Miltonsvej 3
8270 Højbjerg

Sags nr. LL4630
Find din drømmebolig

Velindrettet familievilla tæt på skole, skov og by

Renoverede rammer med atmosfære og albuerum på tre funktionelle plan.

At bo nær skoven er en hverdagsluksus, du meget hurtigt får smag for. På ingen tid kan du finde ind på skovens stier og mærke roen brede sig i kroppen. Her på Miltonsvej 3 i Højbjerg nyder du desuden godt af flotte kig til de grønne omgivelser. Den smukke 30er-villa er renoveret med stor respekt for den oprindelige stil og med øje for funktionelle kvalitetsløsninger – og den solrige have er perfekt indrettet til udehygge. Ud over skoven er der heller ikke langt til Kragelundskolen og idrætsfaciliteterne ved Lyseng, ligesom du finder gode indkøbsmuligheder lige i nærheden.

HØJBJERG – Der hersker en helt særlig stemning på de rolige villaveje i Højbjerg, hvor nærheden til naturen i høj grad bidrager til områdets magi. Skoven strækker sig ned til vandet, og du skal blot krydse vejen for at træde ind på de endeløse skovstier. Følg dem eksempelvis gennem Dyrehaven og ned til Ballehage, hvor der året rundt er nogen, som springer i bølgen blå.

Børnene har ikke langt til populære Kragelundskolen eller Lyseng Idrætsanlæg, hvor de kan følges med vennerne til lige præcis deres yndlingssport. Indkøbene klarer du også lokalt – enten i de mange specialbutikker på Kridthøj Torv eller i de nærliggende supermarkeder. For den travle børnefamilie bliver hverdagens logistik en hel del nemmere af, at alting findes inden for så kort en radius.

Er der pligter eller fornøjelser, som kalder i Aarhus C, kan du med fordel cykle derind. Følg Oddervej langs med skoven og ned til Strandvejen, som fører dig det sidste stykke ind i Midtbyens livlighed – det tager ca. 15 minutter, afhængig af dagsformen. Hjemturen tager måske en smule længere, fordi det går op ad bakke. Men belønningen venter for enden af ruten.

Opdateret og udvidet 30’er-atmosfære
Når du er hjemme, har du et privat helle omkranset af en bøgehæk, der i sommermånederne slutter helt tæt. Haven er anlagt i samarbejde med havearkitekter, der har skabt nogle gode uderum til forskellige formål og med noget grønt til alle årstider. Den ca. 100 kvadratmeter store fliseterrasse lader dig få størst muligt udbytte af solen, idet den er orienteret mod syd, øst og vest. Forårets første solstråler kan du til gengæld nyde i det hyggelige orangeri, hvor du kan se de første blomster på det gamle mirabelletræ. Og ved bålstedet kan familien samle sig om snobrødsbagningen i skæret fra solnedgangen.

Villaen, der er opført i 1935, har kun haft tre forskellige ejere. Det siger lidt om, hvor rart det er at bo her. Rammerne er løbende blevet opdateret og udvidet – og du og familien kan derfor rykke direkte ind på det nye sildebensparket i oliebehandlet eg, som breder sig over det meste af stueetagen. Her ligger de indbydende fællesrum i åben forbindelse med hinanden – uden døre og dørtrin. De forskellige afdelinger og højden til loftet giver god plads til at være sammen – også hver for sig. Med en kop te foran den nye brændeovn, med dagens avis ved spisebordet, med LEGO-klodser på gulvet i den ekstra stue eller med et godt glas vin ved køkkenbordet, hvor der er frit udsyn til madlavningen. Åbenheden giver samtidig lyset frit spil gennem de mange nyere vinduer til flere sider, som ligeledes lader de grønne omgivelser trænge indenfor.

Ligesom gulvene er gæstetoilettet i stueetagen og det funktionelle køkken fra 2021. De hvide elementer får elegant blåt modspil af håndlavede marokkanske fliser bag induktionskogepladen. En speciallavet lampe giver det helt rette lys til gastronomiske udfoldelser, og Quooker-vandhanen sørger for det varme vand. Trods de mange moderne tiltag er den originale stil stadig stærkt repræsenteret i de flotte blyindfattede ruder og i de specialudskårne gerigter og trappen, som fører op til værelsesafdelingen på første sal.

210 veludnyttede kvadratmeter
Heroppe har du i alt fire gode værelser og to badeværelser, hvoraf det ene blev etableret i 2019. I 2014 blev etagen udvidet og renoveret, og samtidig blev taget skiftet – og fordi her ingen skråvægge er, virker værelserne ekstra rummelige, og vinduerne åbner for udsigten til trækronerne i skoven eller skyerne via ovenlysvinduerne. Fra det ene af værelserne kan du desuden træde ud i morgensolen på den østvendte altan, mens du i det store master bedroom har adgang til en praktisk walk-in-garderobe foruden det nyere badeværelse.

Endnu et badeværelse – kombineret med bryggers – finder du i den renoverede underetage på 44 kvadratmeter, der også består af et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder. Her kan du fx indrette hjemmekontor, eller børnene kan have et frirum til gaming og hygge med vennerne. Underetagen er tør og sund takket være omfangsdrænet og den ekstra isolering. Ud over en god loftshøjde har udgravningen også banet vejen for gulvvarme under de lyse gulvfliser. Gulvvarmen er dog ikke ført ud i den gamle kokskælder, hvor du i stedet har et naturligt afkølet vinrum bag en glasdør.

Via kældertrappen kan du træde ud i garagen, der byder på masser af god opbevaringsplads. Endnu mere, hvis familiens biler holder i den brede indkørsel foran huset.

Indretningen og beliggenheden er ideel for familien, der gerne vil bo tæt på både skov og by. Den renoverede 30er-villa står klar til at danne rammen om din families hverdage og fester de næste mange år.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4630
BoligtypeVilla
Boligareal210 m²
Kælder61 m²
Udhus10 m²
Grundareal989 m²
Værelser8
Opført1935/2013
Ejerudgifter pr. md.4.659
Garage29 m²
Kontantpris9.995.000
Udbetaling500.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Højbjerg,
  Ny Moesgårdvej 35

  BoligtypeVilla
  Pris10.995.000 kr.
  Boligareal244 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Højbjerg,
   Egernvej 24

   BoligtypeVilla
   Pris12.000.000 kr.
   Boligareal174 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Emiliedalsvej 36

    BoligtypeVilla
    Pris12.900.000 kr.
    Boligareal253 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig