Overskov 14
8300 Odder

Sags nr. LL4543
Find din drømmebolig

Fuldendte arkitektoniske rammer om familielivet i Odder

Kompromisløs kvalitet, uovertruffen udførelse og mesterlig minimalisme.

Når målet er et hjem, som er indbegrebet af æstetisk nydelse, er kravene til såvel processen som materialerne ekstremt høje. Det er denne nyopførte villa på Overskov 14 i Odder et fremragende eksempel på. Du fornemmer med det samme den stilsikre sans for kvalitet og detaljer, som boligen er skabt med. Ude som inde sørger de rene linjer for ro og en knivskarp profil – båret af rå materialer som Thermoask og in situ-beton. Den stramme minimalisme baner vejen for en funktionel indretning fordelt i tre længer, hvor speciallavede opbevaringsløsninger er tænkt ind overalt. Du og familien kan flytte direkte ind og hurtigt finde jer til rette i de eksklusive rammer tæt på natur, skole og by.

ODDER – Den hyggelige by syd for Aarhus er vokset støt gennem de senere år. Det vidner flere nybyggerkvarterer om. I særdeleshed har børnefamilier fået øjnene op for Odders herligheder i form af natur, et aktivt lokalmiljø med gode skoler, kultur- og fritidstilbud samt indkøbsmuligheder inden for en kort radius. Fra Overskov 14 kan børnene eksempelvis cykle til Vestermarkskolen ad trygge stier på mindre end fem minutter, og du kan cykle ind til centrum på ca. 10 minutter.

Grønne åndehuller indbyder til gåture i det fri, mens du kan tage bilen ud til kysten, hvor Norsminde, Saksild Strand og Hou ligger på stribe. Du kan nå til Aarhus, Skanderborg og Horsens på under 30 minutters kørsel, og herfra kan motorvejen føre dig videre ud i landet efter behov. Ønsker du at lade bilen stå hjemme, kan du i stedet overlade transporten til Letbanen, som med faste intervaller sætter kursen mod Aarhus.

Skarp profil i naturlige materialer
Overskov og de omkringliggende villaveje er flankeret af nyere boliger med forskellige arkitektoniske udtryk. På en tilpas diskret måde skiller den nyopførte villa med nummer 14 sig ud – både i forhold til materialevalg og den knivskarpe profil. Beklædningen i Thermoask smyger sig i lange baner rundt om huset. I hjørnerne er de tilmed skåret i smig for at fuldende det rene udtryk. Vinduer og døre er fremstillet i specialmål, så de kan flugte med beklædningen. Og de to garageporte er nærmest skjult i facaden for enden af indkørslen i in situ-beton.

Ligeledes i in situ-beton har du ud for køkkenet en hyggelig morgenterrasse, og mellem villaens tre længer endnu en terrasse. Denne er større og sydvestvendt, og her kan du derfor nyde godt af solens stråler det meste af dagen og synet af den enkle have, som stadig er ved at forme sig. Du har dog allerede en grøn plæne, hvor børnene kan lege og spille bold, samt en opvokset bøgehæk, som skærmer af. Terrassebrædderne er ligeledes Thermoask – varmebehandlet asketræ, som ikke giver eller slår sig. De rene linjer er således fremtidssikrede, og træet vil blot patinere smukt med tiden.

Med et tryk på fjernbetjeningen åbner garageporten som en hemmelig indgang og lukker dig ind i den store garage med opvarmet epoxygulv. Ud over familiens biler er her god plads til opbevaring af haveredskaber m.m., ligesom du finder en stor Liebherr-fryser. Garagen er desuden forberedt til elbiler. Mens porten lukker bag dig, fortsætter du ind i entréen, hvorfra der er adgang til bryggers, et gæstetoilet og en trappe, som fører op til det yderst anvendelige loftsrum oven på garagen. Her kan du indrette hjemmekontor eller gæsteværelse – eller børnene kan få et fælles domæne til gaming, musik eller teenagefest.

Æstetikken skaber ro og giver plads
Allerede i entréen møder du flere af de gennemgående elementer i huset: 30 centimeter brede egeplanker, integrerede fodlister ligeledes i eg, store KRONE-vinduer, akustiklofter og indbyggede skydedøre, som glider lydløst op og i. En af disse døre leder ind til det imponerende køkken-alrum, der er næsten 15 meter langt og har loft til kip. Her kommer de lange egeplanker på helt op til fem meter virkelig til deres ret. Mens store vinduespartier med skydedøre åbner mod terrassen og haven og fylder rummet med lys, udgør den rå in situ-betonvæg en flot kontrast til de glatte, hvide overflader. Det speciallavede køkken med den nærmest svævende blå køkkenø, beklædt med linoleum, giver elegant modspil til den hvide skabsvæg med integrerede hvidevarer fra Miele. I skabsvæggen fører endnu en skydedør ud til det bagvedliggende bryggers, mens det, der ligner en almindelig skabslåge, giver adgang til et stort viktualierum.

Alrummet er familiens naturlige samlingspunkt med plads til samvær og individualitet på en og samme tid. De minimalistiske rammer skaber en visuel ro og gør det samtidig nemt at indrette rummet til dine og familiens behov og sætte jeres eget personlige præg. De indbyggede spots lyssætter den rette stemning, som du kan underbygge med musik fra de integrerede højtalere.

I boligens tredje og sidste længe finder du værelsesafdelingen, som består af tre gode værelser og to badeværelser. Fra alle værelserne er der udgang til haven, og i gangarealet sørger snedkerlavede skabsvægge for diskret opbevaringsplads. Dermed skal store garderobeskabe ikke lægge beslag på pladsen i de rummelige børneværelser, der deles om det ene badeværelse. I soveværelset, hvor betonvæggen fortsætter, har du derimod egen walk-in-garderobe og adgang til eget badeværelse. Begge badeværelser har fjernstyrede ovenlysvinduer – og er ligesom gæstetoilettet og bryggerset præget af flotte mørke italienske fliser, ligesom VOLA-armaturer går igen og trækker en stilren rød tråd på tværs af boligen.

Nyopført villa med rene, rolige linjer, speciallavede løsninger og en mærkbar, høj kvalitet. De fuldendte rammer er indflytningsklare og ligger tæt på både skole og by i familievenlige Odder – under 30 minutters kørsel fra Aarhus.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4543
BoligtypeVilla
Boligareal216 m²
Grundareal1.018 m²
Værelser4
Opført2021
Ejerudgifter pr. md.4.361
Kontantpris7.900.000
Udbetaling395.000
EnergiklasseA2015

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Odder,
  Bøgevej 28

  BoligtypeVilla
  Pris4.995.995 kr.
  Boligareal205 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Miltonsvej 39

   BoligtypeVilla
   Pris7.900.000 kr.
   Boligareal199 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Glesborg,
    Vestre Klitvej 25, Fjellerup Strand

    BoligtypeSommerhus
    Pris7.900.000 kr.
    Boligareal191 m²

    1. række til vand, Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

    Se bolig