M.P. Bruuns Gade 58, 3.
8000 Aarhus C

Sags nr. LL4058
Find din drømmebolig

Central og velindrettet Frederiksbjerg-lejlighed

De 82 højloftede kvadratmeter kan evt. deles af 2-3 personer.

Et liv midt i byen giver muligheder, du blot kan gribe ud efter, når lysten melder sig. Det vil du hurtigt opleve her på M. P. Bruuns Gade 58, hvor denne skønne tredjesalslejlighed ligger med Frederiksbjergs velkendte udvalg af butikker, spisesteder samt vin- og kaffebarer lige uden for gadedøren. Lejligheden er lys og velindrettet med i alt tre gode værelser, som evt. kan deles. Både til gården og gaden har du altan, hvor du kan sætte dig ud og nyde solen, luften og byens summen.

FREDERIKSBJERG – M. P. Bruuns Gade er en af Frederiksbjergs nervebaner. I den ene ende finder du indendørs shopping i Bruuns Galleri og forbindelse til resten af byen og landet via hovedbanegården. I den anden ende ligger den mere end 130 år gamle Sankt Pauls Kirke smukt på toppen af gaden, hvor specialforretninger, caféer og restauranter skaber liv. Du har heller ikke langt til populære Jægergårdsgade eller Ingerslevs Boulevard, hvor især markedsdagene trækker folk til.

Du har flere skoler i området, ligesom et stort idrætscenter byder på et væld af muligheder for at få pulsen op i det sunde felt. Du kan dog også bruge naturen til dette formål eller til ren afslapning. Lokalt finder du Skanseparken som et grønt åndehul, men du er også tæt på Marselisborgskovenes nærmest endeløse stisystemer.

Velholdt ejendom i klassisk stil
Den rød-hvide ejendom fra 1897 står flot mod gaden med sine dekorative elemeter på facaden. Stueetagen består af et butikslokale, mens hver etage derover rummer én lejlighed. Det er tydeligt, at man i ejerforeningen værner om ejendommen, som samtidig har lave fællesomkostninger.

Opgangen er nyligt renoveret og leder dig op til de 82 lyse og velindrettede kvadratmeter på tredje sal. Her er højt til loftet og flere skønne detaljer, som vidner om stedets historie. Den historie fortæller også udsigten – hvor du fra altanen mod gaden kan nyde synet af den storslåede kirke med sine to tårne til den ene side, mens Arne Jacobsens rådhustårn knejser til den anden. Fra altanen mod gårdsiden ser du til gengæld et velbevaret levn af den industri, som i sin tid fik bydelen til at spire.

Tre værelser, to altaner, stuk og atmosfære
Entréen er samtidig den fordelingsgang, som forbinder alle lejlighedens rum. Mod gaden har du to store stuer en suite, hvor stuk, rosetter og plankegulve bidrager til den hjemlige atmosfære. Stuerne kan evt. inddeles i to rum, hvis lejligheden eksempelvis skal deles af flere. Fra den ene af stuerne kan du træde ud på en nyere altan, hvor du kan nyde udsigten til byen i morgen- og middagssolen.

I det, som i dag er indrettet til soveværelse, har du en hel skabsvæg med god plads til garderoben. Et højt, trefaget vinduesparti med dobbeltdør leder ud til den brede altan, hvor du på solrige dage kan nyde solens stråler fra middag til ud på aftenen. Du har et vidt udsyn over byens tage, ligesom himmelrummet fylder godt i billedet. Og fordi etagen ovenover ikke har altan, har lyset frit spil her.

Generelt strømmer der masser af lys ind i rummene gennem de høje vinduer. Det gælder også i det funktionelle køkken med åbent vue over baggården. Både køkkenet og badeværelset har en fin størrelse.

Flyt ind og nyd livet midt på hyggelige Frederiksbjerg, hvor du finder alt, du behøver til både hverdag og fest, lige uden for din hoveddør. Lejligheden er velindrettet – evt. til delebolig med tre gode værelser – og har to gode altaner med udsigt til byen.

Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL4058
BoligtypeLejlighed
Boligareal82 m²
Værelser3
Opført1897
Ejerudgifter pr. md.1.787
Kontantpris3.900.000
Udbetaling195.000
EnergiklasseC

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Åboulevarden 51, 4. th.

  BoligtypeLejlighed
  Pris3.995.000 kr.
  Boligareal97 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   M.P. Bruuns Gade 59, 4.

   BoligtypeLejlighed
   Pris4.800.000 kr.
   Boligareal99 m²

   Indflytningsklar,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Graven 3G, 1.

    BoligtypeLejlighed
    Pris4.950.000 kr.
    Boligareal97 m²

    Indflytningsklar,

    Se bolig