M.P. Bruuns Gade 59, 4.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3919
Find din drømmebolig

Penthouse med tagterrasse og udsigt over Aarhus By

på supercharmerende Sankt Pauls Kirkeplads på Frederiksbjerg.

At befinde sig mellem natur og pulserende byliv - det er den fornemmelse, du får, når du træder ud fra denne historiske ejendom på Sankt Pauls Kirkeplads på Frederiksbjerg. Her bor du i bogstaveligste forstand på grænsen mellem by og varieret natur med havet ved Tangkrogen, Mindeparken og Marselisborg Skovene, der smyger sig syd for Aarhus. Lyset, den friske luft og udsigten fås vel næppe bedre, hvis man godt kan lide at føle sig on top. Og med lyden af kirkeklokkerne fra den smukke Sct. Pauls Kirke føler du dig som i en udenlandsk storby, men du kan faktisk tage stemningen et step højere op til den fantastiske tagterrasse, som deles med underboen.

FREDERIKSBJERG - Duften af kaffe og frisk brød strømmer ud af de hyggelige caféer og bagerbutikker, når du lørdag formiddag zigzagger dig op og ned ad gaden mellem mennesker i det livlige mylder. Frederiksbjerg er på én gang hyggelig boheme, chik storby og gourmet fra både takeawayspisesteder og ny nordiske spisehuse, der ligger side om side med specialbutikker. Udbuddet af restauranter, caféer og barer skifter jævnligt, og her findes noget for enhver smag, hvad end du er til spansk, fransk, nordisk eller en kold fra kassen. Modsætninger mødes her i Aarhus måske hyggeligste og mest autentiske bydel, der er evigt populær, fordi den ligger på grænsen mellem by og natur.

Tag cyklen til Tangkrogen, og dyp tæerne i havet, eller løb en tur i smukke Marselisborg Skovene eller Mindeparken. De utallige spor til gåture, løb og cykling er ideelle steder at koble af efter en dag på arbejde, eller hvad med at starte weekenden med en løbetur og et dyp i vigen med udsigt til Aarhus Havn, der synes at være i evig forandring og udvikling? De årligt tilbagevendende kulturelle begivenheder ligger i gåafstand, hvad end du er til motionsløb, cirkus ved Tangkrogen eller koncerter i arenaen. Her på Frederiksbjerg har du alle mulighederne og skal bare vælge til og fra, som det passer dig.

Autentisk, istandsat liebhaverlejlighed
De originale plankegulve og den indbyggede brændeovn i det gennemgående hjerterum i midten af lejligheden gør atmosfæren hyggelig og hjemlig og giver en lyst til bare at slænge sig og nyde lyset og den dejlige udsigt over byen. Og når solen sænker sig, stiger hyggen, i takt med at brændeovnens ild bliver tydeligere, og der hygges omkring madlavningen. Den gode atmosfære gør denne lejlighed til et sted, venner og gæster har lyst til at blive, og om sommeren understreges feriestemningen af tagterrassen - der deles med underboen - der med sine mange kvadratmeter udgør en ekstra stue til hverdag og fest. Indret med havemøbler, grill og parasol, og skab jeres egen lille oase midt i byen. Udsigten bliver I næppe trætte af, for herfra kan I året rundt følge naturens gang - fra solen, der stiger op i øst, og kranerne, der skyder op i havnehorisonten, og mod vest, hvor solen går ned over hustagene og giver fornemmelsen af at være højt, højt oppe.

For jer, der drømmer om en fed udsigt, en moderne, men dog autentisk lejlighed og en supercentral beliggenhed, er her et godt bud. I kan flytte direkte ind og sætte jeres eget præg på en lejlighed, der emmer af atmosfære og løbende er renoveret. I 2008 fik lejligheden nye lofter, elinstallationer og lækkert køkken fra Multiform. I har adgang til en aflåst gård med plads til cykler og mulighed for parkering, men med så central en beliggenhed foretages de daglige ærinder til indkøb, den gode kaffe og middagsaftalen med vennerne sikkert til fods.

Velkommen til ægte Aarhus-stemning i denne superautentiske lejlighed på det både mondæne og afslappede Frederiksbjerg, hvor hver dag emmer lidt mere af storby. Alene eller som par vil man her kunne finde sig til rette mellem det pulserende byliv, havnen og skovene.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3919
BoligtypeLejlighed
Boligareal99 m²
Grundareal228 m²
Værelser3
Opført1890/1988
Ejerudgifter pr. md.1.882
Kontantpris4.800.000
Udbetaling240.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Graven 3G, 1.

  BoligtypeLejlighed
  Pris4.700.000 kr.
  Boligareal97 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Åboulevarden 51, 4. th.

   BoligtypeLejlighed
   Pris3.995.000 kr.
   Boligareal97 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Mariane Thomsens Gade 52, 2.

    BoligtypeLejlighed
    Pris5.748.000 kr.
    Boligareal145 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig