Nymarksvej 148
8340 Malling

Sags nr. LL4190
Find din drømmebolig

Skønt levested med plads til familie, heste og erhverv

Omgivet af natur og stadig tæt på byens tilbud og muligheder.

Livet på landet er fyldt med frihed og muligheder – og mulighederne bliver flere, når du samtidig er tæt på skole, indkøb og alt, hvad familien ellers har brug for i det daglige. Her på Nymarksvej 148 har I natur til alle sider og kun få minutter ind til Mårslet, Malling og Beder. I det renoverede stuehus er der lyse og rummelige rammer om familielivet, mens stald, folde og ridebane giver optimale vilkår for både heste og deres ejere. Derudover er her god plads til værksted, virksomhed og meget mere. Og du er ikke mere end 15 minutters kørsel fra Aarhus C.

MÅRSLET/MALLING – Du befinder dig i et hyggeligt og naturrigt smørhul mellem de tre Aarhusforstæder Mårslet, Malling og Beder. Det giver dig flere valgmuligheder i forhold til skole, idrætstilbud og indkøb – og du er kun en kort cykeltur fra det hele. Storbylivet i den jyske hovedstad er heller ikke langt væk, hvad enten du er i bil eller tager Letbanen, hvis nærmeste stop er Beder Station mindre end 2 km hjemmefra.

Det er således hurtigt og nemt at komme til og fra – og selv om ude ganske vist er godt, er hjemme nu engang bedst. Især når dit hjem er denne fredfyldte oase, hvor du har udsigt til de åbne vidder og en stor og dejlig aflukket sydvendt have med solrige hyggekroge i læ, krydderurtebede, frugttræer og plads til leg og spil.

Den landlige idyl og atmosfære er vanedannende, og du mærker den, allerede når du kører ind på gårdspladsen, og hestene stikker hovederne ud gennem staldvinduerne for at byde dig velkommen.

Gennemrenoveret stuehus
Stuehuset ligger som en selvstændig villa i to plan med 226 lyse, hjemlige og velindrettede kvadratmeter. Huset blev gennemrenoveret i 2011, hvor der bl.a. blev installeret nyt køkken og nye badeværelser. Desuden blev lofterne i stueetagen hævet, og stue og køkken blev lagt sammen, så du i dag har et stort og yderst funktionelt køkken-alrum og stue med en central brændeovn, som kan sprede hygge og varme i alle retninger. Genvex-anlægget hjælper med at fordele varmen yderligere og sørger samtidig for et godt indeklima.

Med vinduer til flere sider nyder du i alrummet også godt af et skønt lysindfald og frit udsyn til naturen, hvis farver trænger helt ind til dig. Åbner du terrassedøren, følger den friske luft og fuglefløjtene med ind, og du kan næsten ikke undgå at fløjte med, når du står i køkkenet, hvorfra du også kan holde øje med ungernes leg i haven.

Entréen er p.t. indrettet til kontor med indgang fra den hyggelige gårdsplads, som du også har udsigt til. Du kan derfor regne med inspirerende arbejdsro, hvis du vil bibeholde kontoret her. Det praktiske bryggers med tilknyttet vaskerum bliver formentlig din og familiens entré i det daglige – ikke mindst på jeres vej fra stalden til stuen. Foruden et stort børneværelse og badeværelse i stueetagen finder du værelsesafdelingen på førstesalen med loft til kip og fritlagte bjælker. På den rummelige repos er der god plads til hjemmekontoret, ligesom børnene kan have fælles legerum her. Og i det store soveværelse består hele gavlvæggen af vinduer, som giver en imponerende udsigt over området mod vest og til himlen, der får de flotteste farver i solnedgangens skær.

Optimale vilkår for både heste og ejere
Ligesom stuehuset er indflytningsklart, er også stalden klar til at tage imod heste, ryttere og alt deres udstyr. Du har hele fem bokse til rådighed, og her er indrettet både sadelrum, foderrum og vaskerum samt bad og toilet. Og nærmest lige uden for stalden ligger ridebanen og foldene. Her kan hestene stå sammen eller hver for sig med masser af plads at boltre sig på og vandkopper på alle foldene. Ridebanen er 20 x 60 meter, veldrænet og med lys, så du kan ride herude stort set hele året. Du har dog også mulighed for tilkøb af ridehuskort ved naboen.

Kan du ikke selv fylde alle boksene og foldene, kan du altid vælge at leje faciliteterne ud til nogle af de mange hesteejere, som bor i området. Du giver ikke køb på dit privatliv af den grund, idet både ankomst til stalden, ridebanen og foldene vender væk fra stuehuset. En elektrisk port til den private gårdsplads skaber et hyggeligt miljø, hvor børn og hunde frit kan færdes.

Flere muligheder
I forlængelse af stalden har du flere store og anvendelige rum, som alle er isoleret – bl.a. en stor gildesal med bar, hvor du kan holde familiefester mv. Derudover er der p.t. indrettet værksted og maskingarage i bygningen, der har solceller på den side af taget, som vender væk fra stuehuset. Cellerne er således ude af øje, men ikke ude af sind, idet anlægget genererer grøn energi til hele ejendommen.

Du kan selvfølgelig indrette de forskellige afdelinger af udhuset helt efter dine behov. Det kan være, at din virksomhed vil stortrives her i de naturskønne omgivelser med frisk luft samt fred og ro, så langt øjet rækker. I 2022 bliver her desuden endnu mere fredeligt, når Nymarksvej bliver blændet for gennemkørende trafik i forbindelse med etableringen af Bering-Beder-vejen.

Ca. 15 minutters kørsel fra Aarhus C ligger dette skønne levested omgivet af natur. Familielivet trives i de lyse, hyggelige og funktionelle rammer tæt på Mårslet, Malling og Beder. Med heste og evt. virksomhed på egen matrikel bliver tilværelsen ekstra bekvem for den travle familie.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4190
BoligtypeLystejendom
Boligareal226 m²
Grundareal19.999 m²
Værelser5
Opført1915/2020
Ejerudgifter pr. md.3.791
Kontantpris6.900.000
Udbetaling345.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Hesteejendom
Indflytningsklar
Landskabsudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Malling,
  Ajstrup Strandvej 98

  BoligtypeSommerhus
  Pris3.900.000 kr.
  Boligareal180 m²

  1. række til vand, Vandudsigt,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Østboulevarden 17, 1.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.900.000 kr.
   Boligareal157 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Åbyhøj,
    St. Blichers Vej 40A

    BoligtypeVilla
    Pris6.950.000 kr.
    Boligareal166 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig