Planetvej 3
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL3457
Find din drømmebolig

Arkitekttegnet fritidsbolig

Udsigt, rummelighed og kvalitet sætter fritiden fri, ca. 40 min. fra Aarhus.

Naturen har magiske kræfter, når det gælder om at koble af og få sine batterier genopladet til en travl hverdag. Sådan er det også her på Planetvej 3 lige uden for Ebeltoft by, hvor denne arkitekttegnede fritidsbolig ligger højt placeret i det naturrige landskab. Det giver dig en pragtfuld udsigt ud over Vigen og Mols Bjerge. Bag huset har du et privat skovstykke, mens hele Mols kuperede terræn venter lige uden for døren. Den rummelige bolig er tydeligt inspireret af Friis & Moltke, og med kun et minimalt behov for vedligehold får du og familien utrolig nemt ved at nyde jeres fritid her i naturlig fred og ro.

EBELTOFT - Når du går rundt i den hyggelige handelsstad, mærker du hurtigt historien. De toppede brosten i gaderne, Fregatten Jyllands høje master, og vægternes sang i sommermånederne. De flotte, gamle bygninger gemmer i dag på butikker, caféer og restauranter, og du og familien kan derfor altid tage på opdagelse i Ebeltoft by. Og brostenene begynder kun 800 meter hjemmefra.

Endnu tættere på har I naturen. Både det uspolerede landskab og den mere velfriserede golfbane, som ligger på den anden side af skovstykket bag huset. Her kan du gå en runde, og trænger du til en pause ved hul nr. 10, er du tæt på hjemmet. I har desuden flere gode strande i cykelafstand – både lige nedenfor i Ebeltoft Vig, Egsmark Strand og på den modsatte kyst, hvor Boeslum Strand og Dråby Strand ligger. I vil sikkert opleve, at når først bilen er parkeret i carporten, så starter I den ikke igen, før turen går hjemover. I stedet bliver jernhesten flittigt brugt på jeres vej rundt i Nationalpark Mols Bjerge.

Skønne uderum
Også på hjemmebane har I godt med aktivitetsmuligheder i det fri. I den nederste del af haven er den skrånende grund planet ud til en god boldbane, mens der i niveau med huset er anlagt en petanquebane til nervepirrende familiedyster. Ved bålstedet kan I samle jer om de varme flammer og bage snobrød eller grille skumfiduser.
Når der står fri i kalenderen, er afslapning også en vigtig aktivitet. Derfor kan du glæde dig over, at både hus og have kræver meget lidt vedligehold. Samtidig har I hele tre rummelige terrasser at spise, drikke eller flade ud på – med hver deres kvaliteter: Terrassen på første sal giver jer det bedste vue ud over området og vandet i Vigen. Den hyggelige solgård sikrer læ og varme, og den sydvendte træterrasse ud for køkkenet og alrummet er badet i sol det meste af dagen.
Uanset hvor I befinder jer – inde som ude – mærker I freden og roen, som kun gør det endnu nemmere at nyde tilværelsen her. Der er faktisk så fredeligt, at selv rådyrene kigger forbi, og du kan stå ansigt til ansigt med dem i køkkendøren, mens du nyder dagens første kop kaffe.

Solidt og velholdt
Det solide rødstenshus er opført i 1980 – med Friis & Moltkes genkendelige stil som forbillede – og er løbende blevet opdateret. Bl.a. i 2006, hvor tilbygningen med den rummelige carport, et hobbyrum og et ekstra stort værelse blev tilføjet. På førstesalen af denne tilbygning har I et stort disponibelt rum til familieaktiviteter, hvor I bl.a. kan spille bordtennis eller andre familieaktiviteter. I kan overveje at sætte et større gavlvindue i rummet, så udsigten over Vigen rigtigt kommer til sin ret.

Både murværk og træværk er yderst velholdt, og de solide rammer går igen indenfor. Mursten, klinker og beton er gennemgående elementer, mens du på overetagen nærmest er omgivet af træ. Både oppe og nede har du brændeovne, der kan bidrage til varmen og hyggen på stormfulde efterårsdage eller kolde vintermorgener. I kan med andre ord holde fri her uanset vind, vejr og årstid. Flere af husene på vejen er desuden helårshuse, så der er også liv i området hele året rundt, hvor naboerne er gode til at holde øje med hinandens hjem.

Gode rum til samvær
I stueetagen har du to værelser – og altså et ekstra i tilbygningen – som alle har udgang til det hyggelige gårdmiljø, hvor der på en god, varm sommerdag bliver ekstra varmt, fordi fliserne holder godt på temperaturen. På disse dage er det forfriskende svalt at bevæge sig indenfor, hvor klinker og sten er med til at give en mere sval temperatur.

Som supplement til grillen på terrassen har I det hyggelige køkken fra 2009, som ligger i åben forbindelse med alrummet. Og oppe på førstesalen har I endnu et skønt opholdsrum, som breder sig over hele etagen. Det vil også sige, at I får lys ind fra begge sider og har frit udsyn til såvel Vigens vand som skovens træer bag huset. Det er også herfra, at den store træterrasse svæver ud i luften og giver jer mulighed for at nyde den fantastiske solnedgang over Mols Bjerge.

Hold fri, når I holder fri. Det lægger dette velholdte fritidshus og de smukke omgivelser i den grad op til. Nyd nærheden og udsigten til naturen hjemmefra eller drag ud og udforsk den på egne ben eller på to hjul. Hyggelige Ebeltoft byder desuden på historie, kultur og masser af muligheder for at shoppe, spise eller nyde en kop kaffe.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3457
BoligtypeSommerhus
Boligareal126 m²
Grundareal1.799 m²
Værelser5
Opført1980
Kontantpris2.300.000
Udbetaling115.000

Kendetegn

Arkitekttegnet
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Elmelundsvej 23

  BoligtypeLystejendom
  Pris2.995.000 kr.
  Boligareal174 m²

  Hesteejendom, Jagtejendom, Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Ebeltoft,
   Sydbakken 13

   BoligtypeSommerhus
   Pris4.500.000 kr.
   Boligareal173 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

   Se bolig

    Ebeltoft,
    Elsegårdevej 28

    BoligtypeLystejendom
    Pris12.500.000 kr.
    Boligareal258 m²

    Hesteejendom, Indflytningsklar, Landskabsudsigt,

    Se bolig