Sydbakken 13
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL3630
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet fritidsbolig omgivet af naturlig fred og ro

Lyse og lækre rammer indrettet til helårshygge, tæt på vand og skov.
Når du skal have fuldt udbytte af din dyrebare fritid, stiller det store krav til fritidsboligen. Den skal ikke ligge for langt væk fra byen, men samtidig gerne tæt på naturen. Der skal være fred og ro. Du skal være omgivet af lys, luft og gerne en betagende udsigt. Og så skal der være så lidt vedligeholdelse som muligt. Alt det og meget mere finder du her på Sydbakken ved Ebeltoft. Der er kun få minutters gang ned til den børnevenlige Lyngsbæk Strand, du har spabad med plads til to, og så er den arkitekttegnede bolig opført i 2005 i kvalitetsmaterialer. Indrettet til hyggeligt samvær ude såvel som inde.

EBELTOFT – Kun 10 minutters kørsel er der ind til hyggelige Ebeltoft fra Sydbakken ved Lyngsbæk Strand. Næsten hele turen kører du langs kysten, og turen er smuk, uanset om du tager den i bil eller på cykel – eller måske i travetempo. Om sommeren belønner du måske dig selv med en is på havnen, hvor Fregatten Jylland ligger som den gamle købstads vartegn. Du kan også gå på opdagelse på glasmuseet, tage en tur i de brostensbelagte gader med butikker og caféer eller gå en runde på Ebeltofts dejlige golfbane.

Derudover er det naturen, der står for underholdningen på disse kanter. Nationalpark Mols Bjerge byder på oplevelser for store og små. Til fods, på cykel eller i sadlen kan du drage ud i det kuperede landskab. Sandstranden er et andet godt udflugtsmål – især når solen står på højt blus.

Privat solterrasse med udsigt
Du behøver ikke bevæge dig langt hjemmefra for at nyde godt af naturen og den fred og ro, som følger med. Ude på den store, svævende træterrasse, der omkranser huset mod nord, øst og syd kan du se solen stå op ude over vandet, og de overdækkede områder af terrassen sikrer både ly og læ. Fordi du befinder dig 22 meter over havet, flyver hejrerne tæt på, ligesom du kan holde øje med områdets øvrige fugleliv, hvis lystige sang sammen med bækkens rislen understreger naturidyllen.

Vandet i horisonten skaber bevægelse i udsigten, der er betagende hele året rundt. Skoven, engen, bakkerne og så din egen skrånende naturgrund i forgrunden med kun et lille græsareal og få tilvoksede bede. Haven er derfor nem at holde, ligesom huset er stort set vedligeholdelsesfrit. Dermed handler hvert besøg her mere om lyst end pligt. Og det er opskriften på et fritidshus, som du og familien får stor glæde af.

Lys, luft og ro
For enden af den stille vej ligger fritidshuset vendt mod landskabet. Det første, du bemærker, når du ankommer, er roen, som er både smittende og vanedannende. Der er så roligt, at du af og til kan se rådyr på din plæne om morgenen. Kører du bilen ned i garagen, kan du derfra gå direkte ind i underetagen. Ellers går du om til hoveddøren, hvor det lille spejlbassin byder dig velkommen hjem.

Her træder du ind i entréen på overetagen, som ud over et dejligt soveværelse og badeværelse med spabad består af et stort, åbent og lyst køkken-alrum. De store vinduespartier i aluminium fra HS Hansen lukker naturen og lyset helt inden for, mens glaspyramiden i midten af taget åbner rummet endnu mere, og diskrete skydedøre fører ud til den store terrasse. Under det lyse trægulv sikrer gulvvarmeanlægget en behagelig temperatur og et dejligt indeklima, som du på en stormfuld efterårsdag eller en frostklar vinterdag kan supplere med brændeovnen.

Udsigtskøkken og veludnyttet underetage
I det lyse og veludstyrede Abitare-køkken med hvide elementer og stålbordplade er udsigten så god, at du næsten får lyst til at tage opvasken i hånden hver dag. En dør leder ud til nordsiden af terrassen, hvor aftensolen skinner.

I underetagen har du to gode værelser til overnattende gæster, ligesom det store og lyse multirum giver flere muligheder for ophold eller samvær. De to værelser deles om et rummeligt badeværelse, men har hver især udgang til en overdækket terrasse og haven. Takket være den skrånende grund har du også vinduer fra gulv til loft hernede. Også her breder gulvvarmen sig over hele etagen – inkl. garagen.

Det er også her, du finder husets praktiske rum som fyrrummet, bryggerset og vinrummet, hvor du kan gemme flasker til at fejre, at du holder fri og nyder livet sammen med dem, du holder mest af.

Lyse og lækre arkitekttegnede rammer om din og familiens fritid. Freden, roen og den betagende udsigt lokker dig herud, lige så snart kalenderen tillader det. Omgivelserne byder på naturoplevelser og hygge i charmerende Ebeltoft. Kun ca. 30 min. fra Aarhus.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3630
BoligtypeSommerhus
Boligareal173 m²
Kælder122 m²
Grundareal1.655 m²
Værelser6
Opført2005
Garage25 m²
Kontantpris4.500.000
Udbetaling225.000

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Elmelundsvej 23

  BoligtypeLystejendom
  Pris2.995.000 kr.
  Boligareal174 m²

  Hesteejendom, Jagtejendom, Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Ebeltoft,
   Planetvej 3

   BoligtypeSommerhus
   Pris2.300.000 kr.
   Boligareal126 m²

   Arkitekttegnet, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Ebeltoft,
    Elsegårdevej 28

    BoligtypeLystejendom
    Pris12.500.000 kr.
    Boligareal258 m²

    Hesteejendom, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig