Miltonsvej 39
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4531
Find din drømmebolig

Renoveret familiehjem med masser af lys og luft

Omgivet af en aflukket, opvokset have og i gåafstand til skov og skole.

Det smitter af på overskuddet, når familien har godt med albuerum i hjemmet. Det er denne villa på Miltonsvej 39 i Højbjerg et fint eksempel på. Her er to huse bygget sammen og gennemrenoveret. De lyse og rummelige rammer byder bl.a. på tre badeværelser og fire gode værelser – med mulighed for flere. Også i den aflukkede og opvoksede baghave har du luft omkring dig, og du kan nyde solen fra morgen til aften i en af de mange hyggelige kroge. Få minutters gang herfra finder du såvel skovens dybe, stille ro som butikkerne ved Kridthøj Torv og populære Kragelundskolen.

HØJBJERG – Nærheden til naturen, de rolige villaveje, det lokale liv og den korte vej til Aarhus C. Det er nogle af de faktorer, der gør det nemt at forelske sig i Højbjerg. Ikke mindst for børnefamilier, som inden for en kort radius finder alt det, der er brug for i en travl hverdag. Børnene kan have legeaftaler lige i nærheden og følges med kammeraterne til Kragelundskolen eller til sport ved Lyseng Idrætscenter.

Hele familien kan tage en tur i skoven – eller til stranden på den anden side af træerne – ligesom du kan lægge dagens løbe- eller gåtur ad skovens stier. Uanset tempoet er effekten den samme: Naturen fylder dig med energi.

For enden af Miltonsvej fører Oddervej dig hurtigt ind mod byen, men også lokalt i Højbjerg finder du specialforretninger og andre indkøbsmuligheder samt flere og flere muligheder for takeaway og lignende tilbud.

Hjem med et smittende overskud
De to huse på den store grund blev bygget sammen i 2010, hvor en gennemgribende renovering også trak røde tråde mellem de to enheder, så du i dag træder ind i et helstøbt og velfungerende hjem med to afdelinger. Der er eksempelvis isat matchende træ/alu-vinduer og ovenlysvinduer fra Velux begge steder, ligesom teglstenene er ens.

Den rummelige entré er bindeleddet mellem afdelingerne, og her sikrer de store vinduer og dobbeltdøren mod haven en smuk velkomst, idet både lyset og farverne strømmer dig i møde. Allerede her får du en forsmag på det overskud, som præger hjemmet.

Den sydvendte have er fuldstændig aflukket og har meget mere at byde på end blot udsigt. Du har flere skønne terrasser og hyggekroge, hvor du ganske ugeneret kan nyde solen hele dagen. Også uden for sommersæsonen får du glæde af det private haverum – både inde fra huset og i det dejlige orangeri, hvor selv forårets spæde solstråler kommer til deres ret. Du har ligeledes plads på første parket, når løvfaldet forvandler sceneriet.

Fleksible rammer – til hverdag og fest
Når du har parkeret fodtøjet i entréen og fået gulvvarme under fødderne i stedet, kan du fortsætte ind i det åbne køkken-alrum eller det praktiske bryggers, hvor gulvvarmen følger med under klinkerne. Det gælder også på alle tre badeværelser, hvor det ene netop ligger i forbindelse med entréen, og hvor badekarret bringer glæde hos både store og små i familien.

Køkkenet, der er fra 2006, fik tilføjet et matchende grovkøkken i 2014, og der er således masser af arbejdsplads til såvel store gastronomiske armbevægelser som en hjemlig julebagedyst. De mange skuffer og skabe sikrer, at du altid har køkkenmaskiner og andet udstyr lige ved hånden. Derudover er køkkenet veludstyret – bl.a. med en uundværlig Quooker-vandhane, en elegant Thermex-emhætte og et rummeligt Liebherr-køleskab. Med åben forbindelse til spiseafdelingen og resten af opholdsstuen er du stadig en del af samværet i det store rum med et skønt lysindfald fra flere sider.
Alrummet og stuen er familiens naturlige samlingspunkt, men børnene kan også have deres eget fælles opholdsrum til gaming, hjemmebiograf eller anden hygge med hinanden og vennerne. Det ligger i stueplanet af den anden afdeling, som også rummer bryggerset og et stort disponibelt rum til opbevaring, værksted eller noget helt tredje. Og ovenpå har børnene to gode værelser med udsigt til de grønne omgivelser og med et badeværelse imellem. Hjemmets sidste to værelser ligger på førstesalen med opgang fra stuen. Disse store værelser har tidligere været inddelt i fire, og du kan således genetablere flere værelser efter behov, hvis du vil give afkald på det store kontor og gæsteværelse og soveværelset, der er indrettet med walk-in-garderobe.

Flyt direkte ind i de renoverede og rummelige rammer, og mærk det smittende overskud, som præger hjemmet. Fra dag ét kommer du og familien også til at nyde beliggenheden tæt på skov og strand, skole og sport samt specialforretninger og supermarkeder.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4531
BoligtypeVilla
Boligareal199 m²
Udhus24 m²
Grundareal1.040 m²
Værelser6
Opført1990
Ejerudgifter pr. md.5.053
Kontantpris7.900.000
Udbetaling395.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Grumstolsvej 61B

  BoligtypeLejlighed
  Pris5.950.000 kr.
  Boligareal110 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Bævervej 18A

   BoligtypeVilla
   Pris10.900.000 kr.
   Boligareal171 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Hestehavevej 2C

    BoligtypeVilla
    Pris11.000.000 kr.
    Boligareal172 m²

    Arkitekttegnet, Indflytningsklar,

    Se bolig