Østboulevarden 17, 1.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4140
Find din drømmebolig

Tre-etagers byhuslejlighed med stor tagterrasse

157 lyse kvadratmeter tæt på alt og med privat p-plads lige uden for døren.

Et liv i centrum behøver ikke indebære kompromiser i forhold til rummelighed, komfort eller fred og ro. Slet ikke når adressen er Østboulevarden 17, hvor du finder denne gennemrenoverede lejlighed i tre etager med i alt 157 lyse og veludnyttede kvadratmeter. Her bor du i et fredeligt smørhul mellem Latinerkvarteret, Trøjborg og Riis Skov – og du har derfor ikke langt til noget. Du har din egen parkeringsplads lige uden for døren, og øverst udgør din tagterrasse et privat og solrigt helle med udsigt over Midtbyens tage.

AARHUS C – På den ene side af Østboulevarden ligger byhuse og større ejendomme på rad og række. Du befinder dig i Midtbyen og kan spadsere til livlige Latinerkvarteret på ingen tid. Alene i Mejlgade finder du et væld af specialbutikker og spisesteder, og her kan du for alvor mærke byens hjerteslag.

Og på den anden side ligger den smukke Nordre Kirkegård, som markerer overgangen til hyggelige Trøjborg, der bl.a. også rummer gode indkøbsmuligheder, caféer m.m. Her mærker du et andet tempo end i Midtbyen, mens du helt selv kan sætte farten på stierne i den nærliggende Riis Skov – til fods eller på cykel. Og på varme sommerdage kan du tage en forfriskende dukkert ved Den Permanente.

Stemning, lys og luft
Det hyggelige byhus fra 1906 ligger – ligesom nabobygningerne – lidt tilbagetrukket fra vejen, hvilket giver parkeringsplads til din bil lige uden for døren. Det er befriende at vide, at du ikke først skal jagte en plads, når du kommer hjem, og at du blot har få skridt hen til din hoveddør. Den anden plads tilhører lejligheden i stueetagen, som du også deler opgang med. Oppe i din lejlighed, som fordeler sig over ejendommens tre øvrige etager, kan du imidlertid nemt føle, at du har dit helt eget hus i centrum.

Der er godt med luft omkring ejendommen, hvilket lader lyset flyde frit ind – både fra gården og gaden, ligesom du til begge sider har udsigt til grønne omgivelser. Begge dele er i høj grad med til at skabe den stemning, du hurtigt fornemmer her, og som indretningen og skønne detaljer fremhæver. Det gælder bl.a. den rå murstensvæg, de synlige loftsbjælker og de flotte trægulve.

Det åbne køkken-alrum og spisestuen bliver hurtigt et naturligt samlingspunkt – både til hverdag og fest. Du kan lave mad, mens du bliver holdt ved selskab, og akustiklofterne holder støjen på et minimalt niveau. De mørke elementer, den rustfrie bordplade, Quooker-vandhanen, den indbyggede ovn i murstensvæggen og det rummelige viktualierum giver gode arbejdsbetingelser i køkkenet, som kun er nogle få år gammelt. Og det integrerede vinkøleskab holder både røde og hvide vine ved den rette temperatur, så du altid har en flaske klar til servering.

Gode løsninger på alle tre plan
Køkken-alrummet er blot ét eksempel på de gode løsninger, som du finder på alle tre plan. Viktualierummet er indrettet, hvor bagtrappen tidligere har været, dengang lejligheden rummede flere boliger. På det midterste plan er bagtrappen inddraget til vaskerum med god opbevaringsplads – som en del af det rummelige badeværelse. Derudover består etagen af to gode værelser med indbyggede skabe til garderoben.

På det øverste plan finder du et af lejlighedens helt store plusser: den store, solvendte tagterrasse med udgang fra den lyse stue, hvor der er loft til kip. Fordi terrassen er indrammet af taget, kan du opholde dig ret ugeneret herude, ligesom der er godt med læ. Derudover kan du køre markisen, som er i fuld bredde, ud og tænde terrassevarmeren for at forlænge sommeraftenerne. Det gør det også muligt at nyde uderummet uden for højsæsonen. Om vinteren kan du derimod tænde op i stuens brændeovn, mens du kan se, hvordan sneen klæder byen i hvidt.

Trækker du skydedørene til side, udvider du stuen ud mod den åbne himmel og udsigten over byen, hvor Domkirkens spir er et af pejlemærkerne, som minder dig om, hvor centralt du bor. Og det er næsten nødvendigt med påmindelsen – for pladsen, freden og roen kan gøre det svært at tro, dit postnummer faktisk er 8000.

Rummelig byhuslejlighed i tre velindrettede plan med rigeligt lys, luft og udsigt. Her bor du tæt på alt – Midtbyens mange muligheder og de nærmest endeløse stier i Riis Skov. Du har din egen p-plads lige uden for døren, grønne omgivelser og en solrig tagterrasse.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4140
BoligtypeLejlighed
Boligareal157 m²
Grundareal411 m²
Værelser5
Opført1906/1984
Ejerudgifter pr. md.3.411
Kontantpris6.900.000
Udbetaling345.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Bülowsgade 14B, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris6.850.000 kr.
  Boligareal136 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Mejlgade 68B, ST.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.495.000 kr.
   Boligareal121 m²

   Blandet bolig/erhverv, Indflytningsklar, Klassisk/Patricia,

   Se bolig

    Aarhus C,
    H.V. Kaalunds Vej 2

    BoligtypeVilla
    Pris7.395.000 kr.
    Boligareal130 m²

    Indflytningsklar, Murermestervilla,

    Se bolig