Skovbrynet 26
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3774
Find din drømmebolig

Rummeligt og gennemført hjem midt i byen med udsigt til skoven

Totalrenoveret halvt dobbelthus i tre plan med masser af sjæl i Marseliskvarteret.

En beliggenhed tæt på byens hjerteslag behøver ikke koste kompromiser i forhold til rummelighed og nærhed til naturen. Slet ikke hvis adressen er Skovbrynet 26 i det attraktive Marseliskvarter. Den gennemrenoverede bolig, som udgør den ene halvdel af et stort dobbelthus, troner højt på grunden med en dejlig, opvokset have. Her er gode, lyse rum til hele familien og skøn udsigt til skovens træer. For enden af vejen ligger Tangkrogen, stranden og vandet, ligesom også Midtbyen er tæt på.

AARHUS C – Marseliskvarteret emmer af historie og en særlig atmosfære med de store, herskabelige villaer, hvoraf mange har rundet de 100 år. Beliggenheden tæt på både byen, vandet og skoven har alle dage været med til at gøre området attraktivt og er det således også i dag, hvor alle Midtbyens mange tilbud og muligheder kun ligger en kort cykeltur hjemmefra. Der er heller ikke langt til skole, gymnasium eller idrætstilbud.

Skovbrynet løber parallelt med Marselisborg Skov, forbi Tivoli Friheden og ender ved Tangkrogen, der især i sommermånederne bobler af liv. Fra Tangkrogen strækker stranden sig sydpå, så langt øjet rækker, og ude på vandet sejler bådene til og fra lystbådehavnen ikke langt derfra.

Med skoven som genbo har du altid udsigt til naturen, som klæder sig i årstidens farver. Du har heller ikke langt til de nærmest endeløse stier, hvor du selv kan sætte tempoet for turen mellem træerne og evt. videre til Mindeparken og Dyrehaven.

Opvokset have med skønne terrasser
Set fra Skovbrynet troner boligen højt på den hævede grund inde bag den høje bøgehæk, der omgiver haven og skærmer for indkig. Gavlen står skarpt og flot med den lyse, glatte terrakottafacade og de mørke vinduer, der fortæller om boligens velholdte stand og høje materialeniveau. Det store dobbelthus’ placering på grunden gør, at du fra vejen faktisk ikke ser, at det er et dobbelthus. Den anden halvdel af huset vender nemlig mod Gentoftevej.

En hyggelig trappegang leder op til et plateau, hvor du kan tage hoveddøren ind eller fortsætte om til de to andre indgange på siden af huset. Det er også heromme, du finder den hyggelige, italiensk inspirerede gårdhave, hvor du kan sidde indrammet af grønt i form af efeuen på muren og de planter, du fylder i de mange terrakottakrukker. Til den anden side finder du haven, som primært består af græs og derfor er nem at holde og nem at nyde fra de to store terrasser, hvor du kan sidde helt ugeneret og nyde udsigten til trækronerne på den anden side af vejen.

Gennemrenoveret med sans for hjemmets sjæl
Lige inden for hoveddøren bliver du mødt af et smukt sildebensparket, som går igen i hele stueetagen. De oprindelige døre, dørtrin og trappen fra opførelsen i 1932 er bevaret, og du fornemmer derfor husets historie. Den blev der skrevet nye kapitler til i 2014, hvor boligen undergik en gennemgribende renovering. Det har skabt et yderst stilfuldt og moderne familiehjem, hvor den oprindelige sjæl er bevaret. Det ser du bl.a. i de speciallavede fodpaneler, radiatorskjulerne og bogreolen, som alt sammen tydeligt viser, at intet er blevet overladt til tilfældighederne.

Både til hverdag og til fest er det store køkken-alrum et helt naturligt samlingspunkt. I det hvide Svane-køkken er der masser af både arbejdsplads og opbevaringsplads – ikke mindst i viktualierummet, hvor sildebensparkettet også følger med ind. Det integrerede vinkøleskab holder dine favoritvine ved perfekt temperatur, så du altid kan tage dig et godt glas. Og fra den store køkken-ø nyder du synet af skoven gennem de dobbelte døre ud til terrassen, hvor lyset strømmer ind. På en lun sommerdag giver den store terrasse i hårdt træ hjemmet en ekstra dimension, hvor du fange solen fra middag til ud på aftenen.

En dobbelt skydedør fører fra alrummet ind i de to hyggelige opholdsstuer en suite, hvor du og familien kan være sammen og alligevel foretage jer forskellige ting. Den største af stuerne har store vinduer mod haven til næsten alle sider og endnu en udgang til træterrassen. Det er et pragtfuldt rum, som er fuldt af lys, luft og naturens evigt skiftende farver.

Gode, adskilte værelsesafdelinger
Også underetagen er gennemrenoveret. Flotte klinker skaber liv i rummene på første niveau, som du bl.a. kan bruge til opbevaring af den del af vinsamlingen, der ikke er plads til i køleskabet ovenpå. Her er egen indgang, indbygget skabsplads og et rummeligt badeværelse. Tag de få trin ned til de to store værelser, som ligger i en udgravet del af underetagen. Her kan børnene få deres egen afdeling med højt til loftet og et fantastisk lysindfald. Det ene værelse har udgang til den store terrasse, hvor Ølandsbrudfliserne og flere terrakottakrukker er med til at fremhæve den sydlandske stemning.

På førstesalen har forældrene hjemme i det store master bedroom med fransk altan mod skoven, walk-in-closet og de oprindelige, charmerende skabe i skunkrummene, som giver ekstra plads til opbevaring. Etagen gemmer på et rum mere, hvor familiens mindste kan bo – tæt på de voksne – ligesom her kan være gæsteværelse, kontor eller noget helt tredje. En trappe fører op til den uudnyttede loftsetage, som du kan vælge at inddrage efter behov.

Badeværelset på første sal er helt nyt. Her går de flotte klinker fra underetagen igen, ligesom de flotte messingdetaljer i de ellers hvide omgivelser trækker en stilfuld rød tråd til resten af boligen og understreger den harmoni, der præger hjemmet, og som du mærker allerede ved første besøg.

Ideelt hjem til familien med børn, der gerne vil have deres egen afdeling. Stor rummelighed på de tre lyse og harmoniske etager, hvor originale detaljer stilfuldt blander sig med alt det nye. Skøn udsigt til skoven, ligesom både stranden og byen ligger tæt på.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3774
BoligtypeVilla
Boligareal196 m²
Kælder90 m²
Grundareal607 m²
Værelser6
Opført1932
Garage18 m²
Kontantpris11.300.000
Udbetaling565.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris11.900.000 kr.
  Boligareal209 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Carl Nielsens Vej 9

   BoligtypeVilla
   Pris12.990.000 kr.
   Boligareal218 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Julius Bechgaards Vej 1

    BoligtypeVilla
    Pris8.995.000 kr.
    Boligareal188 m²

    Indflytningsklar, Klassisk/Patricia, Vandudsigt,

    Se bolig