Malling Bjergevej 78
8340 Malling

Sags nr. LL4784
Find din drømmebolig

Rummeligt levested omgivet af naturlig fred og ro

Totalt 1.513 velholdte kvadratmeter kombineret bolig (220 kvm. bolig) og erhverv (1293 kvm. erhverv) ved Malling. Der er mulighed for tilkøb af 5.2 ha. Såfremt man ønsker mere jord.

Drømmer du om smukke rammer, hvor arbejdsliv og familieliv kan forenes på samme matrikel, er dette rummelige levested på Malling Bjergevej 78 en oplagt mulighed. Gør drømmen til virkelighed i de fredelige og naturskønne omgivelser, hvor du og familien kan flytte ind i den lyse, renoverede bolig med gennemgående høj kvalitet og en betagende udsigt. Til virksomheden er der plads til både kontor, showroom/butik og lager – medmindre du selvfølgelig hellere vil have heste eller din bilsamling i de velholdte bygninger. Du kan cykle til Malling på ca. 10 minutter, og i bil har du under en halv times kørsel til Aarhus C.

MALLING – I den hyggelige Aarhus-forstad finder du og familien et godt lokalsamfund med alt det, I behøver til daglig – dagplejere, børnehaver og en god skole, samt indkøbsmuligheder, en biograf, en velrenommeret kro med udsøgt mad og et aktivt foreningsliv i den lokale idrætsforening. Byens større børn kan tage Letbanen til gymnasiet i enten Odder eller Aarhus.

Byen er omkranset af landlig natur med bølgende og bugtende marker, så langt øjet rækker. Der er heller ikke langt til en dukkert i bølgen blå. En cykeltur på ca. 15 minutter gennem det smukke landskab fører dig nemlig til populære Ajstrup Strand, der er en familievenlig sandstrand. Lidt længere sydpå ad kysten ligger stemningsfulde Norsminde med lystbådehavnen, kroen og Fiskehuset, hvor du kan købe dagens fangst med hjem.

Ugeneret, naturrigt og fredfyldt
Uanset om du kommer fra byen eller vandet, følger du de små veje hjem. Fra Malling Bjergevej fører en lang indkørsel ind til ejendommen med nr. 78. Når du drejer ind ad indkørslen, lægger du omverdenen bag dig, og roen sænker sig. Nu kan du fokusere på det, der er vigtigt – og du og familien kan være helt jer selv med natur og landlig idyl i første række, samt fred og ro ad libitum.

På den 19.579 kvadratmeter store grund har du flere skovstykker og en sø i baghaven, som du deler med naboen længere ude ad vejen. Rådyr kigger ofte forbi haven, hvor du kan se dem nippe til planterne. Børnene kan gå på opdagelse på egen grund, lege og spille bold. De store plænearealer kan en robotplæneklipper holde nede, mens du nyder udsigten og solen på en af terrasserne. På fliseterrassen i baghaven har du desuden en udendørs jacuzzi. Efter en travl arbejdsdag kan du lade det varme vand opløse spændingerne med frit kig til stjernerne, som efter mørkets frembrud står endnu klarere herude på landet.

Lys, landlig luksus
For enden af indkørslen kører du ind på en flisebelagt gårdsplads, som ligger mellem tre fløje af ejendommen. I den ene fløj har du en dobbelt garage med hvælvede porte og tørskoet adgang til boligen. Den sydvendte gårdsplads bliver et ekstra leverum i sommerhalvåret, hvor det store glasparti i køkken-alrummet kan skydes til side, så inde og ude kan flyde fuldstændigt sammen. Det giver bl.a. gode muligheder for store familiesammenkomster og fejringer.

Køkken-alrummet indkapsler i sig selv den stil, der går igen i hele boligen, der oprindelig er opført i 1870. Med loft til kip, rytterlys og sprossevinduer til flere sider er her lyst og åbent. Hvide køkkenelementer fra Kvänum i landlig stil – fuldendt med en slagbænk i hjørnet og en brændeovn. Det landlige bliver suppleret med luksus i form af de to vinkøleskabe, der er indbygget i køkkenøen, hvor der også er siddepladser.

Ligesom flere af de øvrige hvidevarer er vinkøleskabene af mærket Gaggenau. Det fortæller også om det høje kvalitetsniveau, som rammerne løbende har fået tilført gennem renoveringer og opdateringer. Senest er entréen og det store badeværelse i stueetagen blevet renoveret. Det rummelige badeværelse er som en privat spaafdeling med dobbelt bruseniche, fritstående badekar med udsigt til naturen og store indbyggede skabsvægge.

Foruden en stor og lys opholdsstue med skibsplanker på gulvet og udgang til en træterrasse indrammet af en halvmur består boligens stueetage bl.a. af endnu et badeværelse og to værelser. På førstesalen har du yderligere to gode værelser med store kviste, der skaber lys og rummelighed.

Masser af muligheder
Inde som ude ser du således, at der er passet godt på de rammer, som de seneste ejere indtog i 1998 med ønsket om at få plads til deres virksomhed, der også skulle kunne vokse på adressen. Der er showroom og butik i samme fløj som garagen med adgang via et indgangsparti til den modsatte side, så der fortsat kan være en vis adskillelse af arbejde og privatliv. En fløj med to porte og godt med lagerplads blev i 2007 udvidet med en helt ny lagerhal på 466 kvadratmeter – og det hele er forbundet, så du ikke behøver bevæge dig udenfor, når du skal til eller fra arbejdet.

Erhvervsdelen har et væld af andre anvendelsesmuligheder, enten i kombination med virksomhedsdrift eller som ren fornøjelse med eksempelvis hestehold, en imponerende bilsamling – eller begyndelsen på en – eller andre pladskrævende hobbies. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.

Her kan du og familien skrive de næste mange kapitler i jeres fælles erhvervseventyr med hjem og virksomhed forenet på samme matrikel. De rummelige og velholdte rammer byder på et væld af muligheder i de landlige omgivelser ved Malling.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4784
BoligtypeVilla
Boligareal220 m²
Carport63 m²
Grundareal19.579 m²
Værelser5
Opført1870/1986
Ejerudgifter pr. md.5.232
Kontantpris12.500.000
Udbetaling625.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Blandet bolig/erhverv
Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Malling,
  Norsmindevej 170

  BoligtypeVilla
  Pris13.900.000 kr.
  Boligareal236 m²

  Landskabsudsigt,

  Se bolig

   Malling,
   Malling Bjergevej 10

   BoligtypeLystejendom
   Pris7.500.000 kr.
   Boligareal213 m²

   Hesteejendom, Landskabsudsigt,

   Se bolig

    Højbjerg,
    Kragelunds Allé 18

    BoligtypeVilla
    Pris12.500.000 kr.
    Boligareal235 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig