Ny Moesgårdvej 35
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4666
Find din drømmebolig

Perfekt arkitektur til familielivet i Skåde Bakker

Rummelig og velrenoveret villa med fire forskudte plan tæt på skoven.

I de bedste hjem kommer den gode stemning helt af sig selv, og familielivet virker ubesværet, fordi rammerne er optimalt indrettede til det. Det bemærker du hurtigt her i villaen på Ny Moesgårdvej 35, der inde som ude er optimeret til kvalitetstid. Den arkitekttegnede villa passer lige så perfekt ind i det kuperede terræn, som du og familien passer ind i villaens mange rum fordelt på fire forskudte plan. Du har få minutters gang til skoven, ligesom du kan cykle til centrum på ingen tid. Derudover er der både skole og gode indkøbsmuligheder tæt på.

SKÅDE BAKKER – Du mærker hurtigt, at der hersker en naturlig idyl i Skåde Bakker, hvis organiske former samtidig giver området dets særegne karakter. Det er, som om villaerne er skudt op på naturens præmisser, hvor den har givet plads. Derfor snor og bugter vejene sig gennem landskabet, og husene fordeler sig oppe og nede langs vejene.

Nærheden til skoven spiller ligeledes en stor rolle i forhold til områdets popularitet. Efter få minutters gåtur kan du befinde dig mellem træerne, og her kan dine løbesko eller vandrestøvler føre dig ad de uendelige stier og evt. ud til vandet. Desuden er det, som om naturens ro trænger ud på villavejene og gør det ekstra nemt at nyde tilværelsen. Aarhus’ livlige centrum er samtidig kun en kort køretur hjemmefra – og fordi turen går gennem skoven og langs vandet, får du endnu større udbytte ved at tage cyklen.

Solrige terrasser og skønne uderum
Efter en dag i byen eller på farten er det særdeles tilfredsstillende at vende hjem til den stilfulde gule murstensvilla, der troner højt på grunden med vinduesrammer og træværk i sort. Parkér bilen i den brede indkørsel og tag granittrappen op til fordøren. Det er ikke nogen stejl stigning, idet der er flade reposer undervejs, hvorfra du bl.a. har adgang til et praktisk skurrum, som ligger oven på garagen, der matcher husets stil. For enden af trappen – der har indbyggede spots – har du en hyggelig afskærmet terrasse i hårdt cumarutræ, der nærmest udgør en skøn gårdhave i sig selv.

Villaens forskudte indre niveauer spejler sig i de udvendige opholdsrum, og du skal derfor et niveau op for at komme til den mere åbne terrasse, hvorfra du har udsigt ned over den smukt anlagte forhave og ud over området med masser af luft og natur mellem de øvrige villaer. Her går det vedligeholdelsesfrie cumarutræ igen, og et indbygget fiskebassin understreger idyllen, som du kan nyde i eftermiddagssolen.

På bagsiden af huset finder du ligeledes en skøn træterrasse. Her sidder du fuldstændig privat, hyggeligt skærmet mod vinden, og kan starte dagen med morgenkaffen i de første spæde solstråler. På grunden har du sol hele dagen, og du har ikke langt ind til køkkenet for at hente aftensmaden eller fylde glasset op.

Tilpasset omgivelserne og familiens hverdag
Villaen er bygget ind i den skrånende grund, og arkitekturen tager højde for både omgivelserne og det familieliv, der trives på de fire plan, hvor I har mulighed for hver jeres frirum i den store bolig. Trappen, der binder det hele sammen, er det første, du møder inden for hoveddøren, og den giver nem adgang til de forskellige afdelinger.

På samme niveau ligger opholdsstuen med store vinduer, der åbner for lyset og udsigten. Og på den anden side af en halvmur med gennemgående pejs gemmer sig en intim hyggekrog. Her kan du nyde ilden, der knitrer lystigt, mens du læser en god bog eller får vendt verdenssituationen i godt selskab over en gin og tonic. Et kort trappeløb leder op til den rummelige spisestue, hvor du kan samle op til 16 personer om et langbord med udsigt over trækronerne og hustagene. Og lige rundt om hjørnet ligger køkken-alrummet med vinduer mod baghaven og ovenlysvinduer, som lukker masser af lys ind i det lange rum, der giver dig godt med arbejdsplads. Her kan familien også samle sig til hverdagens måltider, og med åbninger i muren ned til stuen er sammenhængen fuldendt i de vidunderlige fællesrum.

Også på værelserne har I hver især godt med albuerum og udsigt. Forældreafdelingen med soveværelse, walk-in-closet, badeværelse og evt. kontor ligger på niveau med køkken-alrummet, og øverst kan børnene have deres værelser og deles om badeværelset og de indbyggede garderobeskabe på gangen.

Høj kvalitet, wellness og gildesal/multirum
Villaen, der er opført i 1973, er præget af høj kvalitet i materialer og konstruktion, og fordi rammerne løbende er blevet holdt godt ved lige, står hjemmet så godt som indflytningsklart. Det gælder også det nederste plan, som rummer mange muligheder. I dag byder etagen på velvære i flere formater med hyggeligt sparum og sauna samt et naturligt afkølet vinrum. Den oprindelige gildesal er i dag delt op i to gode rum, men kan let reetableres, så du kan invitere til både større og mindre selskaber og festlig hygge. Det sidste store rum hernede kan evt. fuldende wellnessafdelingen med et motionsrum – eller ungerne kan få deres eget gaming-paradis.

Familielivet trives, når rammerne og omgivelserne er som her på Ny Moesgårdvej 35 i skønne Skåde Bakker. Rummelige, lyse og gennemtænkte kvadratmeter omgivet af dejlige uderum. Tæt på byen, tættere på vandet og tættest på skoven.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4666
BoligtypeVilla
Boligareal244 m²
Kælder123 m²
Udhus17 m²
Grundareal1.202 m²
Værelser7
Opført1973
Ejerudgifter pr. md.6.417
Garage35 m²
Kontantpris9.995.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Miltonsvej 3

  BoligtypeVilla
  Pris9.995.000 kr.
  Boligareal210 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Egebæksvej 59

   BoligtypeRækkehus
   Pris7.650.000 kr.
   Boligareal100 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Emiliedalsvej 36

    BoligtypeVilla
    Pris12.900.000 kr.
    Boligareal253 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig