Porskærvej 26
8420 Knebel

Sags nr. LL4946
Find din drømmebolig

Idyllisk helle på 12 hektar naturgrund i Mols Bjerge

Stemningsfuldt, ugeneret, fredfyldt og smukke omgivelser, med mulighed for god jagt på egen grund.

Søger du et helle så langt væk fra byens puls, at du kun mærker din egen? Her på Porskærvej 26 er hverdagen et fjernt minde, og du kan fokusere på at slappe af og nyde de idylliske omgivelser i fred og ro på den 12 hektar store naturgrund i mageløse Mols Bjerge. Oplevelserne begynder lige uden for døren, og de hjemlige rammer er stemningsfulde, rummelige og indrettet til samvær. Du er ca. 45 minutters kørsel fra Aarhus og mindre end 5 minutter fra Knebel, hvor du kan handle.

KNEBEL – Mols Bjerge er noget af det mest imponerende landskab, du finder i Danmark. Det kuperede terræn består bl.a. af himmelstræbende høje, bølgende marker, vide enge, store skovområder og gode badestrande. Formet af istiden og alt sammen på et areal på 180 kvadratkilometer, der i 2009 fik status som dansk nationalpark med et væld af oplevelser – et sandt paradis for livsnydere. De nærmest endeløse vandrestier kan føre dig på nye eventyr hver eneste dag.

Fra Aarhus C har du ca. 45 minutters kørsel til Porskærvej, og turen er i sig selv med til at sætte stemningen. Få minutter før ankomsten kan du dreje ned ad grusvejen mod nr. 26 eller fortsætte ind til hyggelige Knebel for at proviantere til dit ophold. Det er også her i Knebel Vig, at du finder de nærmeste strande, hvis du vil en tur i bølgen blå. Fra købmanden i Knebel kan du cykle hjem på ca. 10 minutter.

12 hektar naturgrund
Et godt stykke nede ad grusvejen – som du kun deler med to andre husstande – og dermed på behørig afstand af trafik ligger fritidshuset på sin 12 hektar store, kuperede naturgrund. På grundens højeste punkt har du en betagende udsigt ud over landskabet og ud til vandet. En skøn plet til at nyde en drink i solnedgangen, der sætter himlen i et flammende skær.

Idylliske pletter er der nok af på den store grund, der byder på forskellige miljøer, som du kan udforske. Og på den anden side af skellet fortsætter Mols Bjerge, lige så langt dine ben kan bære dig. Er du til aktiv fritid, får du ikke bedre rammer end her. Parkerer du bilen i garagen, så den er ude af øje, er den også hurtigt ude af sind, og du finder andre måder at transportere dig rundt på.

Omkring huset har du desuden flere skønne terrasser og hyggekroge, så du i løbet af dagen kan finde en stribe sol og læ, når du trænger til at smække benene op og slappe af. Det gælder ikke mindst på den hyggelige træterrasse i vinklen mellem husets to fløje.

Kampesten med indbygget stemning
Huset ligger også højt placeret på grunden, hvilket åbner for fine kig til de naturskønne omgivelser. Det er opført i 1965 med hjælp fra dygtige arkitekter, der fik til opgave at tegne et hus i kampesten, som trækker tråde til såvel lokale som sydlandske byggeskikke. Den samme kombination ser du indenfor, hvor de gennemgående rødbrune gulvfliser ledsages af lyst træ, mønstrede klinker på badeværelserne og hvide murstensvægge.

I opholdsstuen er kampestenene trukket med ind omkring det åbne ildsted, der kan skabe en knitrende hygge og varme på køligere dage, hvor flere brændeovne sørger for at varme begge husets etager op. Store vinduespartier lukker naturens farver med ind i stuen, der har åben forbindelse til køkken-alrummet med god plads til både at lave og nyde mad i samvær med familie og venner.

Ud over stueplanets indbydende leverum, tre værelser og to badeværelser byder underetagen på mange ekstra kvadratmeter – et stort multirum til indendørsaktiviteter, gode gæsterum, et praktisk viktualierum med hyldeplads til syltede bær plukket på egen grund og en fryser til ispinde.

Et idyllisk helle til fredfyldt fritid langt væk fra hverdagen. 12 hektar naturgrund i Mols Bjerges kuperede landskab med oplevelser lige uden for døren. Rummeligt kampestenshus med indbygget stemning og plads til samvær med dem, du holder af.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4946
BoligtypeSommerhus
Boligareal183 m²
Kælder93 m²
Grundareal120.920 m²
Værelser4
Opført1965/1978
Ejerudgifter pr. md.3.660
Kontantpris7.500.000
Udbetaling375.000

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Knebel,
  Havagervej nr. 25 og 27

  BoligtypeVilla
  Pris6.900.000 kr.
  Boligareal205 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Knebel,
   Birkevænget 11, Dejret

   BoligtypeSommerhus
   Pris8.700.000 kr.
   Boligareal208 m²

   1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Knebel,
    Havesangervej 8, Vistoft

    BoligtypeSommerhus
    Pris3.950.000 kr.
    Boligareal131 m²

    Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

    Se bolig