Obstrupvænget 4
8320 Mårslet

Sags nr. LL4435
Find din drømmebolig

En af områdets bedste grunde

Kvalitetsrammer på 225 etagemeter opført i 2016 med udsigt til grønne arealer.

Du kan hurtigt fornemme, når der er tænkt over tingene i såvel udformningen som indretningen af et hjem. Her på Obstrupvænget 4 i Mårslet bemærker du den stilfulde elegance og funktionaliteten allerede ved ankomst. De gennemførte rammer består af hele 225 etagemeter på en af de bedst beliggende grunde i udstykningen – med udsigt til grønt areal og god plads omkring huset. Inde som ude er der truffet mange kvalitetsbevidste tilvalg. Det vidner bl.a. det flotte haveanlæg, de gennemgående Vola-armaturer og den opvarmede dobbeltgarage om.

MÅRSLET – Postnummeret siger ganske vist Mårslet, men Obstrupvænget ligger tættere på en anden populær familieforstad: Tranbjerg. I begge byerne finder du alt det, du og familien behøver til daglig. Det gælder bl.a. daginstitutioner, indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og grønne områder. Via stisystemerne kan børnene færdes trygt mellem legekammerater, fritidsaktiviteter og skolebænk. Du har kun ca. 10 kilometer til Aarhus, ligesom du inden for få minutter kan flette ind på motorvejen og nemt komme videre ud i landet.

Naturen fylder meget i området, og kun få hundrede meter hjemmefra finder du to søer, som kan være kulisse til gå- og løbeture. Med beliggenheden i hjørnet af det hyggelige vænge har du frit kig til det grønne område med legepladsen, hvor børnene kan danne venskaber for livet med nogle af de mange andre børn, som bor i det etablerede nybyggerkvarter.

Gennemført funktionalitet og høj kvalitet
Villaens gennemførte funktionalitet strækker sig ud over det indre. Også haven er nem at nyde, uden at du behøver yde det helt store. Den grønne plæne er indrammet af en bøgehæk, mens velplacerede og dekorative bede og en elegant skillevæg danner skønne hyggekroge. Der er lagt fliser rundt om hele huset, og du kan derfor altid finde en plads i solen, ligesom du kan søge skygge og ly for duggen på den overdækkede terrasse. Havemøbler, cykler og de få haveredskaber, du har brug for, kan bo i det rummelige skur bag den integrerede garage.

Netop den dobbelte garage er et andet eksempel på den indbyggede funktionalitet. Porten åbner ved et tryk på en knap. Gulvvarmen holder familiens biler klar til afgang, ligesom det er muligt at bruge rummet til fester og andre formål. En dør leder om til baghaven, så du hurtigt kan tilslutte dig resten af familien på terrassen en lun sommerdag. Ellers tager du døren ind til bryggerset, som er din og resten af familiens entré i hverdagen.

Gulvvarmen fortsætter naturligvis inde i boligen, hvor store gulvfliser binder bryggers, entré, badeværelse og køkken-alrum sammen, inden plankerne i douglasgran tager over i stuen og soveværelset. Sammen med de gennemgående Vola-armaturer, Quooker’en og det integrerede vinkøleskab understreger det, hvordan der er valgt gode materialer til villaen, som er opført i 2016 og står helt indflytningsklar.

Lyse leverum adskiller børne- og voksenafdelingen
Store vinduer sikrer et imponerende lysindfald i de forbundne fællesrum, hvor du og familien kan samle jer efter en dag hver for sig. Især kommer det centrale køkken-alrum til at fungere som samlingspunkt – både til hverdag og mere festlige lejligheder. Her går loftet til kip, og ovenlysvinduerne giver lyset endnu en indfaldsvinkel. De sikrer samtidig, at der ikke bliver for varmt, mens Genvex-anlægget sørger for indeklimaet, og de perforerede loftsplader skaber en behagelig akustik.

Flere steder bryder velvalgte farver det hvide monopol. Det gælder også i køkkenet, hvor nogle af fronterne matcher den ene vægs mørke sandfarve. Farverne er med til at frembringe den behagelige rumfornemmelse i boligen, hvor den gennemgående loftshøjde på 2,55 meter skaber ekstra luft omkring dig.

De i alt tre værelser og to badeværelser fordeler sig på hver side af alrummet. De to gode børneværelser ligger i forbindelse med entréen og gangen, som giver adgang til badeværelset. Forældreafdelingen har eget badeværelse, ligesom der er masser af plads til garderoben i det rummelige walk-in-closet. Har du behov for et ekstra børneværelse eller måske et hjemmekontor, er det muligt at inddrage lidt af opholdsstuen, som både i forhold til gulvvarme og loft er klargjort til formålet.

Familielivet trives i smørhullet her mellem Mårslet og Tranbjerg ca. 15 minutters kørsel syd for Aarhus. Det skyldes ikke kun nærheden til skole, indkøb og grønne omgivelser. Det funktionelle hjem er bygget til familielivet og giver plads til såvel samvær som solotid.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4435
BoligtypeVilla
Boligareal172 m²
Grundareal884 m²
Værelser4
Opført2016
Ejerudgifter pr. md.3.904
Kontantpris6.000.000
Udbetaling300.000
EnergiklasseA2015

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Hørning,
  Gl Ryvej 24

  BoligtypeLystejendom
  Pris6.000.000 kr.
  Boligareal380 m²

  Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Hamphøjvej 6

   BoligtypeVilla
   Pris6.250.000 kr.
   Boligareal112 m²

   Arkitekttegnet, Indflytningsklar, Klassisk/Patricier,

   Se bolig

    Risskov,
    Højrisvej 5B

    BoligtypeGrund (Helårs)
    Pris5.600.000 kr.
    Boligareal0 m²

    Se bolig