Starupvej 135
8340 Malling

Sags nr. LL3580
Find din drømmebolig

Rummelig hesteejendom på 14,5 hektar

Omgivet af marker og naturlig fred og ro i Malling syd for Aarhus.

Der kan nærmest opstå magi, når bolig og hobby forenes – især hvis det er en pladskrævende hobby som at holde heste. Drømmer du om at dele grund med dine egne og/eller andres heste, har du her i Malling hele 14,5 hektar til formålet. Her er etableret folde, ridebane, ridehal og stor stald med rummelige bokse samt opvarmet rytterstue og sadelrum. Ud over at kunne nyde det beroligende syn af hestene, der trisser rundt på deres folde, har du også udsigt over de bølgende marker og vandet. I stuehuset er store dele renoveret, og du har derfor ikke langt i mål, hvis du vil skabe et østjysk helle for dig, familien og hestene.

MALLING – Med bare 14 kilometer ind til Aarhus by ligger Malling ideelt, hvis du drømmer om at bo på landet og samtidig have hurtig adgang til Aarhus. Det tager dig ca. 15 min. at køre derop, og efter sådan en tur til storbyen, er det ekstra befriende at komme hjem igen, hvor du har marker til alle sider, og hvor der hersker en naturlig fred og ro. Malling er desuden et godt lokalsamfund med alt, hvad du og familien behøver til daglig – dagplejere, børnehaver og en god skole foruden gode indkøbsmuligheder, en biograf, en velrenommeret kro med udsøgt mad og et aktivt foreningsliv i den lokale idrætsforening. Der er sågar en efterskole i Malling, mens de store børn kan tage bussen til gymnasiet i enten Odder eller Aarhus.

Du har heller ikke langt til strand og vand, og med naturvenlige transportmidler lige ved hånden er det hurtigt at ride ned til Norsminde Fjord en lun sommeraften og nyde en is eller hente dagens fangst med hjem fra fiskeboden. Med udsigt til fjorden og vuggende sejlbåde i skæret fra solnedgangen er stemningen idyllisk. Følg ridestien fra din egen grund – og efter ca. tre kilometer bliver det faste underlag afløst af fint strandsand.

14,5 hektar indrettet til hestehold
Den gamle Starupgård er i dag et velfungerende landsted med gode faciliteter til både mennesker og dyr. På den 14,5 hektar store grund har du p.t. syv folde til rådighed. Den 17 x 50 meter store ridehal fik i 2016 lagt ny bund med fibersand, og både rytterstue og sadelrum er opvarmet, så du også har lyst til at komme herud i vinterhalvåret. Den udendørs ridebane måler ca. 70 x 40 meter, og du kan følge med i ridningen fra køkkenvinduet.

Den store stald har p.t. otte rummelige hestebokse, og der kan samlet set laves helt op til 18 store hestebokse efter 2020-reglementet. Du har således plads til flere end dine og familiens egne heste, hvilket samtidig udgør en god indtægtsmulighed – ligesom jordforpagtning, der lige nu giver en årlig indtægt på 60.000 kr.

Det er ikke kun hestene, der har det godt her. Idyllen er det første, der møder dig på gårdspladsen, hvor en prægtig kastanje troner. Mod vejen skærmer en tæt række af træer, og fra den nye træterrasse omme i baghaven ser du derfor nærmest kun marker, så langt øjet rækker. Du finder også flere gode kroge med sol, læ og hygge. Naturen er på den måde i første række – uanset hvor du vender blikket hen. Det vilde dyreliv bliver ligeledes en del af hverdagen med fasaner, grævlinger, ræve og rådyr, som færdes hjemmevant på grunden. Det er derfor også oplagt at gå på jagt på din egen grund – og hvis du samtidig dyrker jorden, kan du nærmest blive selvforsynende.

Herskabeligt stuehus med flere muligheder
Det store stuehus fra 1903 har en herskabelig udstråling, som er blevet fremhævet ved renoveringen i 2015 og frem, hvor alle udvendige døre er skiftet, ligesom der er lagt nyt tag og etableret kviste. Boligen rummer også stadig en masse af de oprindelige elementer, som du bl.a. ser i den flotte hall: De smukke døre, plankegulvene, trappen og gerigterne, der sammen understreger den landlige charme og idyl.

Når du har parkeret bilen i den dobbelte carport, kan du gå tørskoet ind i huset, hvor stueetagen rummer hele 200 kvadratmeter. Du og familien har derfor virkelig god plads i de dejlige fællesrum. Det åbne køkken vender ud mod gårdspladsen, så du kan stå og følge livets gang herude. Samtidig er der udsigt over haven, og når familien er samlet ved spisepladsen, kan I se vandet glimte i horisonten. Fra spisestuen kan du åbne terrassedørene mod havens grønne univers, mens franske døre leder ind til opholdsstuen. Her strømmer lyset ind fra flere sider, og karnappen udgør en hyggelig læsekrog. Om vinteren tænder I måske op i brændeovnen og nyder, hvordan varmen breder sig, mens brændet knitrer lystigt.

Etagen har desuden to gode, store værelser, hvor der til soveværelset hører en dejlig walk-in-garderobe. Derudover et lækkert badeværelse med badekar samt et meget stort bryggers med god plads til skiftetøj, når der f.eks. står ridning, jagt og andre fritidsinteresser på programmet.

Du og familien kan brede jer til overetagen, hvor de ca. 150 kvadratmeter, som p.t. står rå, kan blive til flere gode værelser, fællesrum og alt muligt andet, du kan forestille dig. Med loft til kip og fritlagte hanebjælker er der masser af hyggelig stemning heroppe, og udsigten rækker samtidig helt til Mols Bjerge.

Her er ejendommen, der forener hobby og bolig. Det er kombinationen af naturskøn beliggenhed, nærheden til Aarhus, et godt lokalsamfund, hestefaciliteter og et charmerende stuehus med masser af plads og muligheder.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3580
BoligtypeLystejendom
Boligareal200 m²
Kælder50 m²
Grundareal145.418 m²
Værelser3
Opført1906
Kontantpris8.250.000
Udbetaling415.000
EnergiklasseE
Udbygning1.909 m²

Kendetegn

Hesteejendom
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Malling,
  Norsmindevej 170

  BoligtypeVilla
  Pris10.950.000 kr.
  Boligareal236 m²

  Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Skanderborg,
   Mossøvej 9

   BoligtypeLystejendom
   Pris8.200.000 kr.
   Boligareal260 m²

   Indflytningsklar, Jagtejendom, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Risskov,
    Havgårdsvej 39

    BoligtypeVilla
    Pris8.395.000 kr.
    Boligareal231 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig