Strands Hoved 32, Strands
8420 Knebel

Sags nr. LL4627
Find din drømmebolig

Kvalitetssommerhus omgivet af lys, luft og natur med mulighed for tilkøb af tilstødende grund

Nyd fritiden i Mols Bjerge med udsigt til himmel, hav og mark.

Sommerhuset er et hyggeligt frirum – væk fra hverdagen og de vante rammer – tæt på naturen og dem, du holder allermest af. Sådan et frirum får du her på Strands Hoved 32 ved Begtrup Vig, hvor du befinder dig i en helt anden verden, selv om du kun er en lille times kørsel fra Aarhus C. Sommerhuset er opført i 2010 med en gennemgående rød tråd af kvalitet i såvel udførelse som materialer. Både fra det åbne alrum, det store spabad og den overdækkede terrasse strækker udsigten sig hen over de bugtende marker og det bølgende vand. Alene udsigten gør det nemt at koble helt af her.

KNEBEL – Så snart du har sat kursen mod Mols, mod fritid og hygge med familien, begynder hverdagens stress og jag at fortage sig. Byen er bag dig – forude venter naturen og det kuperede landskab, som Mols er så kendt for. Under det meste af turen kan du se vandet, og det minder dig om, hvilken udsigt der venter. Du kan handle i de mindre byer, du kører igennem, eller ved de små vejboder med friske varer fra oplandet.

Køreturen varer under en time, og efterhånden som du nærmer dig, bliver vejene smallere. Til sidst knaser gruset lovende under dækkene. Du er fremme, du har fri, og rammerne lægger op til at nyde livet, sådan som du ønsker. Mols byder på bjergtagende natur, som du kan udforske til bens, på cykel eller på hesteryg i dit helt eget tempo. Også det allestedsnærværende vand indbyder til fysisk udfoldelse med kitesurfing, windsurfing eller en forfriskende dukkert på alle tider af året. Stranden er yderst børnevenlig med sand og lavt vand et godt stykke ud. Og du kan gå derned på få minutter via en tinglyst sti, der snørkler sig gennem det fredede morænelandskab. Vil du ikke cykle ned efter dagens fangst hos Kurt Fisker i Dragsmur, kan du selv kaste snøren i vandet, ligesom du både kan stryge rejer, fange krabber og høste tang fra vandkanten eller egen båd. Med sommerhuset følger bådplads på stranden neden for sommerhuset.

Du kan selvfølgelig også bare dase i solen på terrassen eller foran brændeovnen i køkken-alrummet – og nyde friheden sammen med lige præcis de mennesker, du har lyst til at dele herligheden med. Når bilen er parkeret i den isolerede garage, som blev opført i 2018 sammen med det tilstødende gæsteanneks, eller i den rummelige indkørsel, er bilen ude af øje og ude af sind. Og du kan fokusere på at være hér!

Udsigt ad libitum og skønne uderum
Sommerhuset ligger i udkanten af det hyggelige sommerhusområde, hvor der er et godt sammenhold beboerne imellem. Her befinder du dig på grænsen til Nationalpark Mols Bjerges fredede natur. Over for huset bugter markerne sig ned mod vandet, og her går køerne stille rundt og græsser, mens lærken slår sine meditative triller til bølgernes brusen. Udsigten er som et levende maleri, der tager farve efter vind og vejr. Den blå himmel, de grønne enge og det gyldent glitrende vand i horisonten, hvis strømninger brydes af en stor sandbanke. Nogle dage sætter morgendisen stemningen, og andre er hele landskabet klædt i hvidt af sne og frost.

Huset orienterer sig mod udsigten med store vinduespartier fra gulv til loft og dobbelte døre i køkken-alrummet, som åbner til den store, overdækkede terrasse i hårdt træ. Her kan du skærme dig for solen, når den bager allermest, eller søge ly for aftenduggen, når udehyggen ikke skal stoppe af den grund. På modsatte side har du en fliseterrasse, og det er således muligt at flytte sig efter sol og vind, så de fordeles helt, som du ønsker. Fliseterrassen er indrammet af vilde græsser og blomster, som du kan lade vokse godt op. Og for enden af huset har du et lille legeområde og tre æbletræer med forskellige sorter, som alle giver et godt udbytte lidt forskudt af hinanden.

Vild timian breder sig ind over trædefliserne, som leder hen til udebruseren, hvor du kan vaske saltvand og strandsand af dig, inden du lader solen tørre dig. Du kan dog også tage døren direkte ind på det store badeværelse, hvor du blot skal tage et enkelt skridt for at stå i brusenichen med varmt vand i hanen. Eller fyld det elegant indbyggede topersoners spabad med varmt vand, og lad dyserne massere dine spændinger bort, mens du nyder udsigten over Begtrup Vig og Helgenæs.

Veludført, velindrettet og velkommende
Ude som inde fornemmer du sommerhusets høje kvalitet – både i materialerne og den håndværksmæssige udførelse. Detaljerne er med til at forme det gode helhedsindtryk. Det gælder ikke mindst i køkken-alrummet, hvor loftet går til kip med fritlagte hanebjælker, hvis kanter er elegant afrundede. De indfarvede Troldtekt-plader sikrer en god akustik i rummet, hvor du kan samle venner og familie til særlige lejligheder, når det ikke lige er terrassevejr. Derudover har du et ekstra badeværelse – kombineret med bryggers – samt to gode værelser med udsigt til himmel og hav.

Oven på værelsesafdelingen har du en rummelig hems, hvor du kan indrette en hyggelig tv-krog eller et dedikeret legerum til børnene. Her kan du også rede op til overnattende gæster, hvis du har besøg af flere, end annekset kan rumme. Annekset, der er udført i helt samme stil som sommerhuset, har også en hems, så der er rigtig god plads. Et stort vindue åbner ligeledes for udsigten til havet herovre, og det er ikke svært at forestille sig andre anvendelsesmuligheder for rummet. Der er fibernet på adressen, og du kan derfor sagtens være på arbejde og alligevel nyde omgivelserne her.

Et sommerhus og en beliggenhed så perfekt, at det hurtigt bliver sommer hver weekend året rundt. Træk stikket og nyd de lyse og åbne rammer, den betagende udsigt og naturen. Med plads til at være til og til at være sammen.
Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4627
BoligtypeSommerhus
Boligareal109 m²
Grundareal1.319 m²
Værelser3
Opført2010
Ejerudgifter pr. md.3.040
Garage26 m²
Kontantpris3.300.000
Udbetaling165.000

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Glesborg,
  Klitvej 28

  BoligtypeVilla
  Pris2.800.000 kr.
  Boligareal130 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Åbyhøj,
   J.H. Wessels Vej 4

   BoligtypeVilla
   Pris6.250.000 kr.
   Boligareal158 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

   Se bolig

    Aarhus C,
    F.G.E. Rostrups Vej 3

    BoligtypeVilla
    Pris8.900.000 kr.
    Boligareal147 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig