Nørre Allé 68, 3.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4902
Find din drømmebolig

Pragtfuld penthouse med tagterrasse i Midtbyen

116 lyse og indflytningsklare kvadratmeter og fortrinsret til egen p-plads.

Med byens muligheder lige uden for døren er det virkelig nemt at få glæde af dem. Og sådan er det her på Nørre Allé 68, hvor den lyse og rummelige penthouselejlighed ligger på tredje sal. Det gamle tørreloft er tilføjet til lejligheden ved en større renovering i 2015-16 – og derfor nyder du i dag godt af et skønt alrum med loft til kip, fritlagte hanebjælker og et herligt lysindfald. Du har to gode værelser foruden en funktionel hems samt et lækkert badeværelse. Sidst, men ikke mindst, har du fortrinsret til din egen p-plads i baggården.

AARHUS C – Før byen for alvor bredte sig, lå det, der i dag er Nørre Allé, uden for byen. Det begyndte egentlig som en sti, og i 1820 blev der anlagt en allé langs med stien, hvor man kunne tage en spadseretur mellem træerne. Men da træerne stod i vejen for bebyggelse i gaden, blev de fældet, og gaden beholdt sit navn. Siden er Midtbyen også vokset forbi Nørre Allé, sådan at du i dag befinder dig helt centralt her.

Botanisk Have, Den Gamle By, Latinerkvarteret og åen er nogle af de centrale lokaliteter, du finder i nabolaget. Og med dem følger et væld af spændende specialforretninger, populære spisesteder og kulturelle tilbud fra alle hylder. Du kan gå til det hele på ingen tid, og på cykel kan du næsten lige så hurtigt befinde dig ved Havnebadet eller i Riis Skov og ved Den Permanente.

Ejendom med flotte detaljer
Ejendommen med nummer 68 blev opført i 1920, og den klassiske facade er bevaret med sine flotte gesimser og andre detaljer. I porten, som leder ind til opgangen, er der plads til cykelparkering, ligesom du kan fortsætte ind i det hyggelige, grønne gårdmiljø, hvor der også ligger et baghus med fælles opbevaringsplads.

Porten såvel som opgangen fortæller ligeledes lidt om ejendommens historie, samtidig med at du kan se, at bygningen er velholdt. Tag trappen op til tredje sal, hvor denne penthouse spænder over alle etagens 116 kvadratmeter. Den skrå endevæg og vinkelformen giver lejligheden en særlig karakter, som udnyttes til fulde af indretningen.

Skønt alrum og solrig tagterrasse
Heroppe er næsten alt nyt efter den gennemgribende renovering i 2015-16, der føjede det gamle tørreloft til lejligheden. Resultatet er en rummelig bolig med en ekstra dimension i form af loft til kip i det store køkken-alrum, hvor de originale hanebjælker bidrager med sjæl og atmosfære. Kviste og ovenlysvinduer sikrer desuden et herligt lysindfald fra flere sider. Derudover har du en hems med god plads til dobbeltsengen og en storslået udsigt ud over byen. Et arkitekttegnet og snedkerlavet møbel giver adgang til hemsen, samtidig med at det fungerer som reol og rumdeler samt skrivebord. Du har således en hyggelig og afskærmet kontorplads i hjørnet af alrummet.

Endnu en skillevæg gør det muligt at indrette flere forskellige afdelinger i det åbne rum, hvor du også har et veludstyret køkken med Quooker-vandhane, indbygget kaffemaskine, ovne, induktionskogeplade og emhætte fra Siemens samt integreret køle- og fryseskab. Alrummet strækker sig rundt om hjørnet, hvor en gang med en rå murstensvæg skaber forbindelse til det stilfulde badeværelse og den solrige tagterrasse. Også de hvide køkkenelementer følger med rundt om hjørnet, og her finder du bl.a. et vinkøleskab. Du har således ikke langt ind efter friske forsyninger, når du nyder lidt kølig hvidvin på terrassen med udsigt over områdets tage. Fordi der er dejligt åbent omkring ejendommen, har solen frit spil på terrassen fra formiddag til ud på aftenen.

Gulvvarme og gennemgående høj kvalitet
Der er gulvvarme i hele lejligheden – under såvel de gennemgående egeplanker som de mørke fliser på badeværelset, hvor egetræ til gengæld optræder som hylder og skuffefronter. Sådan blødes det rå look med betonpuds på vægge og loft en smule op. Også her finder du specialbyggede møbler, der bl.a. udnytter skunken til opbevaringsplads, ligesom vaskemaskine og tørretumbler er gemt af vejen bag hvide skabslåger. Derudover er der VOLA-armaturer både ved håndvasken og i brusenichen.

På de to værelser i den anden ende af lejligheden er skunken ligeledes udnyttet til opbevaringsplads, ligesom der er indbyggede skabe. Det ene værelse er i dag indrettet til walk-in-closet, mens det andet fungerer som gæsteværelse.

Velindrettet penthouselejlighed med alle Midtbyens muligheder og tilbud lige uden for døren. 116 lyse og indflytningsklare kvadratmeter med solrig tagterrasse og fortrinsret til en p-plads i baggården.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4902
BoligtypeLejlighed
Boligareal116 m²
Værelser4
Opført1920/1990
Ejerudgifter pr. md.4.381
Kontantpris5.500.000
Udbetaling275.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Frederiksgade 72, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris6.700.000 kr.
  Boligareal184 m²

  Se bolig

   Aarhus C,
   Stadion Allé 33, 2. th.

   BoligtypeLejlighed
   Pris6.750.000 kr.
   Boligareal128 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Valbyvej 11

    BoligtypeVilla
    Pris7.995.000 kr.
    Boligareal144 m²

    Se bolig