Skovvejen 127
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4462
Find din drømmebolig

Nyopført byhus med solvendt tagterrasse og to p-pladser

Lækre, private rammer midt i byen og tæt på alt det, der betyder noget.

Det er muligt at bo helt centralt og stadig have en privat oase. Det er dette moderne byhus på Skovvejen 127 et godt eksempel på. Bag den originale facade mod vejen gemmer sig helt nyopførte rammer med kvalitetsmaterialer og gennemtænkte løsninger, som udnytter kvadratmeterne bedst muligt. I det højloftede alrum og på den store tagterrasse nyder du freden, roen og udsigten til de grønne omgivelser med byens skyline i baggrunden. Derudover har du to private parkeringspladser lige ved bagdøren, mens fordøren leder direkte ud til alle Midtbyens muligheder, Trøjborgs tilbud og skovens stilhed.

AARHUS C – Mange af ejendommene på Skovvejen blev oprindeligt opført til de mange arbejdere, der flyttede til Aarhus sidst i 1800-tallet. Nogle af de oprindelige byhuse står stadig tilbage og fortæller kvarterets historie, mens andre er forvandlet, som det eksempelvis er tilfældet med byhuset her med nummer 127.

Beliggenheden er ideel med både Midtbyen, Trøjborg, Riis Skov, Aarhus Ø og vandet i gåafstand. Ud over de mange butikker, spisesteder og kulturelle tilbud har du også skoler og institutioner helt tæt på. Skoven ligger blot lidt længere oppe ad vejen og giver mulighed for, at du kan lægge byens puls bag dig –følg evt. stierne til Den Permanente og tag en forfriskende dukkert, inden du tager den korte vej hjem igen. Du kan også slentre en tur gennem den smukke og fredfyldte Nordre Kirkegård og samle tankerne.

Vejforeningen har desuden et hyggeligt grønt areal med en æblelund lidt længere henne ad den private grusvej, og derudover har du en af Aarhus’ ældste tennisbaner nærmest lige i baghaven med syv røde grusbaner omkranset af høje bøgetræer. Der er noget særligt over at svinge ketsjeren midt i byen og med omgivelser som her.

Sildebensparket i to plan
Set fra Skovvejen er den gennemgribende forvandling, som skete i 2018-19, ikke så åbenbar. Her er den oprindelige facade bibeholdt ud fra ønsket om at bevare det klassiske udtryk. Den tidligere hovedindgang findes også stadig, så du har hurtig adgang, når du fx kommer gående fra byen. Bag huset har du brugsret til to private parkeringspladser, og du kommer derfor ikke til at skulle jagte en plads til bilen, når du kommer hjem.

Heromme ser du desuden tydeligt, hvordan boligen står som ny. Den mørke træbeklædning samt sort vindue og dør illustrerer på smagfuld vis den mere moderne stil, som også kommer dig i møde lige inden for døren. Sildebensparkettets skarpe vinkler leder dig hen ad en lang, lys gang, hvor du har to værelser, et depotrum samt badeværelse og en rummelig walk-in-garderobe med masser af hyldeplads.

Skydedørene lægger ikke beslag på gulvplads og bidrager i stedet til den visuelle lethed, som binder boligen sammen. På badeværelset sætter terrazzofliserne, Vola-armaturet og det elegante møbel med integreret vask stilen. Ligesom i resten af boligen har du naturligvis også varme under fødderne her, og det er en sand fornøjelse at tage bad under det store brusehoved.

Privat midtbyoase
På førstesalen finder du hjemmets skønne fællesrum. Hvor den niveauforskudte opholdsstue med kvist mod gaden er til sofa- og tv-hygge, er det pragtfulde køkken-alrum med akustiklofter og udgang til den store tagterrasse omdrejningspunkt for samvær og sammenkomster. Det funktionelle køkken med speciallavede, linoleumsbeklædte låger og den lyse Carrara-marmorbordplade er samtidig veludstyret med bl.a. Quooker-vandhane, WITT-emhætte og Liebherr-køleskab. Her har din indre masterchef med andre ord rigtigt gode arbejdsvilkår.
Sammen med ovenlysvinduerne sikrer det store glasparti mod terrassen et imponerende lysindfald, ligesom det åbner for udsigten til naturen i forgrunden og Midtbyens pejlemærker i baggrunden. Bygningerne minder dig om, hvor tæt du faktisk er på centrum, for det er nemt at glemme – ikke mindst når du sidder på den vestvendte terrasse og nyder solen i fred og ro afskærmet fra omverdenen.

Med grønne planter og små træer i krukker herude kan du virkelig skabe dig en privat oase. En stor parasol eller en markise kan desuden give skygge for solen eller ly for aftenduggen. På samme måde sikrer terrassevarmeren, at udehyggen kan fortsætte selv efter solnedgang. Derudover er ribben på muren oplagt til fysiske øvelser under åben himmel, ligesom den giver adgang til taget, hvor din udsigt når nye højder.

Indflytningsklart byhus til parret eller den lille familie, som gerne vil helt tæt på centrum og stadig have ro og luft omkring sig. Private p-pladser lige uden for døren er en sand luksus i hverdagen. Det samme gælder det skønne alrum og den solrige tagterrasse.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4462
BoligtypeVilla
Boligareal95 m²
Grundareal76 m²
Værelser4
Opført1860/2020
Ejerudgifter pr. md.2.632
Kontantpris5.495.000
Udbetaling275.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Ellemarksvej 23

  BoligtypeVilla
  Pris9.600.000 kr.
  Boligareal193 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Skovbrynet 54

   BoligtypeVilla
   Pris9.950.000 kr.
   Boligareal217 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Sonnesgade 4

    BoligtypeVilla
    Pris9.995.000 kr.
    Boligareal156 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig