Sejs Søvej 110
8600 Silkeborg

Sags nr. LL3366
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet villa i første række til sø og skov

Rummelighed, kvalitet og en storslået udsigt.

Leder du efter et hjem, der ikke kun er lidt ud over det sædvanlige? På en beliggenhed, hvor naturens skønhed, fred og ro dominerer? På sin let skrånende søgrund i smukke Sejs ved Silkeborg troner denne arkitekttegnede perle af en villa over landskabet. Masser af plads og hele fem terrasser mod Borre Sø og Paradisøernes grønne væld over for. En fabelagtig udsigt, som du slet ikke kan tage øjnene fra igen, når først du har set dette sceneri. Du har kun 10 min. til Silkeborg og 30 min. til Aarhus, men Sejs har næsten alt, du behøver.

SEJS-SVEJBÆK – Uanset hvilken vej, du kommer ad, kører du gennem skov for at komme til Sejs. Hvor skoven slutter, finder du ren forstadsidyl langs Gudenåens rene vand. Her spiller naturen hovedrollen – med vandet, skovene og de lyngklædte bakker Sindbjerg og Stoubjerg som din og familiens legeplads, når I skal være aktive.

Ungerne har kun få minutter til skolen og dens boldbaner, mens du via den nye motorvej kan køre til Aarhus på ca. 30 min. I modsatte retning ligger Silkeborg, hvor du hurtigt kan cykle til gennem skoven og langs vandet. Hvis du altså ikke tager vandvejen i din egen båd, som ligger tøjret til bådebroen for enden af din brede søgrund. I Sejs finder du nu også flere gode indkøbsmuligheder og spisesteder.

Sydlandsk stemning og storslået udsigt
Når du ankommer til Sejs Søvej 110, føler du dig nærmest hensat til sydlandske himmelstrøg, som den moderne, gulmalede villa med tagrender og udhæng i kobber ligger på den skrånende grund mod Borre Sø. Allerede ved ankomsten får du et glimt af den storslåede udsigt, som villaen vender sig imod. Du kører ned ad indkørslen mod den dobbelte garage, hvor den automatiske port lukker dig ind. En dør fører dig ind i villaens midterste plan.

Kun lidt længere henne ad vejen kan dine gæster parkere på to separate pladser, som ligger oven på det dobbelte garageanlæg. Der er desuden plads til flere biler i indkørslen, hvis du venter mange gæster. Gæsterne tager den flotte gangbro i teaktræ, der leder hen over indkørslen til hoveddøren. Kun få, mindre vinduer vender mod vejen og sikrer dermed privatlivets fred, mens store vinduespartier åbner villaen mod søen og de grønne omgivelser.

Udsigten er et kapitel for sig. Takket være grundens bredde og placering har du et uhindret vue mod syd, ud over vandet, der spejler himlens farver, mens solens stråler leger i overfladens krusninger. I sommerhalvåret kan du se den gamle hjuldamper Hjejlen sejle forbi på vej til eller fra Himmelbjerget. Idyllen er fuldendt med Paradisøerne på anden side af Borre Sø, der giver et kuperet, grønt bagtæppe til det blå vand.

Moderne rammer i gode materialerVillaen er opført i 1994 efter den lokale arkitekt Jens Jørgen Nielsens streger. Arkitekten har fået et optimalt udbytte af beliggenheden, og fordi haven, der ligeledes er arkitekttegnet, er godt opvokset, bemærker du næsten ikke dine naboer, når du sidder på en af de fem sydvendte terrasser eller befinder dig nede i havens smukke, grønne univers. Haven slutter i vandkanten med bådebroen og en privat, lille sandstrand, hvor ungerne kan soppe og bygge sandslotte, mens du selv sidder på fliseterrassen hernede og nyder freden og roen.

Villaens tre plan er bundet flot sammen af en smuk kirsebærtrappe, der løber i det karakteristiske glastårn, der udvendigt både bryder og pryder villaens facade mod vandet. Her er det en fornøjelse at tage trappen, fordi vinduerne giver et flot udsyn hele vejen op og ned. Der er generelt valgt kvalitetsmaterialer, og det bemærker du, hvor end du kigger hen: Flotte kirsebærtrægulve over alt med gulvvarme. Unoform-elementer – også med kirsebærtræ – i køkken, badeværelser og bryggers. Indbygget Bang & Olufsen-linksystem. Genvex-anlæg og computerstyret elsystem.

Rummelighed på alle niveauer
I huset har du masser af plads – og foruden store, indbydende opholdsrum har du samlet set fire gode værelser – hvoraf det ene let kan laves til to efter behov. Det store soveværelse har udgang til en dejlig tagterrasse, hvor din dag kan få den bedste start med den bedste udsigt. Fra værelset er der desuden adgang til et smukt travertinbadeværelse, hvor du kan sidde i spabadet og kigge op gennem ovenlysvinduet på skyerne, der driver forbi, mens dine spændinger langsomt bliver opløst. Der er yderligere et travertinbadeværelse, som hører til de to gode børneværelser, samt et gæstetoilet.

Fra køkken-alrummet og spisestuen har du udgang til den delvist overdækkede hjørneterrasse, hvor de lange, lyse sommernætter nærmest kan blive uendelige. Og når det ikke er terrassevejr, har du på nederste plan en hyggelig opholdsstue og en niveauforskudt pejsestue, hvor du kan tænde op i den indmurede pejs og lytte til ildens knitren.

Intet er overladt til tilfældighederne her – tværtimod er udformningen og indretningen gjort med henblik på, at du skal få det bedst muligt. Flyt direkte ind og nyd rammerne fra allerførste dag. Selv om det en dag bliver hverdag, vil udsigten altid være lige betagende.

Arkitekttegnet villa direkte til søen med uspoleret udsigt over vand og skov. Tæt på alt, du og familien behøver i det daglige, samt kun 30 min. kørsel fra Aarhus. En sand perle af et hjem, hvor du får det bedste, det midtjyske søhøjland har at tilbyde.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3366
BoligtypeVilla
Boligareal284 m²
Kælder23 m²
Carport48 m²
Grundareal1.170 m²
Værelser6
Opført1994
Kontantpris14.600.000
Udbetaling730.000
EnergiklasseD

Kendetegn

1. række til vand
Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Elsdyrvej 24

  BoligtypeVilla
  Pris14.900.000 kr.
  Boligareal234 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Jægerstien 1

   BoligtypeVilla
   Pris14.995.000 kr.
   Boligareal200 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Birketinget 15

    BoligtypeVilla
    Pris15.500.000 kr.
    Boligareal213 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig