Møllesvinget 4A
8400 Ebeltoft

Sags nr. LL4128
Find din drømmebolig

Enestående fritidsbolig i gennemrenoveret mølle

Fem værelser og gode fællesrum inde som ude og en imponerende udsigt.

Der opstår en særlig atmosfære i og omkring boliger, der skiller sig ud. Det vil du opleve her på Møllesvinget 4A i Ebeltoft, hvor den gamle Marie Mølle fra 1828 ligger højt placeret med en storslået udsigt over byen og vigen. Selve møllen er gennemrenoveret i 2019, og det moderne står i dag side om side med møllens originale deltaljer. Med tilføjelsen af et lyst og luftigt anneks i 2015 har du hele fem værelser til rådighed, og sammen med de skønne fællesrum er rammerne sat for din og familiens fritid på alle tider af året. Med oplevelser i naturen eller hyggelige Ebeltoft lige uden for døren.

EBELTOFT – Det er nemt at blive forelsket i den maritime gamle handelsby, hvor historie og nutid mødes, og hvor by og natur nærmest smelter sammen. I det samspil opstår en helt uimodståelig charme, som tiltrækker turister fra nær og fjern. Det populære rejsemål summer af liv hele året, men i særdeleshed i sommermånederne vil du møde mange glade mennesker i de brostensbelagte gågader. Her rummer de skæve bindingsværkshuse i dag restauranter, caféer og specialforretninger, ligesom du finder mange spændende kulturelle tilbud i centrum og på havnen, hvor byens vartegn, Fregatten Jylland, ligger.

Området omkring byen er også rigt på oplevelser. I kan vandre ad de nærmest endeløse stier i Mols Bjerges smukke kuperede natur, spille 18 huller på den lokale golfbane eller blot dase på én af de mange lækre badestrande. Derudover har du ca. en halv times kørsel til eksotiske dyr i Ree Park, Skandinavisk Dyrepark og forlystelser i Djurs Sommerland. Mulighederne er med andre ord mange, og du er under en times kørsel fra Aarhus, mens Molslinjen skaber direkte forbindelse til Sjælland.

Rummelighed på toppen af byen
Fra det hyggelige centrum har du kun nogle minutters gang hjem til Møllesvinget 4A, hvor byens gamle mølle ligger lidt tilbagetrukket og hævet over det hele. Derfor kan du og familien være jer selv her og nyde godt af den fred og ro, som præger området.

Allerede ved ankomsten ser du, hvor velholdt møllen fra 1828 er. Det er selvsagt en del år siden, møllen har malet mel, men det oprindelige ydre udtryk er forsøgt bevaret bl.a. med den løgformede hat og møllevingerne. Disse dele ejes og vedligeholdes af Ebeltoft Kommune, idet møllen er en del af byens samlede historiske bygningsmasse. Lokalplanen tager ligeledes højde for, at der ikke bliver opført noget, som skæmmer helhedsindtrykket.

Fordi vingerne står stille i dag – og møllens indvendige kværn og mekanik er fjernet – har du masser af plads inde i den rummelige mølle, hvor alt er gennemrenoveret så sent som i 2019. Nye installationer og nyt inventar m.m. er rykket ind i den ottekantede bygning, hvor du stadig har de originale, solide bjælkekonstruktioner til at skabe den helt særlige atmosfære i møllen, som breder sig over alle fire plan.

Gennemført kvalitet og storslået udsigt
I møllens stueplan – den solide base med tykke betonmure, der som en del af restaureringen er blevet efterisoleret – har du et værelse samt et hyggeligt køkken-alrum med kvalitetsinventar fra Kalø Køkkenet. Fra alrummet har du udgang til afskærmede terrasser, hvoraf den ene er overdækket. På førstesalen breder en stor opholdsstue sig over hele etagen, og her strømmer lyset derfor ind fra alle sider, ligesom du har en 360 graders udsigt. Udsigten bliver endnu bedre ude på den brede gangbro, der strækker sig hele vejen rundt om møllen, og hvor du derfor kan flytte dig frit i forhold til sol og vind.

På grund af møllens høje placering i landskabet har du en storslået udsigt fra samtlige etager; ned over byen – med fregattens master som fast pejlemærke – og ud over vandet i vigen. Og til den modsatte side har du frit udsyn ud over det bugtende landskab med golfbanen i forgrunden. Det er en levende udsigt, som året rundt byder på nye indtryk og farvespil afhængig af vind og vejr. Den strækker sig endnu videre fra de to øverste etager, hvor du finder et badeværelse og to værelser.

I 2015 blev det moderne anneks opført og tilføjet til den gamle mølle via en gang, hvor du i dag har entré og udgang til den store sydvestvendte fliseterrasse. I selve annekset har du to yderligere værelser og et stort badeværelse med spabad og infrarød sauna. I alle rummene er der loft til kip med glasadskillelse øverst, som lader lyset strømme tværs gennem annekset. Også her fornemmer du en høj kvalitet i materialer og udførsel, hvilket er med til at binde de to enheder smukt sammen.

En fritidsbolig langt ud over det sædvanlige – med masser af plads og muligheder til den store familie. Totalrenoveret i 2019 og derfor helt klar til at danne rammen om kvalitetstid for dig og dine. Den gennemførte kvalitet, storslåede udsigt og centrale beliggenhed i hyggelige Ebeltoft gør det også muligt at leje boligen ud til en fornuftig pris.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4128
BoligtypeSommerhus
Boligareal266 m²
Udhus10 m²
Grundareal1.375 m²
Værelser7
Opført1828/1989
Ejerudgifter pr. md.2.689
Kontantpris5.700.000
Udbetaling285.000

Kendetegn

Indflytningsklar
Landskabsudsigt
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Ebeltoft,
  Nygade 7

  BoligtypeVilla
  Pris3.250.000 kr.
  Boligareal158 m²

  Indflytningsklar, Vandudsigt,

  Se bolig

   Risskov,
   Engmarksvej 6

   BoligtypeVilla
   Pris5.795.000 kr.
   Boligareal133 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Mariane Thomsens Gade 52, 2.

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.595.000 kr.
    Boligareal145 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig