Mirabellevej 9
8240 Risskov

Sags nr. LL4301
Find din drømmebolig

En af de mest private beliggenheder i 1. række til stranden

Havudsigt, høj kvalitet og attraktiv beliggenhed i Strandvænget i Risskov.

At bo i første række til vandet giver dig en udsigt, som er i evig forandring. Her på Mirabellevej 9 strækker din have sig ned mod stranden, og fra såvel terrasserne som flere af villaens rum nyder du vuet ud over Bugten mod Mols bakkede landskab i det fjerne. Beliggenheden for enden af en lukket villavej og tilbagetrukket fra vandet skaber en yderst privat atmosfære, og alligevel har du indkøbsmuligheder, skole og byen tæt på. Den klassiske villa fra 1907 er moderniseret og opdateret til at give mest muligt udbytte af de mange kvadratmeter og placeringen ved vandet.

RISSKOV - Der har altid været noget ganske særligt over området lige nord for Aarhus og Riis Skov. Ikke mindst det historiske kvarter Strandvænget, hvor byens velhavere yndede at feriere på badehotellet eller i deres egne anseelige sommerresidenser, som dengang lå meget spredt på enorme grunde langs kysten. Ud over at nyde den friske luft og bade i det rene vand kunne man i sin tid også tage til cykelløb på det, der blev kaldt Nordens største cykelbane.

Med tiden blev flere af de store grunde udstykket til mindre parceller. Derfor har mere moderne arkitektur i dag fået plads mellem de oprindelige ejendomme på de fredelige og private villaveje, som stadig indkapsler den afslappede atmosfære og strandidyllen. Her kan du nemt glemme, at Risskov ikke længere er på landet; på kort tid kan du enten cykle eller køre til Midtbyen. Og også lokalt finder du mange spændende specialbutikker og andre indkøbsmuligheder, ligesom her er gode skoler og andre institutioner.

En privat oase i strandkanten
Villaen her for enden af Mirabellevej blev opført i 1907 af Læge Madsen på en attraktiv grund, som strækker sig ned mod vandet. Især fra haven ser du oprindelige arkitektoniske detaljer i bygningen, der siden dengang er opdateret, moderniseret og udvidet.

I den sydøstorienterede have har du flere skønne terrasser - bl.a. helt nede i strandkanten, hvor du kan nyde dagens første kop kaffe, mens du fra første parket følger solopgangen, der får bugtens vand til at glitre livligt. Synet og stemningen alene kan fylde dig med energi, men du kan selvfølgelig også kickstarte blodcirkulationen med en dukkert. Saltvand og sand skyller du af under udebruseren ved bagdøren, inden du bevæger dig indenfor.

Ligesom terrassen bagerst i haven er den store terrasse med udgange fra køkken-alrummet og opholdsstuen indrammet af et elegant glasrækværk, som både giver læ og holder styr på legende børn uden at skærme for det frie udsyn. Modsat er der ikke indkig fra stranden, som i øvrigt heller ikke er fyldt med badegæster i sommerhalvåret.

Kvalitetsrammer med masser af lys og luft
Også mod vejen har du et privat, indrammet uderum. En elektronisk port åbner til den nyanlagte indkørsel med fliser og brosten, der supplerer den dobbelte garage med flere parkeringspladser. Herfra kan du enten tage fordøren ind i den indbydende entré eller bagdøren, som leder ind i bryggerset, der er veludstyret med både praktisk skabsplads, to vaskemaskiner og en tørretumbler.

Derudover er stueetagen et skønt samlingspunkt for familien og eventuelle gæster med det åbne køkken-alrum samt opholds- og spisestuen. I begge rummene sikrer de mange store vinduer mod haven og vandet, at I kan nyde udsigten, og at det særlige lys her ved kysten kan flyde ind mellem vinduessprosserne, der sammen med loftsbjælkerne, plankegulvet og radiatorskjulerne i stuen skaber en ekstra hyggelig stemning. Franske døre giver adgang til et højteknologisk vinrum med reoler i californisk redwood og plads til flere hundrede flasker, som du her kan opbevare ved den helt rette temperatur. Samtidig sørger en fingeraftrykslæser for, at kun de rette personer har adgang til samlingen.

Både i forhold til materialer og udførelse er det tydeligt, at der er lagt vægt på kvalitet. Hvor stilen i stuen er holdt klassisk, er udtrykket i køkken-alrummet mere opdateret med akustikloft, hvide klinker på væggene og et yderst funktionelt køkken med adgang til et viktualierum med masser af hyldeplads. Her kan du lave mad med udsigt til vandet og børnenes leg i haven. På en varm sommerdag kan du åbne terrassedørene og lade den friske luft og lyden af bølgernes brusen inspirere dagens menu. Når mørket falder på, tænder lysene i haven og sætter scenen til aftenhygge.

Værelser med havudsigt i to etager
Vægklinkerne og de lyse gulvfliser går igen på alle boligens badeværelser - et på hvert af de tre plan. Mens stueetagen er til samvær og fælleshygge, rummer de to øverste plan de private gemakker med i alt fem gode værelser, som du og familien kan indrette efter jeres behov. Udsynet topper helt naturligt på den veludnyttede anden sal, hvor gavlen er ét mægtigt vinduesparti med et imponerende panoramisk vue, der spænder fra vartegnene på havnen i Aarhus over bjergtinderne på Mols og til Kalø Vig. Med døren åben til den franske altan og gardinerne trukket fra kan du falde i søvn til bølgeskvulp og blive vækket af spæde solskinstråler.

Den øverste etage rummer desuden et helt nyt badeværelse med badekar og bruseniche samt et rum, hvor du kan indrette walk-in-closet. Det ene af værelserne på førstesalen har ligeledes sit eget walk-in-closet og udgang til en altan med udsigt, mens et andet værelse er indrettet med store skabsvægge. Under trappen og i skunken er pladsen ligeledes udnyttet til praktisk opbevaring, mens du på reposen mellem værelserne kan indrette et hyggeligt hjemmekontor.

Det er dog også muligt at rykke kontoret ud af de private rammer og over i det anvendelige anneks med eget badeværelse, som ligger for enden af den flisebelagte indkørsel foran huset.

Den store udsigtsvilla rummer både historie og moderne luksus. Her kan du skabe de ideelle rammer om dit og familiens liv i strandkanten af Risskov. Omgivet af fred, ro og privatliv - og samtidig tæt på alt det, der tæller i en travl hverdag.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4301
BoligtypeVilla
Boligareal261 m²
Udhus10 m²
Carport33 m²
Grundareal1.186 m²
Værelser8
Opført1907/2015
Ejerudgifter pr. md.14.839
Kontantpris27.000.000
Udbetaling1.350.000
EnergiklasseC

Kendetegn

1. række til vand
Arkitekttegnet
Indflytningsklar
Klassisk/Patricier
Vandudsigt

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Risskov,
  Vinkelvej 3A

  BoligtypeVilla
  Pris16.000.000 kr.
  Boligareal150 m²

  Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

  Se bolig

   Risskov,
   Lindevangsvej 9B

   BoligtypeVilla
   Pris13.250.000 kr.
   Boligareal242 m²

   Indflytningsklar, Klassisk/Patricier,

   Se bolig

    Risskov,
    Højrisvej 5B

    BoligtypeGrund (Helårs)
    Pris5.600.000 kr.
    Boligareal0 m²

    Se bolig