Lyngbyvej 12
8000 Aarhus C

Sags nr. LL3990
Find din drømmebolig

Lys og rummelig funkisvilla på 216 etagemeter i skønne Marselis

Formidabel familieidyl i gåafstand til Midtbyen, skoven og stranden.

Når I vil indfri jeres ønske om mere plads til jeres voksende eller sammenbragte familie, behøver det ikke at være på bekostning af nærheden til byen. I hvert fald ikke her i Marselis-kvarteret, hvor postnummeret siger Aarhus C, og villavejene samtidig er præget af forstadsro og -stemning. Herfra kan du og familien spadsere ind til byen eller gå en tur i skoven, ned til vandet eller til Marselisborg Lystbådehavn på ingen tid, ligesom både skole og gymnasium ligger tæt på. Det er med andre ord nemt at være familie her. Det hjælper denne rummelige og velindrettede funkisvilla også med, og den er klar til, at I flytter ind og fylder rammerne med alt det, der er jer.

MARSELIS - Tæt på de grønne områder ved Væddeløbsbanen, Ceres Park og Mindeparken ligger det populære Marselis-kvarter med sine fredelige villaveje med stor variation af ældre og nyere huse - et hyggeligt og trygt kvarter, hvor børnene selv kan færdes mellem legekammerater, skole og fritidsinteresser. Det er helt ideelt for dig, der ønsker at bo i cykelafstand til byen og samtidig vil have naturen tæt på. Herfra er det altid oplagt med en tur i skoven - hvad enten det er i gang, løb eller på mountainbike. Og når det skal være ekstra sjovt, ligger Tivoli Friheden også kun få hundrede meter væk.

Med såvel indkøbsmuligheder som skole, gymnasium og daginstitutioner lige i nærheden bliver hverdagen kun nemmere for den travle familie. Også hvis du arbejder uden for byen, fordi du hurtigt kan køre ud på Ringvejen eller motorvejen og videre ud i landet.

Skønne uderum til leg og samvær
Den hvide funkisvilla ligger lidt tilbagetrukket fra vejen med en dejlig sydvendt forhave, hvor den store plæne er oplagt til leg, spil og hygge i solen. Haven, der er nem at holde, er samtidig skærmet godt af for indkig, så I er helt ugenerede her. Baghaven består af en hyggelig gårdhave, hvor I har jeres helt egen private oase, hvor det er nemt at glemme, at byens hjerte banker nærmest lige om hjørnet.

Fra gårdhaven kan du tage trappen op til den skønne vestvendte træterrasse med udgang fra køkkenet. Terrassen har god plads til hyggelige sammenkomster i eftermiddags- og aftensolen. Svalegange fra terrassen forbinder den med det ene af stueetagens to værelser til den ene side og en hyggelig udestue til den anden. Udestuen ligger i forlængelse af køkken-alrummet, der sammen med stuen er familiens samlingssted, når det ikke lige er udevejr. Funkisstilen fornægter sig heller ikke herinde med de gode, funktionelle rum på begge etager.

Lys og velindrettet funkisvilla
I underetagen har du hele fem disponible rum til rådighed, og det er den ideelle teenageafdeling med egen indgang, badeværelse og grovkøkken - alle gode, tørre rum med højt til loftet. Men det er slet ikke sikkert, børnene kan lægge beslag på alle rummene, som også er oplagte til kontor, gæsteværelse, hobbyrum m.m.

På begge etager er rummene lyse og indbydende, og især de store vinduespartier i stueetagen fylder rummene med lys og omgivelsernes farver, som fastsættes af årstidens omskiftelige luner. De glatte, hvide overflader skaber et minimalistisk look, mens de flotte trægulve trækker naturen indenfor. Du kan tydeligt se, at villaen er velholdt med løbende renovering og modernisering af de oprindelige 30er-rammer gennem årene. Du og familien kan derfor flytte direkte ind og finde jer til rette i jeres nye, rummelige hjem tæt på by og natur.

Lys og velholdt funkisvilla med to velindrettede etager, som familien kan brede sig på. Den dejlige have og skønne terrasser giver jer nogle dejlige, private uderum med byen lige om hjørnet. I er samtidig tæt på både skoven og vandet, ligesom den travle hverdag bliver lidt nemmere med skole, indkøb og meget andet i gåafstand.


Kontakt mægler

Bestil salgsprospekt
Læs mere

Fakta

Sags nr.LL3990
BoligtypeVilla
Boligareal108 m²
Kælder108 m²
Grundareal700 m²
Værelser4
Opført1937
Ejerudgifter pr. md.5.535
Garage12 m²
Kontantpris7.500.000
Udbetaling375.000
EnergiklasseD

Kendetegn

Indflytningsklar

Dokumenter

Relaterede boliger

Måske kunne disse være interessante?

  Aarhus C,
  Jægergårdsgade 21C

  BoligtypeVilla
  Pris7.900.000 kr.
  Boligareal128 m²

  Indflytningsklar,

  Se bolig

   Aarhus C,
   Langelinieparken 18, 1. th.

   BoligtypeLejlighed
   Pris7.995.000 kr.
   Boligareal162 m²

   Indflytningsklar, Vandudsigt,

   Se bolig

    Aarhus C,
    Langelinieparken 18, 1. tv.

    BoligtypeLejlighed
    Pris6.995.000 kr.
    Boligareal140 m²

    Indflytningsklar, Vandudsigt,

    Se bolig