Nymarksvej 36
8320 Mårslet

Sags nr. LL3840
Find din drømmebolig

Lyst og lækkert levested med plads til to familier

To renoverede villaer på stor grund i Mårslets rolige, landlige omgivelser.

Det smitter af på din hverdag, når du bor i naturrige omgivelser, hvor der er godt med luft omkring dig. Her på Nymarksvej 36 i Mårslet er naturen din nærmeste nabo, men du har let adgang til både skole, indkøb og alt, hvad den aktive og hyggelige landsby ellers har at byde på. Din 16.285 kvadratmeter store grund rummer to selvstændige villaer, som giver dig flere muligheder for at bosætte dig, som du ønsker. Du kan samle flere generationer af familien, bo side om side med dine bedste venner eller leje den ene bolig ud, som det er tilfældet nu. Begge villaer er løbende renoveret og står så godt som indflytningsklare.

MÅRSLET - Det, der engang var en søvnig stationsby få kilometer syd for Aarhus, er med tiden vågnet og har vokset sig til en attraktiv forstad til storbyen. Der er bygget flere nye kvarterer, og børnefamilierne har fundet sig godt til rette på villavejene. Idrætsforeningerne er sammen med skolen omdrejningspunkter i det aktive bysamfund, hvor du også har gode indkøbsmuligheder og nem adgang til
offentlig transport. Med Letbanen bliver det kun endnu nemmere at komme til og fra Aarhus.

Naturen er også en stor del af Mårslets popularitet. De grønne omgivelser er perfekte til fysisk udfoldelse i dit eget tempo. Få minutters gang hjemmefra ligger byparken, hvor ungerne kan mødes med områdets andre børn. De lukkede stisystemer forgrener sig ud i Mårslet og lader børnene færdes trygt mellem skole, fritidsaktiviteter og legekammerater.

To selvstændige boliger på stor grund
Den 16.285 kvadrameter store grund har mange anvendelsesmuligheder. Måske vil du fuldende dit liv på landet med dyrehold, og der er god plads til eksempelvis heste. Den store have giver børnene et dejligt frirum, hvor de kan gå på eventyr, lave bål, spille bold og lege. Du har også gode terrasser og hyggekroge, hvor du kan finde sol eller skygge efter behov - og vind og vejr.

De to boliger deler indkørsel, og på gårdspladsen står en stor carport med plads til både to- og firhjulede køretøjer. Derudover er der et isoleret skur til ekstra opbevaring. Husene ligger adskilt af en plæne, og det er således nemt at være sammen og hver for sig. Det er en oplagt mulighed for to generationer, to vennepar eller et fraskilt par, som gerne vil bo tæt på hinanden, men ikke under samme tag. Det er naturligvis også muligt at leje den ene villa ud.

Boligerne er fælles om den moderne, landlige stil, der går igen på tværs af de forskellige bygninger. Hvor det ene hus er opført i 2011, består det andet af den oprindelige bolig på matriklen; et stråtækt bondehus, som er blevet renoveret og udvidet med en moderne tilbygning. Sortmalet træ- og murvæk med hvide vinduer og døre skaber en stilfuld elegance, der fremhæver det landlige islæt.

Lyst, hjemligt og med plads til alle
Du bemærker hurtigt, hvordan alt er i rigtigt god stand. Det er velholdte og velrenoverede rammer med god plads til alle og en skøn, hyggelig stemning. Badeværelserne er af nyere dato, og der er monteret nye, funktionelle køkkener så sent som i januar 2019 - i det ene nyder du godt af den indbyggede kaffemaskine fra Siemens, som du via din mobil kan sætte til at brygge dagens første kop, allerede inden du har forladt sengen.

Store vinduer lader både lyset og årstidens farver strømme ind i de åbne, hvide rum, der står i skarp kontrast til det mørke ydre. Nogle af rummene har loft til kip, hvilket bl.a. har gjort det muligt at indrette flere af værelserne med hems, hvor dine børns leg kan få en ekstra dimension. De mange udgange fra både værelser og fællesrum gør det nemt at komme ud i det fri, når lysten melder sig. Og så er det ekstra rart, at der er natur til alle sider.

Derudover er de synlige loftsbjælker, vinkelbrændeovnen og det praktiske epoxygulv nogle af de detaljer, der gør ejendommen her værd at besøge, så I ved selvsyn kan se, om I passer ind i de indbydende rammer her i Mårslet - kun et kvarters kørsel fra Aarhus C.

To selvstændige boliger på stor grund i hyggelige og aktive Mårslet. Nyrenoverede, lyse og luftige rammer, som er oplagt til at samle to generationer af familien eller to vennepar, der gerne vil have hinanden tæt på og samtidig have muligheden for at være hver for sig.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3840
BoligtypeLystejendom
Boligareal287 m²
Udhus22 m²
Carport43 m²
Grundareal16.285 m²
Værelser6
Opført1854
Kontantpris5.000.000
Udbetaling250.000
EnergiklasseF

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Mårslet,
  Nymarks Allé 29

  BoligtypeVilla
  Pris5.000.000 kr.
  Boligareal168 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Mårslet,
   Nymarks Allé 133

   BoligtypeVilla
   Pris4.995.000 kr.
   Boligareal194 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Christiansgade 26, 3.

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.000.000 kr.
    Boligareal122 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig