Nymarks Allé 133
8320 Mårslet

Sags nr. LL3663
Find din drømmebolig

Indflytningsklar og lækker familievilla i grønne omgivelser

Rene linjer og stor rummelighed i fredelige og rolige Mårslet.

Et minimalistisk udtryk giver ro for øjet og baner vejen for funktionalitet i hjemmet. De rene linjer her på Nymarks Allé 133 i Mårslet skaber nogle gode, funktionelle rum med masser af lys og luft. Fra den høje placering nyder du godt af udsigten over området, ligesom du hver dag mærker freden og roen på den lukkede villavej, der ender blindt. Rundt om huset har du flere gode terrasser at vælge mellem, når vejret lokker dig ud. Du har ikke langt til den hyggelige bypark, og det tager dig kun ca. 15 minutter at køre til Aarhus.

MÅRSLET – Få kilometer syd for Aarhus ligger Mårslet, som tidligere var en søvnig stationsby. Med tiden og et sandt byggeboom er byen vokset til en attraktiv forstad til storbyen – en forstad, der byder på et rigt foreningsliv, en god skole og grønne, rekreative områder. Derudover finder du institutioner, gode indkøbsmuligheder og alt, hvad familien ellers behøver i en travl hverdag. Går turen til Aarhus, er der god offentlig bustransport – og snart kan du også springe om bord på Letbanen, når strækningen åbner.

Idrætsforeningerne er sammen med skolen omdrejningspunkter for mange af aktiviteterne i byen. Naturen omkring byen er perfekt til skønne gå- og løbeture – eller du kan vælge at nyde den på mountainbike eller hesteryg. Lige op ad Nymarks Allé finder du Mårslet Bypark – et grønt område for hele familien, hvor du fx kan lufte hunden, eller hvor ungerne kan mødes med områdets andre børn. De lukkede stisystemer forgrener sig ud i Mårslet og lader børnene færdes trygt mellem skole, fritidsaktiviteter og legekammerater.

Lys, luft og skønne rum
Den minimalistiske arkitektur med skarpe kanter og glatte overflader spejler sig i den enkle have, der primært består af plæne både for- og bagtil. Den er derfor virkelig nem at holde, og der er masser af plads til ungernes leg – og du kan selv se med fra den store fliseterrasse, hvorfra flisegange leder hele vejen rundt om huset. Fra den dobbelte carport, som er flot integreret i bygningen og har et praktisk cykel- og redskabsskur for enden, kan du gå lige om i haven, hvor grillen måske allerede sender positive røgsignaler til dig.

Du kan også gå ind ad hoveddøren til entréen, der udgør en naturlig skillelinje mellem stueetagens værelsesafdeling og de store, åbne fællesrum. De store, sorte fliser på gulvet fortsætter ind på badeværelset, som de to børneværelser deles om, og ind i det praktiske bryggers og et mindre depot-/viktualierum. En skydedør adskiller bryggerset fra køkkenet, og du kan derfor med fordel også bruge bryggerset med stålvasken som grovkøkken eller som forlænget bordplade, når der virkelig skal kokkereres. Det indbyggede vinkøleskab holder vinen til aftenens menu på den rette temperatur.

Køkkenalrummet ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, og akustiklofter sørger for en god lyd i det store rum, hvor det gennemgående lyse trægulv skaber sammenhæng. I loftet sidder diskret integrede Jamo-højtalere, der kan levere musikken til enhver lejlighed, mens Genvex-anlægget sikrer et godt indeklima i hele huset. De store vinduer i fællesrummet lukker masser af lys og havens farver ind til dig, og den indbyggede brændeovn kan sprede ekstra hygge og varme på en råkold efterårsdag.

Voksenafdeling og terrasser ovenpå
Lyset flyder også ned fra førstesalen, hvor en hvid trappe leder op. Heroppe ligger et lækkert soveværelse med walk-in-garderobe og eget badeværelse med dobbeltvask, så I kan børste tænder side om side. Badeværelsets murede bruseniche med de små, hvide klinker, de sorte fliser, og de hvide elementer går igen fra stueetagen, men bliver her suppleret med et badekar, hvor du kan lægge dine spændinger i blød inden sengetid.

Etagen rummer også villaens fjerde værelse, hvor du kan indrette kontor/gæsteværelse, hvis ikke et familiemedlem lægger beslag på rummet. Den store, lyse repos forbinder desuden de to terrasser, som også ligger heroppe. Du kan starte dagen på den overdækkede, østvendte terrasse i morgensolens skær med en flot udsigt over området, der er dejlig åbent til naturen. Her kan du også sidde tørt og godt på en lun sommerdag, hvor det måske regner lidt.

Mod sydvest har du et veritabelt soldæk. Den store træterrasse er indrammet af et glasrækværk, der ikke skæmmer det enkle udtryk eller blokerer for lys og udsyn. Herude kan du bade i solens stråler, mens en let brise sørger for, at du ikke koger over.

Stilren familievilla i skønt, grønt og børnevenligt område. Hyggelige Mårslet har alt, hvad du og familien behøver, og derudover har I kun ca. 15 minutters kørsel til Aarhus. De velholdte rammer er opført i 2009 og er så godt som indflytningsklare.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3663
BoligtypeVilla
Boligareal194 m²
Grundareal718 m²
Værelser5
Opført2009
Kontantpris4.995.000
Udbetaling250.000
EnergiklasseB

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Mårslet,
  Nymarks Allé 29

  BoligtypeVilla
  Pris5.000.000 kr.
  Boligareal168 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Hornslet,
   Strandvejen 231

   BoligtypeSommerhus
   Pris4.995.000 kr.
   Boligareal130 m²

   1. række til vand, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus V,
    Neksøvej 12

    BoligtypeVilla
    Pris4.875.000 kr.
    Boligareal158 m²

    Indflytningsklar, Træhus,

    Se bolig