Sonnesgade 4
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4485
Find din drømmebolig

Nyopført byhus tæt på alle byens muligheder

Høj kvalitet og gennemført stil med flot finish og mange detaljer.
Med et hjem i centrum af byen følger friheden til at gribe ud efter dens mange muligheder, når lysten melder sig. Det gælder i særdeleshed her på Sonnesgade 4, hvor du har få minutters gang til det hele. Byhuset stod færdigt i 2020, og du kan blive første ejer af de 156 lyse og velindrettede boligkvadratmeter, som er præget af høj kvalitet i materialer såvel som udførelse, samt tilhørende 8 kvadratmeter udhus. Flyt direkte ind og nyd solen i den hyggelige gårdhave eller på en af de to altaner.

AARHUS C – Sonnesgade ligger i et hyggeligt hjørne af Midtbyen – bag Musikhuset, hvor flere nye ejendomme er skudt op. Med Frederiksbjerg til den ene side og den øvrige midtby til den anden har du frit valg på alle byens hylder, når det kommer til oplevelser. Gå på opdagelse i Jægergårdsgades mangfoldige butiks- og caféliv. Tag friske og smagfulde råvarer med hjem fra markedsboderne på Ingerslevs Boulevard. Eller smut ned til åen på en solrig dag og mærk stemningen. Du kan også nemt og hurtigt tage til koncert med store verdensnavne i Musikhuset, opleve imponerende udstillinger på ARoS eller føle dig i live i Tivoli Frihedens vilde forlystelser. Mulighederne er endeløse.

Ud over de skønne grønne åndehuller rundt omkring i selve byen har du ikke langt til skoven, stranden og vandet. Også mere praktiske ting ligger inden for en kort radius – herunder skoler, institutioner og banegården.

Rene linjer og skøn gårdhave
Byhuset er opført i 2020, og de lyse og moderne rammer står helt og aldeles indflytningsklare. Selv om alt er nyt, passer huset godt ind i bybilledet med sin murstensfacade i Petersen Tegl og mokkabrune vinduesrammer samt tag og inddækninger i mørk zink. Tagrenderne er integreret i taget, og nedløbsrørene er indbygget i muren for at sikre de rene linjer, som også præger boligen indvendigt.

Fra gaden byder den elegante dobbeltport i patineret corten-stål velkommen til adressen, som endda er skåret ud i stålet. Det vidner om, hvordan der har været fokus på detaljen i byggeriet. Bag porten gemmer sig en skøn, flisebelagt gårdhave med plantekasser ligeledes i corten-stål, hvor efeu snart vil brede sig over stålgitrene og bidrage med masser af grøn stemning og atmosfære. Det herlige udemiljø har god plads til grillen, loungemøblerne og evt. en sandkasse eller et højbed. En dør leder ind til det 8 kvadratmeter store udhus, hvor havemøblerne eksempelvis kan overvintre.

Velindrettet med gennemført kvalitet
Boligens stueplan består af entré, køkken-alrum og badeværelse. Rummene er bundet sammen af store, mørkebrune italienske gulvfliser, som bidrager med lidt sydlandsk stemning og varm kulør. Et mere nordisk islæt kommer fra de forskellige træelementer – som trappen fra Thy samt det lange snedkerlavede køkken og badeværelsesmøblet med integreret lys. Velplacerede trælameller er også med til at give alrummet karakter og en god akustik, som du hurtigt bemærker.

Lyset strømmer ind i alrummet fra det store vinduesparti med skydedør ud til gårdhaven. Træk døren til side, når vejret tillader det, og lad inde og ude flyde sammen i ét stort, åbent rum, der indbyder til samvær. Et aflangt vindue lader dig desuden følge med i livet ude på gaden, når du står ved corian-køkkenbordet, mens der pga. niveauforskellen ikke er direkte indkig den modsatte vej.

Liebherr-køleskabet er integreret bag en hvidmalet låge, hvor træets årer stadig er synlige, og opvaskemaskinen er gemt bag en bred front, der samtidig åbner for et lille rum til tabs og andet tilbehør. I det hele taget er der tænkt over de små detaljer, som gør en stor forskel – både i forhold til hjemmets stilfulde udtryk og udnyttelsen af de 156 boligkvadratmeter fordelt på tre plan. I køkkenet er der eksempelvis lavet et smart depotrum under trappen samt et stort viktualierum, hvor du også kan gemme kaffemaskinen og andre ting lidt af vejen, så de ikke forstyrrer øjet. Selv i disse små rum føres gulvfliserne videre. På alle måder gennemført.

Tre gode værelser og to altaner
Den solide trappe udgør en smuk forbindelse mellem etagerne. Både stil og kvalitet følger med op på de to øvre plan, hvor du har et flot trægulv i eg under fødderne, mens klassiske hvide akustiklofter mindsker rumklangen.

Førstesalen består af to gode værelser og et badeværelse, som stilmæssigt matcher det nedenunder. Værelserne fordeler sig omkring en rummelig repos, hvor du eksempelvis kan indrette et hjemmekontor, hvis alle tre værelser er beboet. Det tredje værelse finder du på øverste etage med udgang til en hyggelig morgenterrasse, mens du fra den lyse opholdsstue heroppe kan træde ud på en sydvestvendt altan.

Uanset hvordan du og familien fordeler jer på kvadratmeterne, sørger store, indbyggede skabe på værelserne for plads til garderoben og anden opbevaring. Og overalt sikrer kombinationen af store Velfac-vinduer, gulvvarme og Genvex-anlæg et behageligt indeklima.

En oplagt bolig til jer, der gerne vil helt tæt på byens muligheder og stadig have godt med luft omkring jer. Her kan I flytte direkte ind uden at skulle tænke over vedligehold de næste mange år.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4485
BoligtypeVilla
Boligareal156 m²
Udhus8 m²
Grundareal91 m²
Værelser4
Opført2020
Ejerudgifter pr. md.2.284
Kontantpris9.995.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseA2015

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Skovbrynet 54

  BoligtypeVilla
  Pris9.950.000 kr.
  Boligareal217 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Ellemarksvej 23

   BoligtypeVilla
   Pris9.600.000 kr.
   Boligareal193 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Skovvejen 127

    BoligtypeVilla
    Pris5.495.000 kr.
    Boligareal95 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig