Neksøvej 12
8210 Aarhus V

Sags nr. LL3757
Find din drømmebolig

Rummelig familievilla tæt på centrum og grønne områder

Skønt træhus i Finnebyen med masser af rum til samvær og privatliv.

Et godt hjem skal indfri mange behov for alle i familien – også på langt sigt. Har du og familien behov for meget plads og nærhed til både by og natur? Så vil dette velindrettede og rummelige træhus i hyggelige Finnebyen i den nordvestlige del af Aarhus være et godt hjem for jer. De mange rum giver plads til såvel samvær som individuel fred og ro for børn og voksne. Fra alle rum har I grønne kig til den nemme have, der omgiver huset med skønne hyggekroge i sol eller skygge – efter behov.

FINNEBYEN, AARHUS V – Finnebyen består af 122 finske træhuse, som blev opført i 1947-48 for at opfylde en del af det store behov for boliger, der var i Aarhus efter anden verdenskrig. Med egen brugs, bibliotek og børnehave var kvarteret som en selvstændig lille by i byen, og der opstod et ganske særligt miljø i Finnebyen, som du stadig fornemmer på de hyggelige villaveje med bornholmske stednavne. Børnehaven er her endnu, og du har derfor ikke langt med børnene, når de skal hentes eller bringes.

Generelt har du ikke langt til noget her. Vuggestue, børnehave, idrætsanlæg, indkøbsmuligheder, skoler og andre uddannelsessteder ligger i gåafstand. Det samme gør Vestereng med grønne omgivelser til gå- eller løbeture. Du skal sådan set bare krydse Paludan-Müllers Vej, så fører stisystemerne dig godt videre. Paludan-Müllers Vej forbinder dig også med både midtbyen og motorvejsnettet. Efter en kort køretur kan du derfor stå i hjertet af Aarhus eller flette ind på motorvejen på din vej videre ud i landet.

Velholdt og udvidet charme
Bag hækken og den hvide havelåge for enden af lukkede Neksøvej ligger det hyggelige træhus med nummer 12. Flisegangen leder op til hoveddøren, hvor det originale udhæng er med til at understrege den smukke æstetik og stemningen, som du mærker i hele Finnebyen. Den centrale placering og atmosfæren er noget af det, der gør, at folk bliver boende her i mange år.

Ligesom de andre Finnehuse var dette oprindeligt kun 56 kvadratmeter stort. Siden er der bygget til og renoveret ad flere omgange. I dag fremstår huset derfor i meget flot stand og rummer i alt 186 kvadratmeter, hvoraf de 28 er registreret som kælder. De arkitekttegnede tilbygninger har selvfølgelig inddraget noget af haven, men du har stadig gode og hyggelige uderum, hvor du kan finde sol det meste af dagen. Haven er nem at holde og derfor endnu nemmere at nyde.

Du har grønne kig til haven fra de fleste af rummene, og der er flere udgange til de skønne terrasser, hvorfra du aldrig har langt ind til køleskabet, når der eksempelvis skal skænkes mere kølig rosé i glassene.

Værelser og rum nok til den store familie
Med sine i alt fem værelser og to anvendelige ekstrarum er her rigeligt med plads til selv den store familie. Familien kan være samlet i de hyggelige fællesrum, hvor det lyse og åbne alrum med køkken og stue er det naturlige samlingspunkt. Køkkenet er af nyere dato, og du kommer til at sætte pris på den rustfrie stålbordplade, som er et både praktisk og holdbart underlag til madlavningen. I stuen kan du på en kold vinterdag tænde op i Morsø-brændeovnen og mærke varmen og hyggen brede sig i rummet.

Der er tænkt over både indeklimaet og lyden i huset. Med en stor familie samlet under ét tag er det vigtigt, at alle også kan være sig selv. God lydisolering sikrer netop det. Ungerne kan desuden have et fælles lege- eller spillerum i husets hyggelige foyer, som forbinder entréen med værelsesafdelingen. Og du kan indrette en læsekrog i den store, udgravede lyskasse i kælderværelset, der også kan rumme overnattende gæster.

Når børn og voksne skal hver til sit, fordeler I jer på de mange værelser. Fire af dem ligger i den tilbyggede værelsesfløj, hvor loftet går til kip og giver rumfornemmelsen en ekstra dimension. Også husets to lyse badeværelser er af nyere dato. I det største af dem kan du desuden lægge dig godt til rette i badekarret og se op på stjernehimlen eller skyerne, der sejler forbi, gennem ovenlysvinduet.


Et hyggeligt og velindrettet hjem med god plads til familien, der gerne vil bo tæt på by og grønne omgivelser. I Finnebyen hersker en særlig stemning, og her er ikke langt til det, som familien behøver for at få hverdagen til at fungere optimalt.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3757
BoligtypeVilla
Boligareal158 m²
Kælder28 m²
Grundareal529 m²
Værelser8
Opført1948
Kontantpris4.875.000
Udbetaling245.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar
Træhus

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Bryrup,
  Lyngbakkevej 9-

  BoligtypeSommerhus
  Pris4.795.000 kr.
  Boligareal26 m²

  1. række til vand, Indflytningsklar, Landskabsudsigt, Vandudsigt,

  Se bolig

   Mårslet,
   Nymarks Allé 133

   BoligtypeVilla
   Pris4.995.000 kr.
   Boligareal194 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Hornslet,
    Strandvejen 231

    BoligtypeSommerhus
    Pris4.995.000 kr.
    Boligareal130 m²

    1. række til vand, Indflytningsklar, Træhus, Vandudsigt,

    Se bolig