Øreringene 4
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL4208
Find din drømmebolig

Rummeligt sommerhus i første række til stranden

nyd fritiden med masser af lys, luft og havudsigt syd for Ebeltoft.

Når der endelig står fritid i kalenderen, handler det om at bruge den dyrebare tid optimalt. I dette rummelige sommerhus i første række til stranden og Kattegat er rammerne sat til afslapning og nydelse i godt selskab. Med en ny tilbygning er der hele fire værelser til rådighed og således god plads til både familie og venner. Naturen byder på et væld af oplevelser lige uden for døren, mens du i hyggelige Ebeltoft finder et rigt handels- og kulturliv samt et bredt udvalg af gode spisesteder. Du er under en times kørsel fra Aarhus og kun få minutter fra havnen, hvor Molslinjen lægger til.

EBELTOFT – Der er en helt særlig charme over den gamle købstad, hvis maritime historie stadig er synlig i bybilledet den dag i dag. Det er bl.a. den charme og atmosfære, som hvert år får turister fra nær og fjern til at flokkes til den hyggelige by, som især i sommermånederne summer af liv. Det er som at træde tilbage i tiden, når du går ad de brostensbelagte gader mellem de mange gamle bindingsværkshuse, der rummer forretninger, caféer og meget andet. Du har kun en rask cykeltur eller en kort køretur i bil ind til byen, og til de små og hurtige indkøb kan du spadsere hen til den lille købmand i den nærliggende ferieby Øer.

Ud over de kulturelle tilbud, handelslivet og spisestederne byder Ebeltoft og omegn på flere aktiviteter for børn og voksne –herunder golfbane og naturoplevelser i det uspolerede landskab, som er en del af Nationalpark Mols Bjerge, og hvis endeløse netværk af stier giver et væld af muligheder for gå- eller løbeture. Derudover har du ikke langt til den afrikanske savanne i Ree Park Safari eller til forlystelserne i Djurs Sommerland.

Fred, ro og få skridt til stranden
Når du drejer væk fra asfaltvejen og får knasende grus under dækkene, er du så godt som fremme. Foran dig strækker den lange grusvej sig ned mod vandet, som glimtende lokker dig nærmere og nærmere. Nummer 4 ligger på den sidste sidevej inden stranden. Her kommer der ingen gennemkørende trafik, og de eneste lyde, du hører, er naturens egne. Bølgerne, brisen og fuglene i buskene.

Der er god plads til parkering foran sommerhuset – også til gæsternes biler. Heromme har du desuden en dejlig aftenterrasse, hvor du kan nyde dagens sidste solskin, ligesom du kan søge læ for pålandsvinden. Bag huset – og mod vandet – har du en stor træterrasse, hvoraf en del er overdækket, mens en anden del strækker sig ind mellem to fløje af huset, som ligeledes skærmer af.

Den sydvendte have er holdt helt enkel med græsplæne til leg og boldspil, nogle få buske og en flagstang, så du kan flage på mærkedage og holde øje med vindforholdene, inden familien skal i vandet. Fra haven har du kun få skridt ned til stranden, som aldrig er tæt pakket. Landskabet sørger desuden for privatliv på terrassen, idet der ikke er direkte indkig nede fra stranden. Grillen, havemøblerne, vikingespillet og de få haveredskaber, der er brug for, kan holde til i skuret ved siden af huset, hvor der også er et gyngestativ og en sandkasse til de mindste sommerhusgæster.

162 kvadratmeter – klar til fritid
Sommerhuset er opført i 1992 og udvidet med en tilbygning i 2019. Rammerne er holdt rigtigt godt ved lige, og de står derfor klar til kvalitetstid med dine yndlingsmennesker. De fleste steder er der isat træ-alu-vinduer, som kan modstå solen og den salte havluft – uden at skulle vedligeholdes. Med tilbygningen blev der tilføjet endnu et badeværelse, som ligger i en fløj for sig selv sammen med et af værelserne.

Alle værelserne har plads til dobbeltsenge, og på de to største kan du supplere med sovesofaer, når der er behov for ekstra sengepladser. Disse to værelser har desuden store vinduer mod vandet og udgang til træterrassen, så du hurtigt kan komme ud i morgensolen – og måske endda nå en dukkert inden morgenmaden. Det kan også være, du vil tidligt ud med snøren og selv fange fisk til aftensmaden.

Når det ikke lige er strand- eller terrassevejr, er der også god plads til samvær og hygge i sommerhusets centrale og åbne køkken-alrum og i opholdsstuen. Her sikrer vinduer fra gulv til loft, at du stadig får fuldt udbytte af udsigten ud over vandet samt af det særlige lys her ved kysten. På dage med klart vejr kan du skimte konturerne af Samsø ude i horisonten, ligesom du kan følge med i sejlplanen for de store færger og se kitesurfere suse hen over vandet. Dine øjne skal nok finde noget at hvile på, mens du nyder din fritid i fulde drag.

Nyd fritiden i strandkanten med hurtig adgang til bølgen blå – og 10 minutters kørsel til Ebeltofts hyggelige byliv. Det velholdte sommerhus har fire værelser og kan derfor samle en større familie til kvalitetstid og afslapning med den mest betagende udsigt.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4208
BoligtypeSommerhus
Boligareal159 m²
Grundareal1.342 m²
Værelser6
Opført1992
Ejerudgifter pr. md.5.328
Kontantpris6.900.000
Udbetaling345.000

Kendetegn

1. række til vand
Indflytningsklar
Træhus
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Stenagervej 30

  BoligtypeSommerhus
  Pris3.695.000 kr.
  Boligareal154 m²

  Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Capellavej 32

   BoligtypeVilla
   Pris7.250.000 kr.
   Boligareal140 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Viby J,
    Kastanievej 7

    BoligtypeVilla
    Pris7.500.000 kr.
    Boligareal137 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig