Rønnevej 15
8240 Risskov

Sags nr. LL4861
Find din drømmebolig

Luksuøse rammer med en af Risskovs bedste panoramaudsigter

300 etagemeter på 2.815 kvadratmeter stor grund i første række til vandet.

”Havet rører hjertet, inspirerer fantasien og bringer evig glæde til sjælen.” At der er stor sandhed i dette citat af Robert Wyland, får du bekræftet her på Rønnevej 15 i Risskovs eftertragtede kvarter Strandvænget. Den stilfulde villa ligger i første række til vandet og samtidig tilpas tilbagetrukket og privat. Derfor kan du hver dag nyde den bredspektrede udsigt over bugten, mens villaens gennemførte kvalitetsrammer i sig selv bringer glæde. Med egen låge til stranden ligger naturoplevelserne ligefor, men du har heller ikke langt ind til byen eller Nordre Strandvejs mange tilbud.

STRANDVÆNGET/RISSKOV – Der hersker en helt særlig stemning i det eftertragtede område nord for Aarhus, hvor flere af villavejene ender i strandkanten. Her opførte byens velhavere anselige sommerresidenser på grunde med havudsigt og plads til store armbevægelser.

I det historiske kvarter Strandvænget er du samtidig tæt på byen og alle Nordre Strandvejs store udbud af specialbutikker, caféer og spisesteder. Du finder også andre gode indkøbsmuligheder samt skole, gymnasium og idrætstilbud i nærheden. Den korteste vej til boldbanerne og Bellevuehallen er langs vandet. Og bugten giver i sig selv et væld af muligheder for fysisk aktivitet, og i skæret fra solopgangen er det slet ikke nogen sur pligt at få rørt sig.

Når du drejer væk fra den travle vej og ind på de små veje, som leder dig hjem, er det også, som om den hyggelige stemning fortætter sig. Rønnevej er flankeret af stynede rønnetræer, der danner en smuk allé – især når de blomstrer i foråret.

Afskærmet og stemningsfuldt
Inden asfalten afløses af fint strandsand, ligger den hvide villa med nummer 15 på sin store grund. Mod vejen skærmer den dobbelte garage med automatiske porte og halvmuren med sorte tegl for indkig. En gangsti leder op til hoveddøren. På vejen passerer du et bassin med springvand omkranset af rododendron og blåregn, som i foråret supplerer lavendlerne med blomster i smukke blå og lilla farver. Det er som en charmerende sydlandsk oase, der sætter stemningen allerede ved ankomsten – også efter mørkets frembrud, hvor indbyggede lamper lyser op.

Foran hoveddøren har du en hævet terrasse, hvor du kan nyde eftermiddags- og aftensolen til lyden af springvandet og synet af de smukke blomster.

Uhindret havudsigt og egen låge til stranden
Flisegangen fortsætter rundt om huset, hvor du ud mod vandet har en terrasse i husets fulde længde – med en elegant søjlegang, som også leder tankerne hen på sydlige himmelstrøg. Her sidder du også højt og kan nyde udsigten fra første parket og stadig med afstand til den offentlige sti langs kysten. Kør den store markise ud, hvis aftenduggen ikke skal lægge en dæmper på udehyggen en lun sommeraften. En bred trappe i træ, der også fungerer som siddepladser, fører ned til den enkle have, som primært består af plæne. En fordybning i plænen giver plads til endnu en terrasse. Her i gryden sidder du ligeledes ugeneret og i læ.

Et bredt buskads skærmer af ud mod stien. Fra din have giver en låge, som du kan aflåse, adgang til denne sti – hvorfra du har få skridt ned til vandet, hvor du evt. kan begynde dagen med en dukkert eller en tur i kajak, mens solen stiger op ude i horisonten.

En luksuøs atmosfære med højt til loftet
Allerede i entréen får du et indtryk af den gennemført herskabelige stil og tårnhøje kvalitet, der præger hele villaen, som blev renoveret i 2018. Der er højt til loftet med elegant stuk hele vejen rundt, høje fyldningsdøre, vægpaneler og smukt tapet, samt lysbejdset parketgulv. Den dobbelte franske dør ind til stuen giver også en forsmag på udsigten og lysindfaldet i det prægtige rum. Det enorme centrale vindue åbner for det langstrakte blik, mens døre til flere sider giver vuet vidde. Fra Skødshoved og Helgenæs over vandet, Samsø og Tunø til kranerne på havnen og de nye højhuse på Aarhus Ø. I aftenmørket bliver Lighthouse netop til et fyrtårn – et lysende pejlemærke i landskabet. Hele sceneriet er farvet af vind og vejr – når solens stråler og den blå himmel spejler sig i vandoverfladen, når himmel og hav står i ét, når efterårsstorme pisker skum på bølgetoppene, eller når måneskinnet gør bugten til flydende sølv.

På stormfulde dage kan du skabe ekstra hygge ved at tænde op i den indbyggede gaspejs – omkranset af smukt Pietra Grey-marmor. Endnu et sæt franske døre giver adgang til et hjemmekontor, hvorfra du også nyder godt af udsigten – selv med dørene lukket. Fra stuen er der ligeledes åben forbindelse til køkken-alrummet, hvor det eksklusive marmor går igen i store overflader – facetskåret og samlet med gennemgående mønster. Små detaljer, der ligesom den diskrete sølvtråd i tapetet viser, hvor kompromisløst man er gået til værks. Køkkenelementerne er fra italienske Poliform med indbygget lys i skufferne samt hvidevarer fra Gaggenau og Liebherr. I loftet sørger indbyggede spot for at sætte den helt rette stemning ved spisebordet langs de tre dobbeltdøre ud til terrassen.

Det store master bedroom med walk-in-garderobe er som en femstjernet hotelsuite, hvor du kan vågne til solopgangen ude over vandet, når de elektriske gardiner ruller op. Og i det tilstødende badeværelse kan du nyde udsigten og den friske havluft i badekarret, der står med løvefødder på marmorgulvet, hvor en bort er lagt ned i de store flader af Pietra Grey. Et kalkanlæg sikrer, at marmoret, som også pryder væggene og toppen på de to Poliform-møbler med håndvaske, holder sig flot. Hjemmets andet badeværelse er i samme stil og ligger i forbindelse med de to gode værelser i den modsatte ende af villaen. Et tredje badeværelse finder du i den lyse underetage med store lyse gulvfliser og gulvvarme. Foruden et vinrum med glasafskærmning har du bryggers og andre praktiske rum hernede og direkte adgang udefra.

Luksuøs hjemlighed i første række til bugten. Gennemgående herskabelig stil, høj kvalitet og en udsigt, der aldrig stopper med at imponere og bringe glæde.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4861
BoligtypeVilla
Boligareal230 m²
Kælder70 m²
Carport36 m²
Grundareal2.815 m²
Værelser8
Opført1971
Ejerudgifter pr. md.22.595
Kontantpris34.900.000
Udbetaling1.745.000
EnergiklasseC

Kendetegn

1. række til vand
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Strandvænget 13

  BoligtypeVilla
  Pris42.000.000 kr.
  Boligareal272 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Klassisk/Patricier, Vandudsigt,

  Se bolig

   Risskov,
   Rislundvej 7

   BoligtypeVilla
   Pris14.900.000 kr.
   Boligareal185 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Julius Bechgaards Vej 5

    BoligtypeVilla
    Pris26.900.000 kr.
    Boligareal254 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig