P. Heises Vej 10
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3610
Find din drømmebolig

Gennemrenoveret patriciervilla med Mindeparken i baghaven

Flotte rammer om familielivet på attraktiv beliggenhed.

Beliggenheden er rammen om hjemmet, og hjemmet er rammen om familielivet. På P. Heises Vej bliver rammerne ikke bedre. Med Mindeparken i baghaven, vandet tæt på og byen lige om hjørnet er beliggenheden ideel for familien, der vil have både natur og by inden for rækkevidde. Den rummelige patriciervilla er gennemrenoveret med respekt for den oprindelige stil og atmosfære. Derfor står villaen helt og aldeles indflytningsklar, så du og familien kan fylde rummene med liv og jeres egne minder. Nyd nærheden til parken og hjemmets mange smukke og gennemførte detaljer.

AARHUS C – Området omkring Mindeparken er måske den smukkeste oase i Aarhus. Parken strækker sig over hele 15 hektar fra Marselisborg Slot ned til Aarhusbugten. Når træerne smider bladene, har du frit udsyn til slottet, mens de i sommermånederne udgør et grønt bagtæppe for haven. Du skal blot gennem lågen for at komme ud på de mange stier, hvor du kan spadsere, løbe eller cykle ud i det grønne. Læg ruten forbi vandkanten, og tag en forfriskende dukkert, når bølgerne frister.

Området byder på meget mere end natur. Du har eksempelvis den Michelin-stjernebelønnede restaurant Frederikshøj i gåafstand fra hjemmet. Tivoli Friheden, stadion og hyggelige Frederiksbjerg med sit udvalg af specialbutikker, kaffebarer og gode restauranter ligger også lige i nærheden. De rolige, brede villaveje rummer huse med historie og store haver, hvilket skaber et dejligt homogent område.

Parken i baghaven giver lys, luft og liv
Med parken i baghaven er det ikke svært at komme af sted på løbeturen, og samtidig ligger huset til den side ganske ugeneret. Høje træer sikrer dig og familien privatliv, men skærmer ikke for hverken den grønne udsigt eller det fantastiske lys, der dagen igennem gennemstrømmer haven og oplyser den hævede sydvestvendte terrasse. Her skinner solen fra om formiddagen, indtil den går ned bag parkens træer ud på aftenen.

Haven er i sig selv nem og enkel, idet den består primært af plæne. De to rododendronbede bagerst i haven giver et flot farvespil i det grønne univers, når rododendronerne blomstrer. Der er bede, som du evt. kan have krydderurter og grøntsager i, hvis du vil være selvforsynende i køkkenet. Bøgehække omkranser haven, og mod gaden løfter de flotte stensætninger af granitbrosten matriklen og villaen. Et indhak giver en ekstra parkeringsplads ud over garagen i kælderen. Den udgravede terrasse mod sydøst er det perfekte spot til morgenkaffen med læ og dagens første solstråler.

Stilfuldt gennemrenoveret med gulvvarme i alle plan inklusive kælder
Den store patriciervilla blev opført i 1922, men fremstår nærmest som ny. Ved den nylige renovering er alle vinduer udskiftet, og facaden er omfuget. Det flotte murværk afslører gennemført håndværk – bl.a. de dekorative mønstre på begge kvistene og udhængene i gavlen. Mansardtaget er med til at fremhæve villaens statelige udtryk. Den høje placering på grunden sikrer desuden privatlivets fred i de store fællesrum i stueetagen, hvor familien kan være sammen.

Det flotte håndværk og den høje kvalitet finder du også indenfor. I den rummelige og lyse entré strækker den originale trappe sig opad med smukt snedkererede balustre. Trappen ned til kælderen er føjet til, men stilen matcher det originale. Rundt om dørene fortæller de flot udskårne karme ligeledes om villaens historie. Bag entréens døre finder du hjemmets to stuer en suite samt det store køkkenalrum. Brede, lyse Dinesen-planker binder stuerne sammen og bliver brudt af de mørke Made a Mano-klinker af lavasten på køkkengulvet, som udgør en flot kontrast til de glatte, hvide overflader i køkkenet.

Både i spisestuen og de to stuer en suite pryder original stuk de høje lofter, mens de store vinduespartier lader lyset strømme uhindret ind. Fra spisestuen og køkkenet kan du træde ud på den store terrasse, hvor familien får et ekstra opholdsrum i sommermånederne. Her kan I sidde i aftensolens skær og nyde udsigten til alt det grønne.


Gode rum oppe og nede
Parkerer du i garagen, kan du gå direkte ind i den renoverede kælder, hvor du har gode rum – bl.a. et tempereret vinrum med en specialbygget vinreol, hvor dine bedste flasker kan ligge trygt og godt. Hernede har du også bryggers og et badeværelse - og ligesom på de øvrige tre plan har du naturligvis gulvvarme under fødderne.

Værelsesafdelingen finder du fordelt på anden og tredje sal. Takket være mansardtaget har du god loftshøjde og ingen skråvægge på andensalen, hvor der er tre gode værelser og to badeværelser. Alle husets badeværelser har Vola-armaturer, ligesom Made a Mano-klinkerne går igen og skaber en elegant sammenhæng i villaen. Det ene badeværelse har desuden et flot fritstående badekar, hvor du kan ligge i blød efter en løbetur eller en lang arbejdsdag, mens det andet ligger med direkte forbindelse fra det største af værelserne. Her er udgang til små altaner mod Mindeparken. Du kan derfor starte dagen med at se ud over den smukke, morgenstille park.


Oppe under taget finder du yderligere to lækre rum. Her er loft til kip, fritlagte bjælker og vinduer til flere sider. I det ene af værelserne er der indbygget skabe i skunken, mens det andet har et veludstyret walk-in-closet, hvor de flotte reoler udnytter pladsen optimalt til den store garderobe.


Kvalitet og stil på fire etager. 354 gennemrenoverede etagemeter i et af Aarhus’ mest attraktive liebhaverkvarterer. Her bor du og familien med Mindeparken i baghaven og alle byens tilbud og muligheder lige i nærheden.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3610
BoligtypeVilla
Boligareal236 m²
Kælder118 m²
Grundareal1.037 m²
Værelser7
Opført1922
Garage30 m²
Kontantpris19.500.000
Udbetaling975.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Klassisk/Patricia

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Bernhardt Jensens Boulevard 87, 10.

  BoligtypeLejlighed
  Pris14.500.000 kr.
  Boligareal319 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Carl Nielsens Vej 9

   BoligtypeVilla
   Pris12.990.000 kr.
   Boligareal218 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Helga Pedersens Gade 9, 7. 1.

    BoligtypeLejlighed
    Pris11.900.000 kr.
    Boligareal209 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig