Skovvangsvej 9B
8200 Aarhus N

Sags nr. LL3909
Find din drømmebolig

Lys og moderne villa i bynære omgivelser

– kvalitetsrammer, veludnyttede kvadratmeter og skønt udemiljø.

Det giver overskud i en travl hverdag, når rammerne omkring dig er i top, og alting er tæt på. Villaen her er opført i 2016 af gode, gedigne materialer. De lyse rammer er så godt som indflytningsklare, og det skønne udemiljø i den private og solrige have gør sommeren i byen endnu bedre. På Christiansbjerg har du samtidig ikke langt til hverken skole, indkøb og idrætstilbud eller skoven og vandet. Du skal da også bare springe på cyklen eller letbanen for at komme ind til Midtbyen på ingen tid. Og du har gratis parkeringsmuligheder lige uden for din dør.

CHRISTIANSBJERG – Med både skoler, institutioner, idrætsforeninger og et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, herunder Storcenter Nord, er Christiansbjerg nærmest selvforsynende med alt, hvad den moderne familie har brug for i hverdagen. Og det hele ligger inden for en kort radius. Mod syd finder du hyggelige Trøjborg og den livlige midtby. Du kan enten tage cyklen derind eller stige på letbanen, som har stoppested tæt på.

For enden af Skovvangsvej strækker Riis Skov sig ned til vandet. Skovstierne inviterer til gå- og løbeture. Begynder din dag bedst med pulsen oppe i det sunde felt, får du ikke smukkere omgivelser end her, og du kan evt. runde turen af med en forfriskende dukkert ved Den Permanente.

Et privat helle med en nem og dejlig have
Lidt tilbagetrukket fra Skovvangsvej finder du nummer 9B. Villaen blev opført i 2016, og den gedigne kvalitet i byggeri og materialer med bl.a. fuldmurede ydervægge, akustiklofter og genvex-anlæg sikrer, at de lyse og luftige rum danner nogle attraktive rammer omkring dig og din familie i mange år frem.

Det gælder i høj grad også ude i den nordvendte have, der er godt afskærmet. På det hævede soldæk har du sol fra formiddag til ud på aftenen. Det blev bygget i 2018 sammen med skuret, hvor du kan gemme havemøblerne og de få redskaber, du har brug for for at holde den overskuelige have, som primært består af plæne. Den kan en lille robotplæneklipper evt. tage sig af, mens du selv slapper af på terrassen, hvor du kan skrue op for farverne og atmosfæren med et væld af blomsterkrukker.

Den overdækkede fliseterrasse med udgang fra stuen udgør også en hyggelig udekrog, hvor du kan søge ly for regn og aftendug. Foran villaen deler du morgenterrassen med beboerne i ejendommen ud til vejen, som rummer tre boliger. Der er et godt samarbejde i ejerforeningen om at holde omgivelserne rene og fine, hvilket er med til at understrege den gode stemning, som automatisk indfinder sig, lige så snart du kommer hjem. Der er gratis parkering lige udenfor, og du finder ofte ledige pladser her.

Lyse og harmoniske rum i to plan
Den gode stemning følger med ind i de lyse rum, hvor den enkle stil og de rene linjer skaber harmoni og samtidig giver mulighed for, at du kan sætte dit helt eget præg på indretningen. I stueetagen er der åben sammenhæng mellem rummene – hele vejen fra entréen, gennem køkkenet og ind til alrummet og stuen. Du og familien har derfor godt med luft omkring jer, og I kan være sammen, selv om I laver noget forskelligt. Det gælder ikke mindst det særlige akustikloft, der betyder, at samtaler eksempelvis ikke forstyrres af lyden fra tv’et eller lignende. De store vinduer mod haven lader både lyset og farverne strømme ind, mens det gennemgående lyse trægulv giver tekstur og kontrast til de glatte, hvide overflader.

Ud over de store, sammenhængende fællesrum finder du i stueetagen også badeværelset, hvor den lyse og enkle stil går igen. Det gør den også på førstesalen, hvor du har to værelser, der strækker sig i fuld længde med ovenlysvindue til den ene side og et stort altanvindue til den anden. Vinduerne og loftet til kip skaber også nogle luftige rum heroppe under de skrå lofter. Værelserne er næsten lige store, og skydedørene giver dig endnu større udbytte af pladsen. Er der ikke børn i familien, kan du bruge det ene værelse til kontor/gæsteværelse, ligesom boligen nemt kan deles af to gode venner.

Nyopførte, lyse og private rammer om parret eller den lille familie på Christiansbjerg med skønne uderum. Her er ikke langt til Midtbyen, og du finder både skole, indkøbsmuligheder og natur tæt på.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3909
BoligtypeRækkehus
Boligareal96 m²
Værelser3
Opført2016
Ejerudgifter pr. md.2.050
Kontantpris3.995.000
Udbetaling200.000
EnergiklasseA2010

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Åboulevarden 51, 4. th.

  BoligtypeLejlighed
  Pris3.995.000 kr.
  Boligareal97 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   M.P. Bruuns Gade 58, 3.

   BoligtypeLejlighed
   Pris3.900.000 kr.
   Boligareal82 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Silkeborg,
    Broagervej 7

    BoligtypeVilla
    Pris4.195.000 kr.
    Boligareal176 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig