Stadion Allé 33, 2. th.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL5059
Find din drømmebolig

Herskabelig perle i hjertet af Aarhus

Original charme og moderne komfort med tre stuer en suite og altan.

Der følger en særlig charme med historiske ejendomme. Det er denne elegante og velholdte bygning på Stadion Allé et mønstereksempel på. Og ikke mindst opgang nr. 33, hvor du bliver budt velkommen hjem med et smukt terrazzogulv, en sirligt snedkereret trappe og fine guldaccenter på listerne, som fører dig op til lejligheden på anden sal. Her har du 128 lyse og højloftede kvadratmeter – ligeledes med mange velbevarede detaljer og flotte, langstrakte kig gennem de store vinduer. Samtidig er du tæt på alt det bedste, Aarhus C har at byde på.

AARHUS C – Stadion Allé 33 ligger i et aktivt område og kombinerer det bedste ved at bo i byen med en rig historisk baggrund. Den store bygning, der spænder over flere veje, er tegnet af den berømte arkitekt Niels Christian Skjøth, som var protegé af den legendariske Hack Kampmann. Skjøth har bidraget væsentligt til det aarhusianske boliglandskab. Og ejendommen her er et vidnesbyrd om såvel arkitektonisk som håndværksmæssig kvalitet.

Også beliggenheden er i top, idet du fx har kort til markedsdagene på Ingerslevs Boulevard, hyggelige kaffepauser i Nabo Kiosk og fine spisesteder i Jægergårdsgade. Også stadion – og det kommende Kongelunden – er kun en kort gåtur hjemmefra, når du skal heppe på ’de hviie’. Bare følg med stemningen og de andre fans ned ad alléen, hvor du passerer Tivoli Friheden, der ud over forlystelser også danner rammen om koncerter og meget mere. Lige så tæt på ligger Marselisborgskovene, hvis endeløse stier kan føre dig vidt omkring – i løb eller slentretempo.

Velplejede fællesarealer
I det øjeblik du kommer ind i den nyrenoverede trappeopgang, fornemmer du den omhu og opmærksomhed, der er lagt i detaljerne – både dengang og nu. Nymalede vægge fremhæver den oprindelige, smukt bevarede arkitektur med guldaccenter på de dekorative væglister, et flot terrazzogulv i indgangspartiet og en trappe med sirlige udskæringer.

Den velholdte bygning er en afspejling af den dedikerede ejerforening, som arrangerer årlige havedage og forskellige sociale arrangementer, der skaber en stærk fællesskabsfølelse. Opgangen har både sin egen del af gårdhaven samt adgang til den større fællesgård, hvor både private og fælles udendørsarealer er omhyggeligt indrettet med haveborde og smukke blomsterbede. Det skaber en hyggelig og indbydende atmosfære og gør det til et værdsat uderum for beboerne.

Lyse, herskabelige rum med en smuk udsigt
Loftshøjden i den 128 kvadratmeter store lejlighed bidrager i høj grad til den særlige rumfornemmelse, som omfavner dig her. De tre stuer en suite mod gaden er badet i lys fra store vinduer, der også indrammer store stykker blå himmel. Alt efter situationen kan vinduerne åbnes eller lukkes helt tæt, så der er ro midt i byens atmosfærefyldte travlhed. Den charmerende karnap i den centrale stue åbner for udsigten i flere retninger og trækker endnu mere lys ind, mens hjørnevinduet i den forreste stue giver et panoramisk perspektiv på omgivelserne. Originale skydedøre mellem de tre stuer sikrer fleksibel brug af pladsen, uanset om du ønsker at skabe separate områder eller et kontinuerligt flow mellem rummene.

De originale trægulve, der er slebet af, er behandlet med hvidpigmenteret sæbe og bidrager således til boligens lyse og gennemførte stil. Den stilsikre balance mellem stedets historiske charme og moderne detaljer er resultatet af en vellykket renovering. Arne Jacobsen-dørhåndtag i messing matches af bundplader i messing ved skydedørene mellem stuerne. Derudover fodlister i linoleum, elegante radiatorskjulere, udskårne døre og gerigter samt smuk stukkatur, som understreger den iboende herskabelighed. I gangen udnytter de oprindelige indbyggede skabe pladsen helt til loftet, og overalt sørger integreret smartbelysning for at sætte den helt rette stemning.

Det pragtfulde køkken er i mere moderne stil, men komplementerer resten af lejligheden på fineste vis med sine lyse elementer og en praktisk hvid Corian-bordplade, Quooker og masser af opbevarings- og arbejdsplads. Den bløde, varme farve på de kalkmalede vægge er en flot kontrast til alt det hvide. Også badeværelset, der er udstyret med Vola-armaturer, udstråler enkel elegance og har en god størrelse og placering i hjemmet. Sidst, men ikke mindst, har du et rummeligt soveværelse – ligeledes med indbyggede skabe fra gulv til loft og udgang til en stor, nordvendt balkon med udsigt over det hyggelige gårdmiljø.

Lyse og herskabelige rammer i hjertet af Aarhus. Lejligheden kombinerer sjæl, historie og moderne æstetik, og de mange store vinduer åbner for udsigten til de grønne omgivelser og den blå himmel.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL5059
BoligtypeLejlighed
Boligareal128 m²
Værelser4
Opført1929/2018
Ejerudgifter pr. md.5.284
Kontantpris6.750.000
Udbetaling340.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Frederiksgade 72, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris6.700.000 kr.
  Boligareal184 m²

  Se bolig

   Aarhus C,
   Valbyvej 11

   BoligtypeVilla
   Pris7.995.000 kr.
   Boligareal144 m²

   Se bolig

    Aarhus C,
    Nørre Allé 68, 3.

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.500.000 kr.
    Boligareal116 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig