P.S. Krøyers Vej 20A
8270 Højbjerg

Sags nr. LL3764
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret og sjælfuld patriciervilla tæt ved skoven

Et lyst, rummeligt og bynært hjem med stilrene linjer og udsigt til Højbjergs natur.

En levende udsigt, der skifter farve alt efter årstiden og vejrets luner, er noget, de fleste drømmer om. Her på P.S. Krøyers Vej i naturskønne og bynære Højbjerg udgør skovens træer bagtæppet for hverdagen. Du og familien kan naturligvis også bruge skoven, Mindeparken, stranden og vandet til oplevelser uden for hjemmet. Uanset hvor turen går hen, er du dog altid glad for at vende tilbage til den gennemrenoverede patriciervilla, der med sin klassiske stil, rene linjer og originale detaljer rummer en særlig hjemlighed. Her er fred og ro, men du har heller ikke langt til byens liv og muligheder.

HØJBJERG – Nærheden til naturen og byen gør Højbjerg til et af Aarhus’ mest eftertragtede områder. Det er, som om du ser naturen, uanset hvor du vender dig hen. Samtidig kan du cykle ind til centrum på blot 15 minutter. Og når turen går gennem skoven og med udsigt til vandet, vil du sikkert opleve, at cyklen bliver det lette valg. Til daglig kan familiens store og små bruge skoven til gå- og løbeture, ligesom skovbunden altid bugner af sæsonens råvarer som svampe, kastanjer og ramsløg.

Både sommer og vinter ligger det blå hav til jeres rådighed kun et par kilometer fra jeres hus. Gå, løb eller cykl dertil og tag en dukkert fra en af badebroerne. Året rundt bader folk her ved kysten, og specielt om sommeren er stranden et tilløbsstykke. Det er dog altid muligt at finde en ledig plet på kyststrækningen. Er du mere til en frisk morgentur på vandet, kan du stikke ud i havkajakken og bryde havoverfladen som den første, mens solen stiger op ude i horisonten bag Mols Bjerge.

Ud over naturen er der skoler, institutioner, indkøbsmuligheder og idrætsanlæg inden for kort afstand, og det gør kun familielivet endnu nemmere på den attraktive beliggenhed.

Gennemrenoveret med blik for den originale æstetik
Den 226 etagemeter store patriciervilla blev opført i 1924 og har den dag i dag stadig et helt klassisk udtryk. Du fornemmer historien og sjælen i hjemmet, men rammerne er gennemrenoverede og velholdte i sådan en grad, at du og familien kan flytte direkte ind. Senest i 2017 blev villaen malet udvendigt, og der er skiftet vinduer og døre på alle tre etager.

Den rummelige indkørsel giver god plads til både familiens og gæsternes biler, mens den overkommelige have har plads til leg og boldspil, samt familiens egen frugtplantage. Fra indkørslen tager du trappen op til den hævede terrasse, der fortsætter rundt om huset og derfor sikrer jer en plads i solen det meste af dagen. Måske sidder familien allerede ude på dækket, og du kan derfor tilslutte dig det gode selskab i stedet for at tage fordøren ind. Med flere udgange til den store terrasse er det nemt at komme ud og udnytte det skønne uderum, hvor naturens farver og lyde fylder atmosfæren.

Farverne trækker med ind i det åbne køkken-alrum og stuen gennem de sprossede vinduer og dobbeltdørene. De glatte, hvide overflader, det originale plankegulv og det elegante Svane-køkken fra 2008 skaber et stilrent udtryk, der giver dig frit spil i forhold til indretningen. De fælles rum optager hele stueetagen og er et helt naturligt samlingspunkt for familien – samtidig med at der er plads til individuelle aktiviteter.

Værelsesafdeling og teenageparadis
På førstesalen ligger villaens tre værelser og det ene af to nyere badeværelser fra Svane. Sæt dig til rette i badekarret og se ud på skyerne, der svæver forbi tagvinduet, mens eventuelle spændinger opløses i det varme vand. Også heroppe er stilen helt enkel, mens de synlige bjælker skaber stemning.

Også underetagen har fået en større omgang. Det skete i 2015, og i dag fremstår rummene i boligstandard med gulvvarme overalt. Du kan derfor indrette eksempelvis kontor eller gæsteværelse i de anvendelige rum, hvor du har et fint lysindfald pga. den relativt høje beliggenhed. Du kan også skabe et fristed for de lidt større børn og deres venner. Det er ikke kun dem, der vil sætte pris på den direkte indgang udefra. Efter en våd løbetur eller en beskidt tur på mountainbiken gennem skoven kan du nemlig hurtigt finde vej til det kombinerede badeværelse og bryggers, hvor tøjet kan ryge direkte i vaskemaskinen, mens du selv stiller dig under bruseren.

Gennemrenoveret patriciervilla i tre plan med veludnyttede kvadratmeter, en skøn, lukket have og en stor, dejlig terrasse. Fred, ro, rene linjer og en stor rummelighed med en perfekt beliggenhed tæt på byen og naturen i smukke Højbjerg.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3764
BoligtypeVilla
Boligareal144 m²
Kælder82 m²
Grundareal850 m²
Værelser4
Opført1924
Kontantpris9.995.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Rypevej 20

  BoligtypeVilla
  Pris10.500.000 kr.
  Boligareal203 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Elsdyrvej 14

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal160 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Arnakvænge 13

    BoligtypeVilla
    Pris7.500.000 kr.
    Boligareal219 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Murermestervilla,

    Se bolig