Skåde Skovvej 42
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3706
Find din drømmebolig

Lys og lækker lejlighed i skovkanten

Med parkeringshus, elevator og gode fællesfaciliteter.

At bo i lejlighed kan sagtens forenes med at være omgivet af fred og ro og være tæt på naturen. I hvert fald når adressen er Skåde Skovvej. Vejen leder fra Ny Moesgårdvej og hen til et skønt lejlighedskompleks, der er opført i år 2000 lige der, hvor by bliver til skov. Lejligheden med nummer 42 er lys og rummelig og er blevet opdateret inden for de seneste par år. Viceværten sørger for, at fællesarealerne altid er rene og flotte, så du blot kan læne dig tilbage og nyde tilværelsen og udsigten til skoven. Bilen parkerer du i p-huset, og i fælleshuset, som ligger helt ned til en lille sø, kan du både holde fest og indkvartere gæster.

SKÅDE – Det er naturen, der gør Skåde til noget ganske særligt. Farverne, det kuperede terræn og hele den fredfyldte stemning, der følger med. Samtidig er byen kun en kort køretur væk – en smuk tur, der fører dig gennem skoven og langs kysten. Efter et besøg i den livlige midtby er det dejligt at vende hjem til de rolige og naturrige rammer.

Naturoplevelserne står selvsagt lige for med skoven uden for vinduerne og stranden bag træerne, men du har heller ikke mere end 10 minutters gang til Moesgaard Museum, Aarhus Golf Clubs 18 huller eller hyggelige Ørnereden midt i Marselisborgskovene. Du har et utal af løbe-, gå- eller cykelruter, så du kan få pulsen op på nye måder og i nye omgivelser, når lysten melder sig. Derudover har du gode indkøbsmuligheder m.m. tæt på.

Flotte og velplejede fællesområder
De fem lave murstensbygninger, som udgør det charmerende lejlighedskompleks, er omgivet af velplejede grønne områder, inden den vilde natur tager over. Der er god luft omkring bygningerne, der huser livsnydere, som alle er tiltrukket af omgivelserne og den nemhed, der følger med at bo et sted, hvor der ikke skal holdes have. Her bliver du en del af en solid grundejerforening, hvor der er styr på tingene.

I det rummelige fælleshus kan du med jævne mellemrum møde dine naboer til fællesspisning, ligesom du helt frit kan booke festlokalet til ca. 60-70 personer med eget køkken og tilhørende service, når familie og venner skal samles ved særlige lejligheder. Du kan også frit indkvartere folk, der kommer langvejsfra i fælleshusets gode gæsteværelser. Parkering foregår i det lyse p-hus, hvor du har plads til din bil, cykel og evt. andre køretøjer, ligesom du har et fint depotrum til rådighed.

Lyst, rummeligt og optimalt indrettet
Når du åbner hoveddør, bliver du mødt af en lys og rummelig entré med indbygget skabsplads. Herfra forgrener en gang sig mod værelsesafdelingen, mens flotte franske døre leder ind i lejlighedens hjerte – den store, lyse stue, som ligger i åben forbindelse til det nyere køkken, hvor der er god arbejdsplads ved den hvide Corian-bordplade. Det indbyggede vinkøleskab sikrer, at dine favoritdruer trives bedst muligt og altid er lige ved hånden.

Tag fx et køligt glas hvidvin med ud på altanen med udgang fra stuen og direkte udsigt til skoven og de får, der går og græsser nede foran. Store vinduespartier lukker masser af lys og naturens farver ind i den hvide stue, hvor det gennemgående lyse trægulv er med til at give rummet varme. Det store rum er perfekt formet til, at du kan indrette flere afdelinger i samme rum, uden det virker trangt: Spiseafdeling, sofagruppe og evt. et lille hjemmekontor.

Gode værelser med masser af skabsplads
Lejlighedens to værelser ligger på hver side af det nyligt opdaterede badeværelse, der har fået nye møbler, Vola-armaturer og en både flot og praktisk Corian-bordplade med integreret vask. Her står også vaskemaskine og tørretumbler, som er hævet op i arbejdshøjde.

Det luftige soveværelse har vindue mod nord, hvor naturen er det første, du ser, når du trækker gardinerne fra om morgenen. Det er nemt at føle sig hensat til mere landlige omgivelser, men du har både gode naboer og byliv tæt på.

Det andet værelse, som du evt. kan bruge til gæster, vender ud mod det centrale fællesområde, hvor der også er grønt at se på. På fliseområdet foran lejligheden er det oplagt at lave en lille spisekrog, hvor du kan sidde og nyde solen fra middag til aften.

Lys og rummelig lejlighed i naturskønne Skåde – lige til at flytte ind i. Velholdte rammer både inde og ude med gode fællesfaciliteter og parkeringsplads i p-huset. Nyd freden og roen med udsigt til skoven.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3706
BoligtypeLejlighed
Boligareal142 m²
Værelser3
Opført2000
Kontantpris4.595.000
Udbetaling230.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Bakkedraget 16

  BoligtypeVilla
  Pris6.500.000 kr.
  Boligareal139 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Arnakvænge 13

   BoligtypeVilla
   Pris7.500.000 kr.
   Boligareal219 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Elsdyrvej 14

    BoligtypeVilla
    Pris7.900.000 kr.
    Boligareal160 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

    Se bolig