Nymarks Allé 29
8320 Mårslet

Sags nr. LL3520
Find din drømmebolig

En villa langt ud over det sædvanlige

Lyse, rummelige og moderne rammer, der overrasker og begejstrer.

Traditioner er til for at blive brudt – ikke mindst de arkitektoniske traditioner, som vi i Danmark har bygget familievillaer efter i mange år. Det beviser denne utraditionelle villa i Mårslet, hvor det er lykkedes arkitekterne fra 3XN at udfordre formen på et hus. Resultatet er et spændende, velfungerende og funktionelt hjem, hvor lyset og naturen vælter ind. Også udvendigt skaber formen nogle skønne og anvendelige rum omkring huset, hvor du kan nyde freden og roen i området. Du og familien bor tæt på skole og børnehaver i spirende Mårslet, hvorfra du kun har 15 minutters kørsel til Aarhus.

MÅRSLET – Den gamle stationsby syd for Aarhus er vokset støt i løbet af de seneste år. Nærheden til smilets by, de grønne omgivelser og det store fællesskab har været store trækplastre. Her er indkøbsmuligheder, skole, børnehaver og andre institutioner samt offentlig transport. Snart gør Letbanens tog også stop her på sin vej til og fra byen.

Skolen og idrætsklubben er omdrejningspunkter for byens aktive foreningsliv, og naturen indbyder til at blive brugt. Spænd løbeskoene eller cykelhjelmen og få pulsen op i det sunde felt – du skal ikke langt hjemmefra for at være omgivet af bølgende marker og åbne vidder. Det nærliggende grønne område danner en skøn ramme om gåture med hunden og fodboldkamp mellem kvarterets børn. Et asfalteret og oplyst stisystem binder Mårslet sammen og giver bl.a. ungerne en tryg rute til og fra skole.

Arkitekttegnede genistreger
Som Xet på et skattekort markerer, hvor guldet ligger begravet, markerer dette X-formede hus, som er tegnet af arkitekterne fra 3XN, hvor regnbuen ender, og familielivet trives. De store vinduespartier og skæve vinkler skaber nogle lyse og spændende rum, hvor kvalitetsmaterialer understreger den fornemmelse af moderne eksklusivitet, du får, allerede når du drejer ind på det lukkede vænge, der rummer 11 andre huse med individuelle toparkitekters signatur, som giver vænget sin helt særlige kant og stil.

Der er god luft omkring de forskelligartede villaer, der alle er omkranset af en flot rødbøgshæk. Kvarteret er præget af fred og ro – på såvel de ovale matrikler som de velholdte, grønne fællesarealer, der omgiver dem. Den fredelige stemning mærker du tydeligt på de store terrasser, der nærmest omfavnes af husets vinkler. På lyse sommerdage kan du altid finde en krog med sol og læ, og i den integrerede carport kan du tilmed sidde i ly for aftenduggen eller en let regnbyge.

Lys, luft og natur
Uanset hvor du befinder dig i huset, sørger de store vinduer for, at naturen – i form af havens særlige beplantning – kommer helt ind til dig, mens du stadig er sikret privatlivets fred. Lyset strømmer også ind i rummene – selv i det centralt placerede køkken, hvor ovenlysvinduer supplerer vinduespartierne mod haven. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet, og det er her, du og familien samles, når I vender hjem efter dagens forskellige opgaver og aktiviteter.

Det åbne køkken-alrum udgør sammen med bryggerset og carporten hele det lange, tværgående ben i X-konstruktionen, hvorfra de to kortere ben udløber i hver sin retning og rummer værelsesafdelingerne. Du har det store soveværelse med eget badeværelse til den ene side og to værelser og et mindre badeværelse til den anden. Også værelserne har store vinduer og er rige på lys, mens begge badeværelserne byder på elegante kontraster i form af de mørke fliser og klinker.

Kombinationen af de glatte, hvide overflader, de store glaspartier og de lyse trægulve giver dig mulighed for at sætte dit eget præg på hjemmet med en indretning, som kan komplementere eller endda løfte den særegne arkitektur. Du nyder godt af de eksisterende kvalitetsløsninger – bl.a. køkken, bad og bryggers fra stilsikre HAUS, vandhanen fra Quooker og det indbyggede BeoLink-system. Selv om du sikkert aldrig har set en villa som denne, føles den hurtigt som hjem. Mærk selv efter.

Arkitekttegnet villa med X-faktor, kvalitetsløsninger og stort, lyst hjerterum. Roligt kvarter i aktive Mårslet kun 15 min. syd for Aarhus. Her er skole, børnehaver, indkøbsmuligheder og naturen tæt på.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3520
BoligtypeVilla
Boligareal168 m²
Grundareal666 m²
Værelser3
Opført2007
Kontantpris5.000.000
Udbetaling250.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Arkitekttegnet
Indflytningsklar

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Mårslet,
  Nymarks Allé 133

  BoligtypeVilla
  Pris4.995.000 kr.
  Boligareal194 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Hornslet,
   Strandvejen 231

   BoligtypeSommerhus
   Pris4.995.000 kr.
   Boligareal130 m²

   1. række til vand, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus V,
    Neksøvej 12

    BoligtypeVilla
    Pris4.875.000 kr.
    Boligareal158 m²

    Indflytningsklar, Træhus,

    Se bolig