Møllegårdsparken 31
8355 Solbjerg

Sags nr. LL3413
Find din drømmebolig

Udsigtsvilla i første række til Solbjerg Sø

Moderniseret og rummelig villa med pool og en blændende udsigt.

Når dine øjne kan få lov at vandre nærmest endeløst over vand og landskab, kan tankerne frit vandre med. Og når dit hjem vender sig mod udsigten som villaen her på Møllegårdsparken 31 i Solbjerg, får du mest muligt ud af synet. Både fra de mange terrasser og indefra. Boligen er desuden nyligt renoveret, og en tilbygning har givet plads til selv den store familie med hang til lys, luft og pool i haven. Fra Solbjerg har du kun 15 min. til Aarhus, og lokalt finder du alt det, der får hverdagen og familielivet til at hænge sammen.

SOLBJERG – Den hyggelige forstad ligger kun 15 minutters kørsel syd for Aarhus og er med sine mange tilbud i form af skole, institutioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder blevet et eftertragtet sted at bo. Det skyldes i høj grad også naturen, der dominerer landskabet omkring byen. Solbjerg Sø er et stort aktiv, hvor du kan ro i kajak eller bade. Motorbådssejlads er til gengæld ikke tilladt, så der er altid dejligt fredeligt på og omkring den 7 kilometer lange sø, der strækker sig fra Solbjerg til Stilling.

Et rigt foreningsliv giver grobund for spændende aktiviteter i byen, hvor du kan klare de fleste indkøb lokalt. At Solbjerg vokser, smitter også naturligt af på livet i byen. Solbjergskolen er med sine næsten 700 elever også et omdrejningspunkt for byen og oplandet, og dine børn har ikke langt ud og hjem via de trygge stier, hvor de kan følges med kammeraterne i kvarteret.

Skønne uderum med sol, læ og udsigt
Den rødbrune murstensvilla ligger på en skrånende grund i første række til søen, hvor kun et smukt grønt fællesareal adskiller din nemme have fra vandkanten, hvor du kan have en kajak liggende. Er du morgenmenneske, får du ikke nogen bedre start på dagen end at padle ud på søen, mens naturen vågner omkring dig.

Når du vender hjem efter arbejde, parkerer du bilen i garagen eller i indkørslen ved siden af. Herfra har du kun få trin ned, så er du hjemme. Flisearealet foran huset udgør en hyggelig solkrog, hvor du finder godt med læ i eftermiddags- og aftensolen. Men boligen og de tilhørende uderum åbner sig meget mere op mod søen, hvor du finder nyligt anlagte træterrasser i flere forskellige niveauer samt familiens egen pool. På en varm sommerdag kan du derfor holde fyraften med et køligt glas hvidvin på terrassen, mens ungerne leger i poolen under dig. Det store poolområde er flisebelagt, og selve poolen er omkranset af et glasrækværk, der gør den ekstra børnesikker.

Haven er indrammet af hække og et hegn, der skaber en helt privat oase. Og når du sidder her på terrassen – helt ugeneret – og nyder udsigten over vandet og de bølgende marker, kan du godt få følelsen af at bo på landet. Du nyder godt af fred, ro og natur, men du er samtidig tæt på det hele. I løbet af dagen finder du altid en plet i solen. Allersidst på aftenen kan du trække ned på terrassen i bunden af haven, hvor lydene fra søen og fuglenes sang holder dig ved selskab i solnedgangens skær.

Masser af leverum og gode værelser
En større modernisering af den oprindelige villa, som blev opført i 1969, har skabt et funktionelt hjem med skønne, åbne og lyse leverum vendt mod udsigten, der gennem de store vinduer er som et levende maleri, hvor årstid, vind og vejr sætter stemningen. Der er bl.a. lavet nyt køkken, monteret nye vinduer og døre, ligesom loftet er grundigt isoleret, og der er lagt gulvvarme i de fleste af rummene.

Det lyse, åbne køkken-alrum og stuen er familiens samlingspunkt. Det veludstyrede køkken er fra 2008, og ligesom med resten af den renoverede villa kan du mærke, at materialerne er valgt med omhu og med tanke for kvalitet. Fra soveværelset har du direkte adgang til et et skønt badeværelse, der ligesom værelset vender mod søen. Der er derfor fare for, at du falder i staver over udsigten, når du står ved håndvasken og børster tænder om morgenen, inden du skal ud ad døren. Fra soveværelset har du desuden udgang til den store nordøstvendte terrasse, hvor du kan nyde dagens første kop kaffe i morgensolen.

Børnene kan til gengæld indrette sig i den nyere tilbygnings tre gode værelser, som deles om et mindre badeværelse. To af værelserne har loft til kip og vinduer, der følger med op, sådan at lyset strømmer ind. De gennemgående travertinklinker bliver på stueetagens værelser afløst af lyse trægulve.

Underetage med plads til mere
Underetagen gemmer desuden på endnu et badeværelse – her med karbad, hvor du kan sidde i blød – og to større værelser, der begge har udgang til haven. Hernede kan du indrette hjemmekontor, legerum eller gæsteværelse, værelse til au pairen eller til den selvstændige teenager, der gerne vil have sit eget domæne. Det kan også være, du vil genetablere hjemmebaren i det ene af rummene, hvor du serverer drinks til gæsterne, der kommer lige fra poolen.

Og når der rigtig skal være gilde, danner det store multirum gerne rammen om de festlige begivenheder, hvis det altså er den tid på året, hvor terrasserne ikke er i brug.

Lyse og velrenoverede rammer med skønne uderum og pool. Med seks værelser og gode leverum til hverdag og fest er her god plads til hele familien. Udsigten over Solbjerg Sø og de bølgende marker er lige betagende, om det er sommer eller vinter, gråvejr eller solskin.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3413
BoligtypeVilla
Boligareal190 m²
Kælder140 m²
Udhus29 m²
Grundareal1.332 m²
Værelser12
Opført1969
Garage31 m²
Kontantpris6.500.000
Udbetaling325.000
EnergiklasseD

Kendetegn

1. række til vand
Indflytningsklar
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Bakkedraget 16

  BoligtypeVilla
  Pris6.500.000 kr.
  Boligareal139 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Knebel,
   Molshovedvej 20

   BoligtypeSommerhus
   Pris6.300.000 kr.
   Boligareal115 m²

   1. række til vand, Arkitekttegnet, Vandudsigt,

   Se bolig

    Egå,
    Løkkenvej 1

    BoligtypeVilla
    Pris6.700.000 kr.
    Boligareal190 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig