en gennemgribende renovering i 1987. Den nuværende ejer, der er arkitekt, tegnede selv den flotte tilbygning i træ mod vejen. Alt er foretaget med respekt for de oprindelige rammer, og materialevalget er nøje udvalgt og i høj kvalitet. Det nye og det oprindelige er smukt bundet sammen af et glasparti, hvor husets indgang er placeret, ligesom du har udgang til den sydvendte terrasse. De mange vinduer gør villaen elegant, let og lys, og det er en sand fryd at dreje ind i indkørslen og vide, at du nu er hjemme.

Funktionel og familievenlig indretning
Med tilbygningen er villaen blevet et arkitektonisk spændende hus med en praktisk indretning for børnefamilien. Tilbygningen med sine trægulve, klinker og lave radiatorer kan let indrettes til teenagerne og husets gæster. Her har du to værelser i stueplan med fine sovepladser på 1. sal og dagslys på tværs af rummene, samt en gennemgangsstue. Toilettet er separat fra badeværelset – en yderst funktionel detalje, uanset om tilbygningen bebos af familiens børn eller benyttes af husets gæster.

Forældreafdelingen ligger på første sal i det oprindelige hus, og ud over det store soveværelse har du endnu et værelse til rådighed. Her kan evt. indrette en walk-in-garderobe, hvis ikke du har en lille ny, der skal sove tæt på sine forældre. Alternativt kan du lade hjemmekontoret flytte ind heroppe. Fra det rummelige og lyse soveværelse kan du træde ud på en stor tagterrasse, hvorfra du kan se vandet, når træerne smider bladene. Indret terrassen med loungemøbler, tag en kop kaffe med herop på en forårsdag og nyd udsigten over området til lyden af fuglefløjt. Her er sol det meste af dagen, og det er blot endnu en af husets utallige hyggekroge.

Indbygget hygge
Det oprindelige hus udgør hjertet og kernen, hvor små og store mødes til måltider og hygge, og herfra er der udgang til havens grønne univers. Vinduerne giver huset et hyggeligt udtryk, og her går æstetikken og funktionaliteten hånd i hånd med charmen. Plankegulvene er afhøvlede, mens listelofterne er de oprindelige, der er blevet hvidtet og i dag bidrager til en god stemning og akustik. Midt i stuen står en nyere Lotus-brændeovn, der samler familien om den knitrende varme på en dag, hvor det rusker udenfor, og I måske lige er kommet hjem fra en tur i skumringen på stranden.

Det skønne trækøkken er fra Paustian og bidrager i høj grad også til at give huset autenticitet. I det hele taget er det den hyggelige stemning her i huset – kombineret med den fantastiske beliggenhed på en rolig vej ved vandet – der gør denne bolig så attraktiv.

Lyst og rummeligt levested tæt på vandet i Risskov og kun syv kilometer fra midtbyen. De mange værelser giver jer mulighed for at indrette jer, som det passer lige netop jeres familie bedst. Den indbyggede hygge får jer til at føle jer hjemme fra allerførste dag.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3674
BoligtypeVilla
Boligareal194 m²
Udhus25 m²
Grundareal870 m²
Værelser9
Opført1939/1987
Ejerudgifter pr. md.6.280
Kontantpris6.750.000
Udbetaling340.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Engmarksvej 6

  BoligtypeVilla
  Pris5.795.000 kr.
  Boligareal133 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Risskov,
   Havgårdsvej 13

   BoligtypeSommerhus
   Pris5.300.000 kr.
   Boligareal40 m²

   Se bolig

    Risskov,
    Vestre Skovvej 6C

    BoligtypeVilla
    Pris11.900.000 kr.
    Boligareal191 m²

    Se bolig